Docklidens Fotvård AB

Storgatan 51, Aneby
7 omdömen

Avboka minst 12h innan besöket! Därefter debiteras man med 100%. Läs gärna igenom behandlingarna och Om oss för att få all info. Vill Du ha tyst behandling? Skriv gärna det i meddelanderutan eller säg till på plats.

Boka tid

Nina
  • Välj nina
  • Nina
    Medicinsk Fotterapeut

Omdömen

4,7
(7 omdömen)
5 stjärnor
(5)
4 stjärnor
(2)
3 stjärnor
(0)
2 stjärnor
(0)
1 stjärnor
(0)
Ninaför 7 dagar sedan

Mycket trevligt med jättefina fötter som resultat 😊

- Eva S
Ninaför 2 månader sedan

Underbart att få sina fötter omhändertagna på ett professionellt, kunnigt och mjukt sätt. Något som sprider sig vidare I hela kroppen. En balsam för själen och något som borde vara alla förunnat och obligatoriskt på alla äldreboenden. Ett varmt tack för det.

- Ulla O

Om oss

Välj en behandling som passar dig, läs beskrivningen under varje behandling. Du kan avboka själv här om du loggar in eller via mail eller telefon, prata in ett meddelande att du vill avboka. Att sköta om sina fötter är viktigt för att undvika besvär. Det är också otroligt skönt! Jag jobbar försiktigt och metodiskt och hjälper dig som har besvär av bland annat liktorn, förhårdnad, nageltrång eller vanlig nagelklippning. Jag behandlar även dig som har diabetes och neuropati mm. Min dörr är alltid stängd när Du sitter i stolen och min telefon är på ljudlöst då jag vill ha fullt fokus på dig och dina fötter samtidigt som du ska kunna koppla av utan att bli störd. Jag använder och säljer bara svenska kvalitets produkter från Maria Åkerberg och Fotspecialisten. Du betalar för din tid hos mig och då vill jag erbjuda en stund bara för dig. 2023 gick jag en gedigen utbildning i svampinfektioner och om produkterna från Fotspecialisten. Det innebär att jag har diplom i svampinfektioner samt är certifierad återförsäljare av deras produkter. Jag ser fram emot din bokning och att få hjälpa dig med dina fötter! Varmt Välkommen till mig! /Nina, medicinsk fotterapeut