Art of make up School

Gustav III:s Boulevard 8, Solna

Välkommen till oss på Art of Make up school! Här kan du boka våra tjänster inom skönhet, naglar och specialeffekter. Vi har över 25 års erfarenhet av make up i alla former. Vi finns i Solna i stora luftiga lokaler på Gustav III:s Boulevard 8. Har du frågor om vår bokning eller tjänster så nås vi på tel 08-668 63 07 och info@artofmakeupschool.com / maria@artofmakeupschool.com Varmt välkommen till oss!

Boka tid

Välj person
  • Välj person
  • Visa alla
  • Maria Bolin Yilmaz
  • Cecilia Lidén
Sminkkurser
Sminkkurs 2 timmar Exlusiv

På denna sminkkurs får du hjälp att hitta dina färger och framhäva dina former på bästa sätt. Vi lär dig en snygg vardags make up och en användbar och snygg fest make up. Du blir guidad av en Make up artist och får proffsråd om vad som passar just dig! Du är själv på denna kurs, då det är en privat kurs då du är ensam med en make up artist under kursen. Är ni fler på kursen? Boka då "Sminkkurs 2 timmar 2 pers" för att få rätt pris. OBS! Helger och kvällar höjs priset med 20%.


Sminkkurs 2 timmar 2 pers/ Pris per pers

En perfekt make up kurs för dig och din väninna. Om du väljer att gå denna populära 2 timmars kurs tillsammans med en eller flera väninnor, blir det ett reducerat pris och ni betalar endast 995:- per person. På kursen går vi igenom en vardags make up och en fest make up. OBS! Helger och kvällar höjs priset med 20%.


Sminkkurs 4 timmar

Denna sminkkurs är perfekt för dig som vill lära dig lite mer om hur du kan sminka dig på bästa sätt! Vi hjälper dig att hitta dina bästa färger och former, att lägga en perfekt flawless foundation och att forma ansiktet med contouring och highlight. Vi Går igenom Smokey eyes, singel lösfransar, eyeliner och en snygg vardags make up. Du blir sminkad och får guidning och hjälp att lära dig lägga din make up så bra som möjligt. Under 4 timmar hinner du lära dig och testa lite mer själv och lära dig mer sminkningar, än under 2 timmars kursen. Väljer ni att gå två på denna kurs så är priset 1675:- / person OBS! Helger och kvällar höjs priset med 20%.


Sminkkurs 2 dagar
Kontakta oss för bokning

På vår 2 dagars sminkkurs så djupdyker vi i sminkets möjligheter! Du får lära dig alla grunder och även en genomgång av contouring, lösfransar och cut crease. Denna kurs är mycket populär bland hudterapeuter och frisörer som vill utöka sina kunskaper. Kursen läggs på 2 dagar, 4 h per dag enligt bokning med oss via mail/telefon. För att boka maila oss på info@artofmakeupschool.com /maria@artofmakeupschool.com Är ni 2 eller fler på denna kurs så är priset 3495:- / person. Helger och kvällar är våra priser 20 % högre.

Kontakta oss för bokning

Lyxmingel / Before After Work

Börja tjejkvällen hos oss med makeup mingel! Vi går igenom färger och tekniker, ger tips och råd och hjälper dig framhäva dina vackraste drag! 3 timmar inkl mousserande / alkholfritt alt., tilltugg, frukt samt produkter till värde av 250:- per person! Min 3 personer/bokning Pris per person. Ange i meddelande hur många personer bokningen avser.

Make up tjänster
Make up fest 60 minuter

Vill du vara snyggast på festen? Varför inte unna dig själv att bli sminkad av en riktigt Make up Artist och få en proffs sminkning? OBS! Helger och kvällar höjs priset med 20%.


Make up maskerad 60 minuter standard

Vill du vara coolast på Halloween eller maskeraden och slå alla med coolaste sminkningen? Låt ett proffs göra jobbet! Boka tid för Halloween eller maskerad hos oss, där du blir sminkad av proffesionella make up artister och maskörer som gör de proffsigaste och coolaste sminkningarna på dig! Sugarskull, döskalle, zombie, Clownen Det, Jokern, Harvey Dent, eller vilken cool filmkaraktär som helst. Valmöjligheterna är obegränsade! Priset är 995:- per timme och maskerad sminkningar brukar ta mellan 1-2 timmar i snitt. Så välj den tid som du tror passar och skriv i meddelande fältet vad du vill vara. OBS! Helger och kvällar höjs priset med 20%. Vi tar en delbetalning på 30% vid bokning som en garanti för tiden under perioden då Halloween infaller. Detta för att säkra dessa mycket attraktiva tider. Denna delsumma är inte återbetalningsbar vid avbokning senare än 48h innan bokningstillfället under dessa datum. Undandag gäller vid sjukdom då summan behålles innestående av kunden.


