Cat Claws Nail & Laser Studio

Engelbrektsgatan 6, Stockholm
Stängt- Öppnar torsdag kl. 10:00

Sommarerbjudande! Exklusiva Klippkortserbjudanden från Cat Claws Nail Studio Tack för er lojalitet! Vi erbjuder nu klippkort med fantastiska rabatter: 1. Brasiliansk Vaxning: - 3 behandlingar för 900 kr (50% rabatt) - Ordinarie pris: 600 kr per behandling 2. Kombo Brasiliansk + Halva Ben: - 3 kombinationsbehandlingar för 1350 kr (50% rabatt) - Ordinarie pris: 900 kr per kombinationsbehandling 3. Ögonbryn Borttagning: - 3 behandlingar för 1485 kr (50% rabatt) - Ordinarie pris: 990 kr per behandling 4. Manikyr klassisk (utan lackning!) Klippkort: - 3 behandlingar för endast 1199 kr (20% rabatt) - Ordinarie pris: 550 kr per behandling Villkor: - Kan inte överlåtas - Giltigt i 9 månader - Kampanjen gäller till sista juni Unna dig själv lyxiga behandlingar till halva priset! Boka ditt klippkort idag. Med varma hälsningar, Cat Claws Nail Studio Kontaktnummer: 070-7714505

Boka tid

Fernanda
  • Välj person
  • Fernanda
HIFU 12D
HIFU Liposonic (1 område)

Behandling: Liposonic är en avancerad fettborttagningsteknik som använder högintensivt fokuserat ultraljud för att bryta ner fettceller. Denna behandling är perfekt för att minska fettvävnad och förbättra kroppens konturer på specifika områden. Under behandlingen applicerar din terapeut ultraljudshandtaget på det valda området. Ultraljudsenergin penetrerar hudens yta och förstör fettcellerna på djupet utan att påverka den omgivande vävnaden. Behandlingen kan kännas som en mild värme eller stickningar. Vad du kan förvänta dig: Omedelbar minskning av kroppens omkrets med 2–6 cm efter en enda behandling. Fortsatt förbättring av resultaten under de följande 8–12 veckorna då kroppen naturligt eliminerar de förstörda fettcellerna. Synligt slankare och mer definierade kroppskonturer. Ingen återhämtningstid krävs, vilket innebär att du kan återgå till dina vanliga aktiviteter direkt efter behandlingen.


HIFU behandling för hela ansiktet och dubbelhaka

Behandling: HIFU (Hög Intensiv Fokuserad Ultraljud) 12D med Vmax är en icke-invasiv behandling som fokuserar ultraljudsenergi djupt in i hudens lager. Med den senaste 12D-teknologin och Vmax-handle kan vi behandla ansiktsområden med precision, vilket ger en jämn och lyftande effekt utan att skada omgivande vävnad. Denna behandling täcker hela ansiktet med undantag för hakan. Under behandlingen applicerar din terapeut en speciell gel på huden och använder sedan HIFU-enheten för att leverera ultraljudsenergi i fokuserade punkter. Behandlingen kan kännas som små, snabba värmepulser under huden, men är generellt smärtfri och kräver ingen återhämtningstid. Vad du kan förvänta dig: Direkt efter behandlingen kan du märka en initial stramning av huden. Full effekt uppnås efter 8–12 veckor då kollagenproduktionen har ökat och huden blivit fastare och jämnare. Förbättring av ansiktskonturer, minskade rynkor och en allmän föryngring av huden. Du kan återgå till dina dagliga aktiviteter omedelbart efter behandlingen.

