Salong Bondesson&Roos

Boka tid

Välj person
  • Välj person
  • Visa alla
  • Felicia
  • Marie Bengtsson
  • Miryam
  • Anna
  • Camilla
  • Demet
  • Marie Sandestål
Make-up
Make-up
Hudvård
Retinol add on

Vår rena Retinol lägger vi till när du ytterligare vill boosta hudens cellförnyelse, spänst och textur. När du lägger till vår retinol kommer det främja en jämn peeling av huden samt förbättra de övergripande resultatet av din behandling!


Pumpkin Resurfacer

Pumpkin Resurfacer är designad för att behandla hud med acneproblematik och stora porer. Även för dig som behöver en ordentlig storstädning av huden, Inehåller antibakteriell salicylsyra som löser upp tilltäppter och förebygger nya utbrott . Även mjölksyra som verkar på postinflammatorisk hyperpigmentering och hudens struktur och ton. Behöver du en grundlig uppfräschning väljer du Pumpkin Resurfacer som kan anpassas i styrka efter din hudtyp!


MangoBrite Resurfacer

En behandling för att boosta hudens lyster! Kemisk peeling designad med mjölksyra, c-vitamin, stamceller från apelsin och fruktkött från mango. Exfolierar, återfuktar, minskar ytliga hyperpigmenteringar och ger en mer enhetlig hudton. Genom en subtil kombination av kraftfulla antioxidanter och milda AHA-syror verkar denna behandling även antiinflammatorisk, melaninhämmande och uppljusande på din hudton!


Power Peptide Resurfacer

Den ultimata peelen för Age Management! Med sin höga koncentration av Glykol- och Mjölksyra samt peptider är detta vår mest avancerade anti-ageing behandling. Power Peptid ökar cellförnyelsen och fuktnivån i huden. Minskar linjer och rynkors djup och ger omedelbart lyft och förbättrad spänst. Du får en märkbart jämnare hud med mer lyster!


Quick-fix med en lystergivande behandling

Denna ansiktsbehandling vänder sig till dig som vill ha en snabb skönhetsboost perfekt att göra innan fest. Rengöring-exfoliering-lystergivande mask samt avslutande produkter.


Klassisk ansiktsbehandling (60 min) + frans och brynfärgning 80 min

En klassisk ansiktsbehandling inkl frans och brynfärg samt plock. Behandlingen anpassas alltid efter just dina behov. Rengöring-exfoliering-ångbad-porrengöring-massage-mask samt avslutande produkter.


Klassisk ansiktsbehandling 60 min

Denna behandling är till för dig som önskar en avkopplande och rengörande ansiktsbehandling. Behandlingen anpassas alltid efter just dina behov. Rengöring-exfoliering-ångbad-porrengöring-massage-mask samt avslutande produkter.


Klassisk ansiktsbehandling inkl kemisk peeling

En klassisk ansiktsbehandling inkl kemisk peeling anpassad efter din hudtyp.


Ungdomsbehandling

Ansiktsbehandling med fokus på porrengöring samt anpassade produkter för oren hy.


Dermapen

Dermapen kur 3st
Skönhetsvård
Färgning av bryn inkl plock

Fransfärgning

Färgning av bryn och fransar inkl bryn plock

Vaxning hela ben

Vaxning halva ben

Vaxning halva ben inkl bikinilinje

Vaxning hela ben inkl bikinilinje

Vaxning rygg

Vaxning armhålor
Frisör
klippning Långt/ Tjockt hår

Nyansiering + tvätt & fön

Balayage/Sling

Keratin behandling

Klippning

Barn klippning upp till 12 år

Torrklippning

Denna klippning är en komplements behandling för dig som har ett väldigt slitet och skadat hår. Denna behandling är endast till de kunder som har kommit på en ordinarie klippning och tillsammans med sin frisör kommit överens om denna behandling. Om du som kund bokar denna behandling utan en överenskommelse, kommer vi ej kunna utföra denna behandling och du kommer att bli betalningsskyldig för behandlingen.