Make up Maskerad, Advanced

En något mer tidskrävande make up som tex detaljerad sugarskull med strasstenar och lösfransar, en Brännskadad Harvey Dent. Clownen It Jokern med hår eller liknande. maila oss gärna vad du vill göra så kan vi hjälpa dig att beräkna tidsåtgång för just din karaktär. alla priser är timpris, 995:- i timmen, så du betalar för den tid sminkningen tar. vi hjälper dig gärna även med hår och linser. Linser kostar 399:- och hår är det tidsåtgången som kostar.OBS! Helger och kvällar höjs priset med 20%. Vi tar en delbetalning på 30% vid bokning som en garanti för tiden under perioden då Halloween infaller. Detta för att säkra dessa mycket attraktiva tider. Denna delsumma är inte återbetalningsbar vid avbokning senare än 48h innan bokningstillfället under dessa datum. Undandag gäller vid sjukdom då summan behålles innestående av kunden.


Make up maskerad PRO

en mer avancerad maskerad/halloween make up som tex hel zombie med lösa delar, flinthätta med karaktär eller Darth Maul liknande karaktärer. Kostnad för lösa delar såsom en tandrad, näsa eller ödleskinn, eller bölder kostar 150-200 :- / del. en Flinthätta kostar 350:- extra. Effekt Linser 399:- extra OBS! Helger och kvällar höjs priset med 20%. Vi tar en delbetalning på 30% vid bokning som en garanti för tiden under perioden då Halloween infaller. Detta för att säkra dessa mycket attraktiva tider. Denna delsumma är inte återbetalningsbar vid avbokning senare än 48h innan bokningstillfället under dessa datum. Undandag gäller vid sjukdom då summan behålles innestående av kunden.


Make up maskerad lättare

Vill du ha en enklare men ändå effektfull halloween sminkning på 45 minuter till halloween? Boka en kortare tid på 45 min. Tex en vampyr sminkning eller en lättare zombie med några mindre sår, utan hår och händer. OBS! Helger och kvällar höjs priset med 20%. Vi tar en delbetalning på 30% vid bokning som en garanti för tiden under perioden då Halloween infaller. Detta för att säkra dessa mycket attraktiva tider. Denna delsumma är inte återbetalningsbar vi avbokning senare än 48h innan bokningstillfället under dessa datum. Undandag gäller vid sjukdom då summan behålles innestående av kunden.


Make up konsultation inkl produktplock.

Denna tjänst erbjuds endast helgfria vardagar mellan kl 09,30-1500. En privat konsultation på 1 timme där vi hjälper dig att framhäva dina finaste drag och hitta de bästa produkterna för dig samt att du får plocka produkter till ett värde av 595:-


Färganalys inkl. produktplock

Denna tjänst erbjuds endast helgfria vardagar mellan kl 09,30-1500. En snabb färganalys där vi hjälper dig prova ut en perfekt foundation och andra färger på t.ex rouge, ögonskuggor och läppstift. Du får även plocka produkter för ett värde av 395:-


Ansiktsmålning barn

Ansiktsmålning till barnkalas! Ett alltid populärt inslag på kalaset är ansiktsmålning. Vi målar utefter ett tema eller helt fritt vad barnen önskar. Beräknad tidsåtgång per barn är ca 10 min. Pris per påbörjad timme + reskostnader. Endast inom Stockholmsområdet. Vi kontaktar er efter bokning för vidare information. Maila förfrågning till info@artofmakeupschool.com

Naglar
Nagelförstärkning Polygel

Förstärkning av nageln med hybridprodukten Polygel. Ger en stabilitet till tunna och sköra naglar utan att belasta. Gellack färg ingår i behandlingen.


Gellack enfärgad inkl lätt manikyr

Få supersnygga naglar som håller 3-4 veckor! Våra Gellack behandlingar är våra mest populära nagelbehandlingar och du får supersnygga starka naglar med ett gelelack som håller och ger dig snygga naglar i ca 3-4 veckor! Välj mellan snygga klassiska röda och vinröda färger, klatchiga neonfärger som corall och cerise eller diskreta toner i Nude och caffe latte. OBS! Denna tjänst går endast att boka på vardagar.


Gellack fransk inkl lätt manikyr

Boka en gellack behandling för klassiskt rena snygga naglar och gör en klassisk fransk manikyr. Det är klassiskt och snyggt i alla lägen och passar till allt! Gellackbehandlingen ger dig supersnygga naglar i 3-4 veckor med detta semipermanenta material som härdas i UV / LED lampa OBS! Denna tjänst går endast att boka vardagar


Borttagning av material

Om du endast vill ta bort material som du redan har. För de fall du har mycket starkt material kvar så krävs en grundlig borttagning och rengöring av dina befintliga naglar. Vi tar pris per timme för denna tjänst då olika material tar olika lång tid att ta bort.


Lätt Manikyr

En skön kortare behandling för dina naturliga naglar. Kan varmt rekommenderas även för män. Tjänsten erbjuds endast vardagar.