Tattoo Eraser: The Biggest Mistake Fixer
Tatueringsborttagningspaket med NDYAG-laserteknik Storlek: 20x

Vårt tatueringsborttagningspaket med NDYAG-laserteknik erbjuder en effektiv och skonsam metod för att ta bort oönskade tatueringar. Genom att använda avancerad NDYAG-laserteknik kan vi bryta ner bläcket i huden med precision, vilket gör det möjligt för kroppen att naturligt eliminera tatueringen över tiden. Hur det fungerar: Vår process för tatueringsborttagning med NDYAG-laser är skräddarsydd för att möta dina behov och mål. Först genomförs en noggrann bedömning av tatueringens storlek, färg och djup för att skapa en individuell behandlingsplan. Under behandlingen appliceras laserljuset på tatueringen, vilket bryter ner bläcket i mindre partiklar som sedan absorberas av kroppens naturliga rensningsprocesser. Efter flera behandlingssessioner med vårt tatueringsborttagningspaket kommer du att märka en gradvis blekning och minskning av tatueringen. Antalet sessioner som krävs beror på faktorer som tatueringens storlek, färg och ålder, samt din egen hudtyp och läkningsförmåga. Vår erfarna personal kommer att guida dig genom varje steg av processen och ge dig råd om förväntade resultat och eftervård för att optimera resultaten. Med vårt tatueringsborttagningspaket med NDYAG-laserteknik kan du ta steget mot att återfå klar och jämn hud utan oönskade tatueringar. Kontakta oss idag för att schemalägga en konsultation och komma igång med din resa mot en tatueringfri framtid.


Tatueringborttagning 15X15 PHIBROW laser

Laser är ett rent ljus och vid tatueringsborttagning så pulsas ljuset för att splittra bläcket i din tatuering. De korta laserpulserna skapar då något som kallas för fotoakustisk tryckvåg och med rätt våglängd på laserljuset i kombination med tryckvågen sprängs de mikroskopiska tatueringspigmenten till än mindre delar.


Laser behandling 2X2 PHIBROW laser

GÄLLER LD KOD


Carbon peeling med PHIBROW laser

LD Ögonbrynborttagning PHIBROW laser

Lets Deal Ögonbrynborttagning


LD Tatueringsborttagning 10x10 PHIBROW laser

Let's Deal Tatueringsborttagning 10x10


LD Tatueringborttagning 5x5 med PHIBROW

LETS DEAL KODER GÄLLER


Tatueringborttagningspaket: Jubileumspecial storlek 5x5

Tack för ditt köp av vårt exklusiva tatueringborttagningspaket. Genom detta paket erbjuder vi kontinuerlig behandling tills din tatuering är helt borttagen. För att fira vårt ettårsjubileum erbjuder vi detta paket till ett särskilt pris. Kontakta oss för att boka din behandlingstid och börja din resa mot en tatueringfri hud. Tack för att du valde Cat Claws MEOW!

Wax on Wax off
Klippkort Braziliansk (3st. behandlingar)

Klippkortet inkluderar 3 brasilianska vaxningar, som måste bokas inom en period av 9 månader från inköpsdatumet. Vänligen notera att vår avbokningspolicy kräver att avbokning sker minst 24 timmar före den bokade behandlingstiden. Observera att det inte finns någon ångerrätt för köpet av klippkortet.


Discount code Copacabana

Combo: Brazliansk + halvben

Brasiliansk vaxning med halv ben combo erbjuder en omfattande behandling som kombinerar brasiliansk vaxning med vaxning av halva benen. Denna tjänst ger dig silkeslen hud på både intima områden och nedre ben samtidigt, vilket sparar tid och ger dig ett smidigt resultat.


Glad Legs Galaxen! (Hela ben vaxning plus 20 minuters fotmassage för att främja cirkulationen)

"Glad Legs Galaxen" är vår ultimata behandling för att ge dina ben den kärlek de förtjänar. Denna behandling kombinerar en professionell hel ben vaxning med en avkopplande 20 minuters fotmassage för att främja cirkulationen och ge dig en känsla av total avslappning och välbefinnande. Njut av den silkeslena känslan av lena ben och låt din stress smälta bort med vår skräddarsydda fotmassage. Ge dina ben en stjärnbehandling och låt dem stråla med Glada Legs Galaxen!


Wolfman (Ryggen)

För våra modiga kunder som vågar gå 'hårfritt' erbjuder vi vår 'Wolfman' vaxning, som ger en felfri och hudnära finish för både män och kvinnor på hela ryggen.


