ATR

Åsögatan 122, Stockholm
Stängt- Öppnar fredag kl. 11:00

Boka tid

Företag cykelservice

Boka denna tjänst och den härliga arbetsgivaren tar kostanden för en rejäl service upp till en i förhand bestämd summa. Kostar det mer får den anställde betala resten själv. Kontakta oss för upplägg!


Gratis Tune up

För alla som köpt en cykel från ATR under de två första åren.


Diagnos/felsökning

Denna tjänst passar cyklar där det är lite oklart vad som är fel. Det kan vara en elcykel eller något annat som är oklart. På 15 minuter får vi en bra idé om vad som behöver göras och om vi kan hjälpa till med detta.


Punktering

Byte av slang på punkterat däck. Om däcket är slitet kan även det behöva bytas och den kostanden berättar vi i så fall när du lämnar in cykeln i vår verkstad. För hjul med elmotorer eller krångliga kedjeskydd tillkommer extra kostnad på 100-200SEK.


Däckbyte

Vi byter båda dina däck. Tilläggskostnad för hjul med elmotor eller krångliga kedjeskydd 100-200SEK.


Däckbyte med hotell

Om vi har dina däck i vårt däckhotell är det denna tjänst du ska klicka i. Kostanden för förvaring av däck är 100SEK/säsong. Om du har hjul med elmotor eller krångligt kedjeskydd kan det tillkomma en kostnad på 100-200SEK.


Service, liten

En service kan ske på flera olika sätt, vi tar alltid hänsyn till dina önskemål och din cykels behov. Din cykel blir med denna service trafiksäker och kul, om det tillkommer kostnader för delar eller om det behövs mer tid kommer vi berätta det så du kan ta beslut innan vi påbörjar arbetet.


Service, mellan

En service kan ske på flera olika sätt, vi tar alltid hänsyn till dina önskemål och din cykels behov. Kankske behöver din kedja och drev bytas ut, kanske ett vevlager eller annat. Om det tillkommer kostnader för delar eller om det behövs mer tid kommer vi berätta det så du kan ta beslut innan vi påbörjar arbetet.


Service, stor

Vi jobbar med måttstocken att det kostar ca 1000SEK för en timmes arbete på din cykel. På en timme hinner vi med en hel del så det liknar ofta en rejäl renovering. Förmodligen kommer det bytas ut delar av olika slag men vi berättar om dessa kostnader innan vi sätter igång.


Bike Spa

Vi tvättar din cykel ordentligt, ibland kan det behövas en tvätt för att servicen ska kunna utföras med gott resultat. En ren cykel är ju dessutom underbart!

Om oss

ATR (And The Revolution) —hittar du på Åsögatan 122 på Södermalm, Stockholm. Vårt mål är att samla människor som gillar cykel och cykelkultur på olika vis. Vi bygger främst våra egna cyklar som du själv får designa (se Cykelbyggaren) men säljer även danska fraktcyklarna Omnium och superlätta barncyklarna från Woom. Vi servar alla sorts cyklar med glädje, välkommen in!

Öppettider

  • Måndag:11:00 - 18:00
  • Tisdag:11:00 - 18:00
  • Onsdag:11:00 - 18:00
  • Torsdag:11:00 - 18:00
  • Fredag:11:00 - 18:00
  • Lördag:11:00 - 15:00
  • Söndag:Stängt

Hitta till oss

Åsögatan 122, Stockholm

Visa vägbeskrivning