Lyx Manikyr

Vill du fräscha upp dina händer och få snygga välmanikyrerade naglar så passar det perfekt att boka en manikyr på 75 min. Du får ett vattenbad, en lättare scrub och mask, samt att vi gör en noggrann manikyr på dina naglar. Vi avslutar med en lättare massage av händer och underarm, så du har mjuka fina händer när du går härifrån. På denna behandling kan du lägga till gellack för endast 200:-! Pris 795:- med gel lack


Nagelförlängning UV Gele enfärgad

Drömmer du om vackra långa naglar? Boka tid för en nagelförläning i UV Gele hos oss så kan vi ge dig snygga blanka naglar i klassiska röda toner, farliga mörka svarta glitternaglar, eller mer diskreta Nude och Caffe Latte toner. Eller varför inte vara modig och göra riktigt färgstarka naglar i Violett, Cerise, Lime eller Corall?


Nagelförstärkning UV Gele

Har du en fin längd på din naturliga nagel och vill ha snygga hållbara naglar som blir starka och vackra? Boka tid för en förstärkning med gele på naturlig nagel! Massor av färger att välja på!


Nagelförlängning UV Gele Fransk

Är du sugen på riktigt snygga långa naglar? Boka tid för att göra en fin nagelförläning i klassisk fransk manikyr. Stiletto, square, almond, ballerina. Formerna varierar i oändlighet, allt passar till den klassiska franska manikyren! Låt oss göra dig fin om händerna!


Nagelförstärkning Fransk UV Gele

Har du en snygg naturligt lång nagel, och vill få en klassisk fransk manikyr och starka naglar som håller? Boka tid för en klassisk fransk förstärkning med UV Gele, som ger dig klassiskt snygga och fräscha naglar som blir starka och håller länge!

Ögonbryn
Brynplockning

Browbar. Boka en brynplockning, och få de perfekt formade brynen gjorda av ett riktigt proffs! vill du dessutom få snyggt markerade bryn som du slipper måla i så rekommenderar vi att du lägger till en bryn och fransfärgning på 30 minuter.


Brynplockning, färgning frans och bryn

Få de perfekta brynen! Boka brynplockning och färgning hos ett riktigt proffs! Du får snygga välformade bryn med fin markerad färg, som håller i 4-6 veckor. Så slipper du fylla i dina bryn varje dag!

Bröllop
Brud make up inkl. provsmink och brynplockning

Den viktigaste dagen i ditt liv får ingenting gå fel. Inte heller din makeup! Låt oss ta hand om dig till bröllopet och boka Brudmakeup hos oss. Vi har en provsminkning och konsultation ett par veckor innan bröllopet och på den stora dagen så kommer du till oss i vår salong och får din make up. Önskar du att vi kommer till plats så tillkommer resekostnad och inställningskostnad enl offert. Vi rekommenderar att du bokar i god tid för att garantera din dag.


Grooming brudgum

När det är dags för bröllop och bröllopsfoto så vill man ju även brudgummen ska vara snygg. Vi groomar brudgummen med lite hårfix, en lättare manikyr för att fräscha upp naglar och händer, samt rensning av ögonbryn och grooming av kortare skägg. Vid önskemål lägger vi även en lättare make up.


Make up tärna

En fest make up som är anpassad efter brudens tema i färg och form. I denna make up ingår inte provsminkning eller brynfärgning/plockning utan vi rekommenderar att du bokar detta separat. Önskar du att vi kommer till plats så tillkommer resekostnad enl offert. Ange i bokningen hur många tärnor det gäller.


Enklare Håruppsättning brud exklusive löshår

Vill du att vi gör ditt hår inför din stora dag så bokar vi gärna denna tjänst i samband med Brudmakeup.


Tärnor enklare håruppsättning exkl. löshår
Håruppsättning
Håruppsättning 60 minuter

Håruppsättning eller hårstyling inför fest. Bokas med fördel ihop med Fest makeup

Tandblekning
Tandblekning

Skonsamt för tänderna och du slipper oftast ilningar och isningar i tänderna. Resultat brukar bli likvärdigt med den metod som tandläkarna använder sig av. Vid tandblekningen stryks en blekningsgel ut på dina tänder som sedan aktiveras av ett plasmaljus. En snabb och effektiv metod för att få vitare tänder. Endast ett behandlingstillfälle på ca 60 minuter behövs för att få ett tydligt resultat och märkbart vitare tänder. Beroende på din tandhälsa och ursprungsfärg kan resultatet vid en tandblekning variera. En del kunder nöjer sig med en blekning medan andra kunder väljer att göra två för att vara helt nöjda med sitt resultat. Helger och kvällar 20% högre pris.

Om oss

Art of make up school, sminkskola sedan 1997 som är belägen i Solna precis utanför Stockholm, erbjuder kompletta yrkesutbildningar till make up artist och även privata sminkkurser och skräddarsydda kurser för t.ex. frisörer och hudterapeuter. Art of Make up school erbjuder även make up för alla tillfällen och har över 25 års erfarenhet av Skönhet och Specialeffekter. Art of Make up school ägs och drivs av Cecilia Lidén, mycket framgångsrik och flitigt anlitat maskör i branschen. Senast som Head Make up artist på SVT´s storsatsning "Historien om Sverige".

Hitta till oss

Gustav III:s Boulevard 8, Solna

Visa vägbeskrivning