Långstrumpa (Halva ben)

Unna dig själv det bästa av två världar med vår Långstrumpa vaxning, som fokuserar på att försköna halva benen och knäna till perfektion.


Copacabana (Braziliansk)

För de som söker äventyr och fullständig glädje erbjuder vår 'Copacabana' vaxning en brasiliansk upplevelse som tar bort hår från alla hörn och vrår.


Saint tropez (bikini linje)

För de som strävar efter en klassisk men ändå elegant stil, erbjuder vår 'Saint Tropez' vaxning en perfekt balans med en bikinilinje som är polerad till perfektion.

Nailed it
Rysk manikyr + gelé förstärkning

Den ryska manikyren är en noggrann och precis manikyrteknik som fokuserar på att skapa en perfekt bas för naglarna. Tekniken innebär att nagelbanden försiktigt trimmas och poleras med hjälp av en elektrisk fil, vilket resulterar i en ren och jämn nagelplatta. Detta gör att nagellacket kan appliceras nära nagelbanden för en långvarig och snygg finish. **Gelé Förstärkning:** Gelé förstärkning innebär att ett lager av gelé appliceras på naglarna för att stärka och skydda dem. Gelén härdas under en UV- eller LED-lampa för att skapa en stark och hållbar yta som hjälper till att förhindra skador och brott. Denna behandling är idealisk för dem som vill ha naturligt långa och starka naglar utan att använda förlängningar. **Sammanfattning:** Kombinationen av rysk manikyr och gelé förstärkning ger dig välvårdade och starka naglar med en långvarig och elegant finish. Perfekt för dem som vill ha hållbara och vackra naglar.


Combo mani+pedi

Pedikyr Upplevelse

Pedikyr Glamour-behandling

Förnya dina fötter med vår exklusiva Pedikyr Glamour-behandling, skräddarsydd för att ge dig en upplevelse av ren lyx och total avkoppling. Denna behandling börjar med ett avslappnande fotbad för att mjuka upp huden och förbereda dina fötter för resten av behandlingen. Vi noggrant klipper och formar dina naglar och tar bort eventuella förhårdnader och död hud med en professionell filning. Därefter appliceras en närande fotkräm för att återfukta och vårda din hud. Avsluta med att applicera gellack i den färg som du väljer för en perfekt och långvarig finish på dina naglar. Med vår Pedikyr Glamour-behandling kommer dina fötter att stråla och kännas underbart mjuka och smidiga.


FotSPA Excellence med Gellack Inkluderat

FotSPA Excellence med Gellack Inkluderat: Lyxig fotvård med avslappnande behandling och hållbart gellack för elegant finish.


Tillägg: Enfärgad fransk.

"En enkel manikyr efter borttagning av material."

"En enkel manikyr efter borttagning av material."


"Drop-in för nagelförlängning"

Drop in manikyr gellack

"Tilläggstjänst: förlängning av egna naglar"

"Ge dina naturliga naglar en extra touch av elegans! Upptäck vår förlängningstjänst för dina egna naglar – en perfekt balans mellan naturlig skönhet och stil."


"Tilläggstjänst: Enfärgad lackning"

Efter förlängningen, för er som önskar färg på era naglar, erbjuder vi denna extra tjänst för att förse dem med önskad lackning.


