Alice´s Wonderland Skönhetssalong

Ringvägen 17, Åkers Styckebruk
16 omdömen
Öppet- Stänger 21:00

Student- och pensionärsrabatt vardagar fram till kl. 13.00 - 15 % på alla behandlingar vid uppvisande av giltig legitimation.

Välkommen till Alice´s Wonderland skönhetssalong! Salongen befinner sig i Åkers Styckebruk. Jag erbjuder olika behandlingar inom pedikyr, naglar, fransar och bryn. Jag tycker att varje person är unik och har olika behov, därför behandlar jag varje kund individuellt. Är du osäker på vilken behandling du ska välja eller hittar du ingen tid som passar dig? Kontaka mig så löser vi det! Betalning med SWISH. Facebook: https://m.facebook.com/alices.wonderland.salong Instagram: https://www.instagram.com/alices.wonderland.salong/

Boka tid

Alicja Mosór
  • Välj alicja mosór
  • Alicja Mosór
PAKET ERBJUDANDE
PAKET FEEL NEW - Klassisk manikyr & pedikyr & paraffinbehandling fötter och händer

Behandlingen börjar med en avkopplande fotbad. Klippning och rensning av naglarna. Borttagning av förhårdnader och filning av fötter. Behandlingen avslutas med en nagelbandsolja och fotkräm. En klassisk manikyr (nagelfilning, borttagning av nagelband) som avslutas med handskrubb, nagelbandsolja och handkräm. Paraffinbehandling - En skön och avslappnande behandling som återfuktar och mjukar upp torra händer/fötter. I behandlingen ingår hand/fotskrubb, handmask, fotkräm, paraffinbad och nagelbandsolja.


PAKET NATURAL LOOK - Klassisk manikyr & pedikyr & frans- och brynfärgning med formning

Behandlingen börjar med en avkopplande fotbad. Klippning och rensning av naglarna. Borttagning av förhårdnader och filning av fötter. Behandlingen avslutas med en fotskrubb, nagelbandsolja och fotkräm. En klassisk manikyr (nagelfilning, borttagning av nagelband) som avslutas med handskrubb, nagelbandsolja och handkräm. Frans- och brynfärgning med RefectoCil produkter samt brynformning. Vaxning av bryn/plockning med pincett. Behandlingen avslutas med återfuktande ansiktsmist. Färgen håller upp till 6 veckor.


PAKET manikyr & pedikyr

Behandlingen börjar med en avkopplande fotbad. Klippning och rensning av naglarna. Borttagning av förhårdnader och filning av fötter. Behandlingen avslutas med en fotskrubb, nagelbandsolja och fotkräm. En klassisk manikyr (nagelfilning, borttagning av nagelband) som avslutas med handskrubb, nagelbandsolja och handkräm.


PAKET Gellack manikyr & pedikyr med gellack

Behandlingen börjar med en avkopplande fotbad. Klippning och rensning av naglarna. Borttagning av förhårdnader och filning av fötter. Gellack. Behandlingen avslutas med en fotskrubb, nagelbandsolja och fotkräm. I behandlingen ingår en manikyr (nagelfilning, borttagning av nagelband) och målning med gellack (enkel färg). Behandlingen avslutas med handskrubb, nagelbandsolja och handkräm.


PAKET SPA pedikyr & nagelhärdning (med gellack)

Behandlingen börjar med en avkopplande fotbad. Klippning och rensning av naglarna. Borttagning av förhårdnader och filning av fötter. Målning av naglar med ett serum. Behandlingen avslutas med en fotskrubb, nagelbandsolja, fotkräm samt fotmassage. I behandlingen ingår en manikyr (borttagning av nagelband) och nagelhärdning med gelé eller akrylgel samt gellack (enkel färg). Behandlingen avslutas med handskrubb, nagelbandsolja och handkräm.


PAKET SPA pedikyr & nagelförlängning (med gellack)

Behandlingen börjar med en avkopplande fotbad. Klippning och rensning av naglarna. Borttagning av förhårdnader och filning av fötter. Målning av naglar med ett serum. Behandlingen avslutas med en fotskrubb, nagelbandsolja, fotkräm samt fotmassage. I behandlingen ingår en manikyr (borttagning av nagelband) och nagelförlängning med gelé samt gellack (enkel färg). Behandlingen avslutas med handskrubb, nagelbandsolja och handkräm.