Föning

Klippning & bottenfärg eller färgning av utväxt

Klippning & slingor endast hjässan

Klippning & slingor helt huvud

Klippning & färg / Slingor STOR

Vår stora färgbehandling passar för större förändringar, det kan vara att du är mörkhårig och vill gå åt det ljusare hållet. Även för dig som har längre och tjockare hår som vet att de brukar ta lite extra tid att färga. Är du osäker på om det här är rätt behandling för dig så är du välkommen att ringa till oss. ​ I behandlingen ingår en grundlig konsultation, klippning, ev. bottenfärg, vi går igenom hela håret med utvald sling teknik, nyansering, hårtvätt


Färgning av bottenfärg eller utväxt

Enb slingor hjässan

Enb slingor helt huvud

Uppsättning

Färgning enb ögonfransar

Färg enb bryn inkl plock

Färgning frans & bryn
Extensions
Konsultation

Denna behandling passar dig som är intresserad och vill sätta i Hairtalk, vi går igenom vilken färg som passar dig och vilken längd du vill ha. Denna konsultation är obligatorisk för dig som vill sätta i Hairtalk för första gången (på denna salong) Konsultationen kostar 500kr, men det dras sedan av från slutpriset av din behandling


Djuprengörande Hårtvätt

Vi börjar med en djup rengörande hårtvätt, sen sätter vi om dina extensions och avslutar behandlingen med en styling Denna behandling kan du bara välja i samband med en annan Extensions behandling


Isättning tejp förtjockning

Behandlingen för dig som vill få ett fylligare resultat. I denna behandling ingår det isättning av upp till 3st paket Klippning av löshår och styling ingår. Kostnad för hår tillkommer. Extra tillägg: Pro fästen, perfekt för ett "osylingt" resultat Tänk på att komma med nytvättat och torrt hår innan denna behandling. Tvätta håret kvällen innan eller på morgonen med endast schampo. Denna behandling går endast att boka om du har varit på en konsultation hos oss.


Isättning tejp förlängning

Behandlingen för dig som vill få längre hår. I denna behandling ingår det isättning av upp till 6st paket Klippning av löshår och styling ingår. Kostnad för hår tillkommer. Extra tillägg: Pro fästen, perfekt för ett "osylingt" resultat Tänk på att komma med nytvättat och torrt hår innan denna behandling. Tvätta håret kvällen innan eller på morgonen med endast schampo. Denna behandling går endast att boka om du har varit på en konsultation hos oss.


Isättning tejp fyllig färlängning

Behandlingen för dig som vill få längre hår. I denna behandling ingår det isättning av upp till 6 st paket Klippning av löshår och styling ingår. Kostnad för hår tillkommer. Extra tillägg: Pro fästen, perfekt för ett "osylingt" resultat Tänk på att komma med nytvättat och torrt hår innan denna behandling. Tvätta håret kvällen innan eller på morgonen med endast schampo. Denna behandling går endast att boka om du har varit på en konsultation hos oss.


Återbesök tejp förtjockning

Behandlingen för dig som ska sätta om ditt löshår (1-3 paket). I denna behandling så tar vi bort tejphåret, tejpar om med ny tejp och sätter tillbaka håret. Kom med nytvättat och torrt hår. Använd endast schampo, ej balsam Vill du att vi tvättar ditt hår så kan du lägga till en "Djuprengörande hårtvätt" från 450kr


Återbesök tejp förlängning

Behandlingen för dig som ska sätta om ditt löshår (4-6 paket). I denna behandling så tar vi bort tejphåret, tejpar om med ny tejp och sätter tillbaka håret. Kom med nytvättat och torrt hår. Använd endast schampo, ej balsam Vill du att vi tvättar ditt hår så kan du lägga till en "Djuprengörandehårtvätt" från 450kr


Återbesök tejp fyllig förlängning

Behandlingen för dig som ska sätta om ditt löshår (6-8 paket). I denna behandling så tar vi bort tejphåret, tejpar om med ny tejp och sätter tillbaka håret. Kom med nytvättat och torrt hår. Använd endast schampo, ej balsam Vill du att vi tvättar ditt hår så kan du lägga till en "Djuprengörandehårtvätt" från 450kr


Borttagning förtjockning

Denna behandling gäller för borttagning av tejphår 1-3 paket Tvätt och fön ingår ej i denna behandling. Vill du få håret tvättat och fönat väljer du till "Djuprengörande hårtvätt"


Borttagning förlängning

Denna behandling gäller för borttagning av tejphår 3-5 paket Tvätt och fön ingår ej i denna behandling. Vill du få håret tvättat och fönat väljer du till "Djuprengörande hårtvätt"


Borttagning fyllig förlängning

Denna behandling gäller för borttagning av tejphår 5-8 paket Tvätt och fön ingår ej i denna behandling. Vill du få håret tvättat och fönat väljer du till "Djuprengörande hårtvätt"

Tilläggstjänster
Inpackning

Denna behandling kan du bara välja i samband med en annan behandling


Frans & bryn Färgning

Färgning av ögonfransar & ögonbryn. Tänk på att komma utan ögonmakeup till denna behandling. (Vi bleker ej brynen)


Bryn färgning

Färgning av ögonbryn. ( Vi bleker inte brynen)


Frans färgning

Färgning av fransar. Tänk på att komma utan ögonmakeup till denna behandling.