Pedikyr gel lack drop in

Manikyr gellack

Klassisk fotvård med fotbad

Manikyr återkommande kund

Manikyr gellack brasiliansk

combo: manikyr/pedikyr brasiliansk teknik

Manikyr gellack

Fotvård express

fotvård express/ "Vår exklusiva fotvårdsbehandling är skräddarsydd för att ge dina fötter den omsorg de förtjänar. Först välkomnas du till vår avkopplande miljö, där vi inleder behandlingen med ett varmt och uppfriskande fotbad för att mjuka upp huden och förbereda dina fötter för kommande steg. Vår erfarna personal tar sedan skonsamt hand om dina tånaglar och förhårdnader med precision. Vi filar och formar naglarna efter dina önskemål och tar bort eventuella förhårdnader för att ge dina fötter en mjuk och föryngrad känsla. Därefter fokuserar vi på nagelbanden och klipper noggrant naglarna för att säkerställa en perfekt finish. Vår behandling avslutas med en välgörande återfuktande fotkräm, som ger näring åt huden och lämnar dina fötter silkeslena och återfuktade. Vi rekommenderar att du innan behandlingen ser till att du inte har några tecken på fotsvamp, då denna behandling inte inkluderar behandling för detta. Efter vår fotvårdsbehandling kommer du lämna vårt spa med fötter som känns lätta, fräscha och fullständigt ompysslade – redo att ta dig an världen med en extra dos självförtroende."


LETS DEAL Pedikyr

"**Boka den här tjänsten om du är en ny kund med en rabattkod.**"


Pedikyr klassisk

Combo pedikyr/manikyr express

Manikyr gelé förstärkning

Pedikyr deluxe

Om oss

Om oss The Cat Claws Nail Studio föddes år 2023 i hjärtat av Östermalm, Stockholm. Vi är inte bara en nagelsalong - vi är en passionerad gemenskap av skönhetsentusiaster som brinner för att skapa konstverk av dina naglar och hjälpa dig att känna dig självsäker i din egen hud. Vår grundare, Patricia, är inte bara en nagelterapeut - hon är en konstnär som ser varje nagel som en duk att måla på. Hennes passion för att skapa fantastiska gelénaglar är oöverträffad, och hennes skicklighet har gjort henne till en efterfrågad behandlare bland våra trogna kunder. Vi är också stolta över att erbjuda avancerade behandlingar som tatueringsborttagning med PHILASER och HIFU 12D med Vmax-teknologi. Vår målsättning är att erbjuda de senaste och mest effektiva behandlingarna för att hjälpa dig att uppnå dina skönhetsmål på ett säkert och professionellt sätt. Våra Tjänster: Gelénaglar Våra gelénaglar är inte bara enkla nagelförlängningar - de är konstverk som skräddarsys för att passa din unika stil och personlighet. Från subtila nyanser till djärva mönster, vi tar din nageldesign till nästa nivå. Laserbehandling för Tatueringar Har du en tatuering du vill bli av med? Vår avancerade laserbehandling, Philaser, erbjuder en skonsam och effektiv metod för att eliminera oönskade tatueringar och återfå din naturliga hud. Vaxning Vår professionella vaxningstjänst med varm vax är utformad för att ge dig en silkeslen hud som varar längre än rakning. Från brasiliansk vaxning till hela kroppen, vi ser till att din upplevelse blir så bekväm och skonsam som möjligt. HIFU 12D med Vmax Den senaste tillskottet till vår behandlingslista är HIFU 12D med Vmax-teknologi. Med denna avancerade behandling kan vi hjälpa till att påskynda kollagenregenerering, ta bort rynkor och dra åt hängande hud - allt utan kirurgi eller lång återhämtningstid. Vår Filosofi På The Cat Claws Nail Studio strävar vi efter att inte bara förbättra din skönhet, utan också din självkänsla och välbefinnande. Vi tror på att skapa en avkopplande och personlig upplevelse för varje kund, där du lämnar salongen med ett leende på läpparna och ett stärkt självförtroende. Boka nu Vårt dedikerade team ser fram emot att välkomna dig till vår värld av skönhet och välbefinnande. Boka din tid idag för att uppleva det bästa inom nagelvård, laserbehandlingar, vaxning och avancerade hudvårdsbehandlingar! Varmt välkommen till The Cat Claws Nail Studio - där skönhet och passion möts! Kontakta oss: Telefon: 070-771 45 05

Öppettider

  • Måndag:10:00 - 18:30
  • Tisdag:10:00 - 18:30
  • Onsdag:10:00 - 18:30
  • Torsdag:10:00 - 18:30
  • Fredag:10:00 - 18:30
  • Lördag:Stängt
  • Söndag:Stängt

Hitta till oss

Engelbrektsgatan 6, Stockholm

Visa vägbeskrivning