PAKET LYX - SPA pedikyr (valfri nagellack eller gellack) & nagelhärdning med gellack & lash lift & brow lamination

Behandlingen börjar med en avkopplande fotbad. Klippning och rensning av naglarna. Borttagning av förhårdnader och filning av fötter. Gellack eller nagellack. Behandlingen avslutas med en fotskrubb, nagelbandsolja, fotkräm samt fotmassage. I behandlingen ingår en manikyr (nagelfilning, borttagning av nagelband) och härdning av naglar med gelé eller akrylgel och gellack (enkel färg). Behandlingen avslutas med handskrubb, nagelsbansolja och handkräm. Brow lamination & Lash lift med Elleebana produkter. I behandlingen ingår frans- och brynfärgning med RefectoCil produkter, brynformning med vax/pincett, keratinbehandling på fransarna och organolja på brynen. Behandlingen avslutas med återfuktande ansiktsmist. Lash lift - Behandlingen böjer fransarna permanent, vilket ger illusion av längre och fylligare fransar. Resultatet håller mellan 6 och 8 veckor. Brow lamination - Perfekt behandling för dig som har svårstylade bryn. Resultatet blir fylligare och upplyftande utseende. Resultatet håller mellan 4 och 6 veckor.


PAKET LYX 2 - SPA pedikyr (valfri nagellack eller gellack) & nagelförlängning med gellack & lash lift & brwo lamination

Behandlingen börjar med en avkopplande fotbad. Klippning och rensning av naglarna. Borttagning av förhårdnader och filning av fötter. Gellack eller nagellack. Behandlingen avslutas med en fotskrubb, nagelbandsolja, fotkräm samt fotmassage. I behandlingen ingår en manikyr (nagelfilning, borttagning av nagelband), nagelförlängning med gelé och gellack (enkel färg). Behandlingen avslutas med handskrubb, nagelsbansolja och handkräm. Brow lamination & Lash lift med Elleebana produkter. I behandlingen ingår frans- och brynfärgning med RefectoCil produkter, brynformning med vax/pincett, keratinbehandling på fransarna och organolja på brynen. Behandlingen avslutas med återfuktande ansiktsmist. Lash lift - Behandlingen böjer fransarna permanent, vilket ger illusion av längre och fylligare fransar. Resultatet håller mellan 6 och 8 veckor. Brow lamination - Perfekt behandling för dig som har svårstylade bryn. Resultatet blir fylligare och upplyftande utseende. Resultatet håller mellan 4 och 6 veckor.


PAKET Brow lamination & Lash lift

Brow lamination & Lash lift med Elleebana produkter. I behandlingen ingår frans- och brynfärgning med RefectoCil produkter, brynformning med vax/pincett, keratinbehandling på fransarna och organolja på brynen. Behandlingen avslutas med återfuktande ansiktsmist. Lash lift - Behandlingen böjer fransarna permanent, vilket ger illusion av längre och fylligare fransar. Resultatet håller mellan 6 och 8 veckor. Brow lamination - Perfekt behandling för dig som har svårstylade bryn. Resultatet blir fylligare och upplyftande utseende. Resultatet håller mellan 4 och 6 veckor.


PAKET Frans- och brynfärgning och formning

Frans- och brynfärgning med RefectoCil produkter samt brynformning. Vaxning av bryn/plockning med pincett. Behandlingen avslutas med återfuktande ansiktsmist. Färgen håller upp till 6 veckor.

NAGLAR (HÄNDER)
Manikyr

En klassisk manikyr (nagelfilning, borttagning av nagelband) som avslutas med handskrubb, nagelbandsolja och handkräm.


Manikyr med nagellack

Klassisk manikyr (nagelfilning, borttagning av nagelband) med nagellack, avslutas med handskrubb, nagelbandsolja och handkräm.


Manikyr för män

En klassisk manikyr (nagelfilning, borttagning av nagelband) för manliga händer som behöver lite extra omvårdnad. Mnikyr avslutas med handskrubb, nagelbandsolja och handmask.


Gellack manikyr

I behandlingen ingår en manikyr (nagelfilning, borttagning av nagelband) och målning med gellack (enkel färg). Behandlingen avslutas med handskrubb, nagelbandsolja och handkräm.


