Elit Ortopedi

Odengatan 69, Stockholm

Boka tid

Välj specialist
  • Välj specialist
  • Visa alla
  • Pavle Antovic
  • Cissi Ferm
  • Dr Georg Ferm
  • Dr Claes Kastengren
Second Opinion

Denna tjänst bokas om man tidigare fått ett medicinskt utlåtande av en annan vårdgivare. Vid detta möte bör man ha med sig tidigare utlåtanden, journalkopior samt röntgenbilder och röntgenutlåtanden.


Återbesök

Här träffar du överläkaren och specialisten Dr Ferm på ett återbesök. Tjänsten kan enbart bokas in om du redan varit på läkarbesök eller behandling tidigare.


Naprapat

Här träffar du legitimerad naprapat Pavlo. Bokningen gäller nybesök/återbesök.


Konsulation biologisk behandling

Här träffar du specialisten i bioortopedi. För dig som vill ha undersökning och bedömning inför biologiska behandlingar. Du kan också diskutera och få svar på dina frågor kring biologiska behandlingar.


KNÄAKUTEN

På knäakuten tar vi emot patienter som drabbats av knäskada och behöver akut utredning, behandling och rehabilitering. För att uppsöka Knäakuten ska din skada ha inträffat under de senaste två veckorna och orsaka smärtor i knäet. Du behöver vara 13 år eller äldre.


Specialist läkarbesök

Här träffar du överläkaren och specialisten Dr Ferm. För dig som har ortopediska besvär, skador eller smärtor och behöver utredning, behandling och rehabilitering.


Fasciabehandling och återhämtning

Här behandlar Cissi dig med en hydreringsteknik för att skapa nytt flöde mellan lagren av fascian i kroppen som i sin tur skapar mer rörelsefrihet och det minskar din stelhet och smärta. Tänk dig ett stort spindelväv av kollagenvävnader. Detta vävnader är flera lager på läger och rör sig i förhållande till varandra, bra och mindre bra, beroende på hydreringen i vävnaderna (vätskan). Finns det dåligt med vätska/hydrering så kan dom klibba ihop sig vilket gör att vävnaden blir mer som lim/gele (den ska helst vara honungsaktigt). Detta gör att vi blir starkare och/eller vara rsaken till att vi känner smärta någonstans i kroppen. Man vill gärna ha vätska i dessa lager som vatten så de glider mjukt och fint mot varandra. I mångas fall så har vätska stelnat till som gör att man inte kan röra sig fritt, och det i sin tur skapar smärta. Du får hjälp och push av fasciabehandling och rörlighetsövningar så kommer din fascia att må bättre.