Esplanadkliniken fd. Belle Gävle / Pernilla Birkehorn

Stora Esplanadgatan 9, Gävle

Boka tid

Pernilla Birkehorn
  • Välj person
  • Pernilla Birkehorn
Pernilla
Extra återbesök inom 2 månader

Behöver du ett extra återbesök på grund av att det saknas pigment på något ställe så bokar du denna behandling. Denna behandling måste ske inom 2 månader efter din senaste behandling.


Återbesök inom 12 månader

Återbesök inom 12 månader efter din senaste behandling. Det får inte ha gått mer än 12 månader. Har du gjort en kosmetisk tatuering hos någon annan så kan du inte boka denna behandling.


Återbesök inom 12-18 månader

Återbesök inom 12-18 månader efter din senaste behandling. Det får inte ha gått mer än 18 månader. Har du gjort en kosmetisk tatuering hos någon annan så kan du inte boka denna behandling.

Tjänster
Brow Lamination

Brow Lamination är den hetaste behandlingen just nu. Behandlingen går ut på att man skapar fluffiga och välformade bryn som färgas och avslutas med en keratin boost. Vi jobbar med Ciliérs egna produkter inom Brow lamination som är bland de mest skonsammaste på marknaden och våra produkter är berikade med Aloe Vera och Jojoba. Resultatet håller 6-8 veckor.


Lashlift inkl fransfärg

Lash Lift är en behandling där man böjer samt färgar de naturliga fransarna, i behandlingen ingår en vårdande keratinbehandling för att tillföra styrka till fransarna.