Nagelhärdning

I behandlingen ingår en manikyr (nagelfilning, borttagning av nagelband) och härdning av naglar med gelé eller akrylgel. Behandlingen avslutas med handskrubb, nagelsbansolja och handkräm.


Nagelhärdning med gellack

I behandlingen ingår en manikyr (nagelfilning, borttagning av nagelband) och härdning av naglar med gelé eller akrylgel och gellack (enkel färg). Behandlingen avslutas med handskrubb, nagelsbansolja och handkräm.


Nagelförlängning (endast gelé) NYTT SETT

I behandlingen ingår en manikyr (borttagning av nagelband) och nagelförlängning med gelé. Behandlingen avslutas med handskrubb, nagelbandsolja och handkräm.


Nagelförlängning (endast gelé) PÅFYLLNING (upp till 4 veckor)

I behandlingen ingår en manikyr (borttagning av nagelband) och påfyllning av gelénaglar. Behandlingen avslutas med handskrubb, nagelbandsolja och handkräm.


Nagelförlängning med gellack NYTT SETT

I behandlingen ingår en manikyr (borttagning av nagelband) och nagelförlängning med gelé samt gellack (enkel färg). Behandlingen avslutas med handskrubb, nagelbandsolja och handkräm.


Nagelförlängning med gellack PÅFYLLNING (upp till 4 veckor)

I behandlingen ingår en manikyr (borttagning av nagelband) och påfyllning av gelé samt gellack (enkel färg). Behandlingen avslutas med handskrubb, nagelbandsolja och handkräm.


Borttagning av gammal material (gellack)

I behandlingen ingår borttagning av gellack och en lätt manikyr (nagelfilning och borttagning av nagelband). Behandlingen avslutas med handskrubb, nagelbansolja och handkräm.


Borttagning av gammal material (gelé)

I behandlingen ingår borttagning av gelé och en lätt manikyr (nagelfilning och borttagning av nagelband). Behandlingen avslutas med handskrubb, nagelbansolja och handkräm.


Paraffinbehandling händer

En skön och avslappnande behandling som återfuktar och mjukar upp torra händer. I behandlingen ingår handskrubb, handmask, paraffinbad och nagelbandsolja.

PEDIKYR (ESTETISK FOTVÅRD)
Klippning av tånaglar

Ett snabbt fotbad och klippning av tånaglar. Behandlingen avslutas med fotkräm.


Klassisk pedikyr

Behandlingen börjar med en avkopplande fotbad. Klippning och rensning av naglarna. Borttagning av förhårdnader och filning av fötter. Behandlingen avslutas med en nagelbandsolja och fotkräm.


SPA Pedikyr

Behandlingen börjar med en avkopplande fotbad. Klippning och rensning av naglarna. Borttagning av förhårdnader och filning av fötter. Målning av naglar med ett serum. Behandlingen avslutas med en fotskrubb, nagelbandsolja, fotkräm samt fotmassage.


Gellack på tånaglar

Ett snabbt fotbad. Klippning och rensning av tånaglar samt målning med gellack. Behandlingen avslutas med nagelbansolja och fotkräm.


Pedikyr med nagellack

Behandlingen börjar med en avkopplande fotbad. Klippning och rensning av naglarna. Borttagning av förhårdnader och filning av fötter. Nagellack. Behandlingen avslutas med en nagelbandsolja och fotkräm.


Pedikyr med gellack

Behandlingen börjar med en avkopplande fotbad. Klippning och rensning av naglarna. Borttagning av förhårdnader och filning av fötter. Gellack. Behandlingen avslutas med en nagelbandsolja och fotkräm.


SPA pedikyr med nagellack

Behandlingen börjar med en avkopplande fotbad. Klippning och rensning av naglarna. Borttagning av förhårdnader och filning av fötter. Nagellack Behandlingen avslutas med en fotskrubb, nagelbandsolja, fotkräm samt fotmassage.


SPA pedikyr med gellack

Behandlingen börjar med en avkopplande fotbad. Klippning och rensning av naglarna. Borttagning av förhårdnader och filning av fötter. Gellack. Behandlingen avslutas med en fotskrubb, nagelbandsolja, fotkräm samt fotmassage.


