Beauty Studio Vansbro

Järnvägsgatan 28, Vansbro
Stängt- Öppnar måndag kl. 14:00

Boka tid

Välj person
 • Välj person
 • Visa alla
 • Tina
 • Iveta
Ansiktsbehandlingar
Konsultation-ansiktsbehandling

Klassisk ansiktsbehandling

En behandling med fokus på lugna och återfukta huden. Börjar med en hud rengöring,hud analys,peeling/scrubb,mask,och ansikts kräm


Kemisk peeling

Kemisk peeling är enkelt förklarat effektiva syror som exfolierar och förnyar huden. Det gör att ny och fräsch hy. Syrorna appliceras på huden och hjälper denpå traven genom att avlägsna det yttersta hudlagret. När döda hudceller avlägsnas bildas alltså ny hudceller,och huden får ett yngre utseende. Kemisk peeling är ett samlingsnamn för flera olika behandlingar som exempelvis *minska porer, *rengör och syresätter huden, *stimulerar kollagenproduktionen, *minskar pigment, *anti-aging effekt och minskar fina linjer, *behandlar akne, *återfuktar huden


Ultraljud peeling

Ansiktsbehandling med ultraljud är en djuprengörande och uppfräschande behandling som passar alla hudtyper. Peeling med ultraljud löser upp döda hudceller och öppnar upp porerna för att på ett effektivt sätt rengöra pormaskar och finnar.


Hög frekvens behandling

High frequency är en beprövad metod för att behandla många olika hudproblem. Dra åt huden Anti-aging. Påskynda läkning av ärr/fläckar. Avlägsna svullna ögon och mörka ringar.


Djup porrengöring

Djup portömning/porrengöring är en ansiktsbehandling som passar till alla i olika åldrar. Tilltäppta porer, vita, svarta pormaskar och orenheter i ansikte är en av dem högaktuella problem. Vi hjälper dig med riktig ordentlig portömning som gör att huden blir fräschare, lenare och återfår sin lyster


Hydro Facial

Att rengöra och återfukta huden på djupet är ett vinnande koncept för att få en fräsch hy med lyster. När du gör en HydraFacial behandling hos oss suger vi upp pormaskar och andra orenheter med hjälp av ett litet munstycke, som fungerar lite som en dammsugare. Under behandlingen slussas serum ner i din hud, för att fräscha upp eller exfoliera huden. Förmågan att ta bort orenheter och återfukta huden på samma gång skiljer HydraFacial från andra hudbehandlingar. Då syftet med HydraFacial är att fräscha upp huden och göra rent passar den för alla hudtyper. Vi erbjuder dessutom olika tillägg som är anpassade för dig som vill rikta in dig på mogen hy eller pormaskar.


Microneedling ansikte

Microneedling är en djupgående nålbehandling som hjälper till att öka hudens produktion av kollagen. Metoden kallas också för ”skin needling”, eller ”mesoterapi med nålar”. Microneedling behandlar effektivt hudproblem som ärrvävnad, trött och glåmig hy, förstorade porer, fina linjer och rynkor.I regel krävs en kur på 3-6 behandlingar för att uppnå önskat och hållbart resultat, även om man redan efter en behandling ser en tydlig skillnad.


BBGlow

BB Glow Treatment är årets modernaste behandling. BB Glow har sitt ursprung hos ledande kosmetologiska tillverkare i Korea, tack vare de noggrant tillverkade pigmenterade serumen ger behandlingen en omedelbar och gradvis effekt av strålande och jämnare hudton på ansikte och runt ögonen.

Fransar & Ögonbryn
ögonbryn plock

Fransfärgning

Brynfärg & plock

Fransfärgning & brynfärgning

Färgning Fransar & Bryn inkl. plock

Lash lift

Lash lift inkl. färgning

Brow lift inkl. färgning & plock

Last lift& Brow lift inkl. färgning & keratinbehandling
Fransförlengning
Borttagning av fransar

Fransförlengning- Singel

Fransförlengning- hybrid

Fransförlengning- volym

2D; 3D; 4D; 5D; 6D


Påfyllning av singel fransar

Påfyllning av hybrid fransar

2D; 3D; 4D; 5D; 6D


Påfyllning av fransar-volym
Permanent makeup
Konsultation -Permanent makeup

Permanent makeup- ÖGONBRYN

Puderbryn passar alla och är just nu populäraste behandling! Den utförs med maskin där man skuggar in färgen med hjälp av små prickar kallad Air Point teknik. Den här metoden håller bra och är skonsamt mot huden. Med puderbryn kan man även täcka över en äldre bryntatuering. Formen och färgen anpassas efter varje persons ansikte och naturliga pigment. Vi följar inte trender eller former som hamnar långt utanför ens egna naturliga form.


Permanent makeup korrigering (1-3mån)- ÖGONBRYN

Permanent makeup korrigering (12-18 mån)- ÖGONBRYN

Permanent makeup- Läppar

Har du ojämn läppkant eller dåligt med färg i läpparna? Då kan pigmentering för läppar vara en behandling för dig.


Permanent makeup korrigering (1-3 mån) LÄPPAR

Permanent makeup korrigering (12-18 mån) LÄPPAR

Permanent makeup- EYELINER

En tatuerad eyeliner ger illusionen av en tätare Frans och en djupare blick. Du väljer själv om du bara vill markera dina ögonfransar, eller om du vill ha en permanent välgjord makeup. Vid tatuering av övre eyeliner måste fransförlängning tages bort en vecka innan behandlingen.


Permanent makeup korrigering (1-3 mån) EYELINE

Permanent makeup korrigering (12-18 mån) EYELINE

Öppettider

 • Måndag:14:00 - 19:00
 • Tisdag:14:00 - 19:00
 • Onsdag:14:00 - 19:00
 • Torsdag:14:00 - 19:00
 • Fredag:14:00 - 19:00
 • Lördag:11:00 - 18:00
 • Söndag:Stängt

Hitta till oss

Järnvägsgatan 28, Vansbro

Visa vägbeskrivning