Fotcenter Västerhaninge ab

Centrumvägen 7, Västerhaninge

Boka tid

Medicinsk fotvård

I behandlingen ingår ett uppmjukande fotbad, nagelvård med klippning, rensning och slipning av naglarna. Behandling och rådgivning om ev problem tex fotsvamp, hälsprickor, liktornar och förhårdnader. Sist filar jag hela foten och avslutar med en kort fotmassage. Fokus ligger på att hitta och behandla olika besvär. INFÖR DIN BEHANDLING Kontrollera att du har fått bokningsbekräftelse är du osäker skicka mig ett sms. 0766 35 55 35  Ta gärna på din hörapparat så att vi både kan prata om dina fötter och få en trevlig pratstund!


Medicinsk fotvård - Pensionär

I behandlingen ingår ett uppmjukande fotbad, nagelvård med klippning, rensning och slipning av naglarna. Behandling och rådgivning om ev problem tex fotsvamp, hälsprickor, liktornar och förhårdnader. Sist filar jag hela foten och avslutar med en kort fotmassage. Fokus ligger på att hitta och behandla olika besvär. INFÖR DIN BEHANDLING Kontrollera att du har fått bokningsbekräftelse är du osäker skicka mig ett sms 0766 35 55 35  Ta gärna på din hörapparat så att vi både kan prata om dina fötter och få en trevlig pratstund!


Fotvård som friskvård

FRISKVÅRD - FOTVÅRD I behandlingen ingår ett uppmjukande fotbad, nagelvård med klippning, rensning och slipning av naglarna. Rådgivning om ev problem tex fotsvamp, hälsprickor, liktornar och förhårdnader. Sist filar jag hela foten och avslutar med att smörja in foten. Obs! denna behandling är friskvård och därmed momsbelagd enl lag. Medicinsk fotvård är momsbefriad Haninge kommun har bytt till Benify Boka som vanligt - du betalar på plats och skickar in kvittot till Benify som betalar ut på din lön. Wellnet - gör din bokning som vanligt här. Betalningen via Wellnet ordnar vi på plats. Epassi - ladda ned appen Epassi och logga in med BankId.


Hembesök
Kontakta oss för bokning

Medicinsk fotvård i hemmet. Bokas efter överenskommelse endast lör eller söndag. Jag måste kunna cykla till kunden.

Kontakta oss för bokning

Handbollsfötter?

Har din spelare problem som nageltrång, blånaglar, fotsvamp, vårtor, fotsvett eller blåsor? Åkommor som är väldigt vanliga hos den växande foten. Vi börjar med ett kort fotbad då du får berätta om dina fötter och så gör vi tillsammans en plan för behandlingen. När det gäller både nageltrång och vårtor så varvar vi besök med att du behandlar hemma.


Vårtor och liktorn- delbehandling

Vårtor   ca 30min        350kr Barn och vårtbehandling Vårtor är mycket vanligt hos barn. Vi pratar en stund och jag tittar på foten, behandlar om barnet vill.  Samt gör upp en behandlingsplan som passar er. Behandlar barn from 8år. Liktorn   30min        350kr  Förväxlas ofta med vårtor. Känns som en liten sten eller glasbit i foten när du går. Ofta på utsida lilltå och under fotsulan. Liktorn är ett symptom på felställning i fot eller av felaktig sko.


Nageltrång

Det akuta tas bort och du får råd om hur du behandlar din tå hemma. I akut fas krävs ofta upprepade behanlingar och ev korrigering av nageln. Håll ut det blir bättre!


Korrigering nageltrång

Korrigeringen sker några dagar/ en vecka efter nageltrångsbehandlingen.  Gel som appliceras på nageln för att hjälpa den att växa i rätt riktning. Korrigeringen sitter kvar tills den växt ut. Beroende av nageltrånget upprepas behandlingen tills kanten växt ut.

Hitta till oss

Centrumvägen 7, Västerhaninge

Visa vägbeskrivning