Paraffinbehandling fötter

En skön och avslappnande behandling som återfuktar och mjukar upp torra fötter. I behandlingen ingår fotskrubb, fotkräm, paraffinbad och nagelbandsolja.

FRANSAR & BRYN
Brynfärgning med formning

Brynfärgning med RefectoCil produkter samt brynformning. Vaxning av bryn/plockning med pincett. Behandlingen avslutas med återfuktande ansiktsmist. Färgen håller upp till 6 veckor.


Fransfärgning

Fransfärgning med RefectoCil produkter. Behandlingen avslutas med återfuktande ansiktsmist. Färgen håller upp till 6 veckor.


Brow lamination

Brow lamination med Elleebana produkter. Perfekt behandling för dig som har svårstylade bryn. Resultatet blir fylligare och upplyftande utseende. I behandlingen ingår brynfärgning med RefectoCil produkter, brynvaxning/plockning med pincett och organolja. Behandlingen avslutas med en återfuktande ansiktsmist. Resultatet håller mellan 4 och 6 veckor beroende på växtcykeln.


Lash lift

Lash lift med Elleebana produkter. Behandlingen böjer fransarna permanent, vilket ger illusion av längre och fylligare fransar. I behandlingen ingår fransfärgning med RefectoCil produkter och keratinbehandling. Behandlingen avslutas med återfuktande ansiktsmist. Resultatet håller mellan 6 och 8 veckor beroende på växtcykeln.


Singelfransar NYTT SETT

Singelfransar PÅFYLlNING

Påfyllning av singelfransar. Gäller inom 4 veckor från nytt sett.


Singelfransar EXPRESS PÅFYLLNING

En snabb påfyllning av singelfransar. Gäller inom 1-2 veckor från nytt sett.


Borttagning av gamla ögonfransar
VAXNING
Vaxning ansikte (1 område)

Överläpp, haka, kind eller näshålor


Vaxning ansikte (2 område)

Överläpp, haka, kind eller näshålor


Vaxning ansikte (3 område)

Överläpp, haka, kind eller näshålor

Omdömen

5,0
(16 omdömen)
5 stjärnor
(16)
4 stjärnor
(0)
3 stjärnor
(0)
2 stjärnor
(0)
1 stjärnor
(0)
Alicja Mosórför 35 timmar sedan

Duktig (lash lift) och väldigt trevlig, rekommenderas starkt.

- Lyn MD
Alicja Mosórför 45 timmar sedan

Jättenöjd med Fransfärgning och lashlift. Trevlig och proffsig

- Linda D
Alicja Mosórför 22 dagar sedan

Jag fick så fina sommarfötter! Kommer tillbaka. Tack så mycket! 🥰

- Seija H
Alicja Mosórför 23 dagar sedan

Hon är väldigt mycket bra 🌻 varmt rekommendera 👌

- Dorota P

Om oss

Mitt namn är Alicja och jag har drömt om att jobba inom skönhetsbranschen sedan jag var ungdom. Sedan år 2017 har jag utfört 11 kurser inom fotvård, naglar, nageldesign, fransar och bryn. Jag är diplomerad nagelteknolog, frans- och brynstylist. Att jobba med skönhet och med kunder är min passion och jag älskar det jag gör. Jag tycker inte om att stå still utan utvecklar mina färdigheter hela tiden. Varje person är unik och därför behandlar jag alla mina kunder helt individuellt. Jag lägger stor vikt vid noggrannhet, hållbarhet och att mina arbeten utförs på ett estetiskt sätt. Jag arbetar endast med professionell material. Kundens säkerhet är viktigt för mig så därför använder jag engångsprodukter och alla redskap steriliseras samt ytor desinfekteras efter varje kund. Du är hjärtligt välkommen till min salong där du kommer känna dig som hemma, kan slappna av och ta hand om dig själv. 💝

Öppettider

  • Måndag:08:00 - 21:00
  • Tisdag:08:00 - 21:00
  • Onsdag:08:00 - 21:00
  • Torsdag:08:00 - 21:00
  • Fredag:08:00 - 21:00
  • Lördag:08:00 - 21:00
  • Söndag:08:00 - 21:00

Hitta till oss

Ringvägen 17, Åkers Styckebruk

Visa vägbeskrivning