Athletes academy kunskap och klinik

Kilowattvägen 9, Handen

Boka tid

Dan Lundmark
  • Välj person
  • Dan Lundmark
Tjänster
Nybesök Manuell behandling

Manuell behandling av Led och muskel symtom. Diagnos och Behandling av ex Rygg nacke axlar bäcken knä och fötter. Nybesök räknas om du är ny klient eller om det var mer än 6 månader sen ditt senaste besök.


Återbesök Manuell behandling

Behandling av av led och muskel relaterade symtom. Diagnos och Behandling av ex Rygg Nacke Axlar Bäcken knä och fötter .


IDROTTSSPECIFIK RÖRELSEANALYS (inkluderar 2 besök)

En grundläggande rörelseanalys där vi går igenom specifika rörelsemönster för din idrott. Led och muskelfunktion, hållning, stabilitet, funktionellt rörelsemönster, nivån för testerna är anpassade för din nuvarande och önskade prestationsnivå. - Tillfälle 1 (60 min) genomförs testerna - Tillfälle 2 (40min) bokas efter analysen och innebär ett återbesök för genomgång av ditt program Den ”Idrottsmedicinska Funktionsanalysen” passar bäst för dig som tränar och tävlar aktivt (eller har en önskan till det), och vill öka din prestation


RÖRELSEANALYS (60min + 30min uppföljning)

Vid en rörelseanalys, får du en funktionell analys av kroppens rörelsemönster samt en dokumenterad åtgärdsplan utefter den idrott eller aktivitet du utför. En rörelseanalys innehåller även en uppföljning på 30min som bokas på plats efter anlysen..


FYSIOPRAKTIK MED PT-TRÄNING

(behandling och träning) Det mest effektiva sättet att kombinera behandling och träning så att kroppen förstår var den ska göra. En kombination av personlig träning och manuell behandling för att uppnå exempelvis ett smärtfritt och mer effektivt rörelsemönster.Behandling av muskler och leder sker under tiden vi tränar, detta för att muskler och leder alltid skall ha rätt mängd nervimpulser för att träningen skall bli så effektiv som möjligt. Om vi exempelvis ska öka rörligheten i en kroppsdel så går vi in och behandlar berörda leder, när nu kroppen har fått ny ledrörlighet så tränar vi området med olika övningar för att kroppen ska förstå den nya rörligheten och rörelsemönstret.


AKUPUNKTUR BEHANDLING SAMT KOPPNING

Behandling med akupunktur och koppning för muskel och ledproblem samt huvudvärk immunförsvar m.m.

Om oss

Till Athletes academy är alla välkomna att boka tid oavsett om du är idrottare eller inte så har vi samma behov av att kunna röra på oss

Hitta till oss

Kilowattvägen 9, Handen

Visa vägbeskrivning