Fot och massagecenter.ax

Norragatan 17, våning 2, Mariehamn

Boka tid

Välj terapeut
 • Välj terapeut
 • Visa alla
 • Fotkuren/Ann.K
  Fotvårdare
 • Fötterna Först/Lotta
  Fotvårdare yu
 • MuskelVärkstan/Heidi
  Utbildad Massör
 • Karoliina Livet i balans
  Terapeut
 • Klassisk Massage/Tomas Hellén
  Massör
EFT- terapi
EFT - session

EFT är en behandlingsmetod utvecklad utifrån psykoterapiforskning och studier om förändringsprocesser i terapi. EFT är studerats vara väldigt effektiv i en hel rad olika problem som depression, ångeststörningar, ätstörningar, psykologiska trauma, beroenden och interpersonella problem. Viss problematik kan kräva serie av sessioner, det fina är att du får verktyg med dej hem, för att fortsätta även på egenhand.

Klassisk Massage Avslappning
Total Avslappning 90 minuter

För dig som vill ha en djupgående men härligt avslappnande massage utan specifikt problematik. Upplevelse för kropp och själ. En härlig helkropps massage inklusive armar, händer, fötter samt skalp.


Avslappning 50 minuter

För dig som vill ha en djupgående men härligt avslappnande massage utan specifikt problematik. Halv- eller helkropp.


Avslappning 30 minuter

För dig som vill ha en djupgående men avslappnande massage utan specifikt problematik.

Klassisk Terapeutisk Massage
30 minuter terapeutisk massage

Har du specifika problem som du vill ha hjälp med? Då är en terapeutisk massage rätt val för dig. Massage ink. triggerpunktsbehandling. Behandlingen anpassas helt efter dina behov.


50 minuter terapeutisk massage

Har du specifika problem som du vill ha hjälp med? Då är en terapeutisk massage rätt val för dig. Massage ink. triggerpunktsbehandling, töjningar samt ledmobilisering helt efter dina behov.


90 minuter terapeutisk massage

Har du specifika problem som du vill ha hjälp med? Då är en terapeutisk massage rätt val för dig. Massage ink. triggerpunktsbehandling, töjningar samt ledmobilisering helt efter dina behov.

Återhämntande behandling
Indiskt huvudmassage

Indiskt huvudmassage är en 30 minuters återhämtande, energigivande och grundande behandling som görs sittande och utan olja. Vänligen avlägsna örhängen samt halsband innan behandling. Kontraindikation; epilepsi eller nyligen upplevd stroke.


Bioenergetisk behandling

Denna behandling är en grundande, intuitivt process av balancerandet och aktivering av det bioenergetiska fältet av din kropp / väsen. Bottnar sig i dom shamanska energi behandlings metoder som utövas runt om i världen.

Kalevalainen Jäsenkorjaus
Mjukvävnads mobilisering/Jäsenkorjaus 25 min

Del område/återbesök. En urgammal, behaglig, mjuk, förhandlings teknik, för att locka kroppen i optimal linjering. Optimal linjering hjälper dej att; minska stress påslag, ökar positiv upplevelse av kroppen samt minskar även envisa smärtoupplevelser i kroppen.


Mjukvävnads mobilisering/Jäsenkorjaus 55 min

Hel kropp. En urgammal, behaglig, mjuk, förhandlings teknik, för att locka kroppen i optimal linjering. Optimal linjering hjälper dej att; minska stress påslag, ökar positiv upplevelse av kroppen samt minskar även envisa smärtoupplevelser i kroppen.

Holistisk Coaching
Konsultations video samtal

Sexologi och kvinnohälsa konsultations samtal är en möjlighet för oss att mötas och se om vi vill starta en djup transformations resa tillsammans. Du kanske upplever har frågor och utmaningar gällande din sexualhälsa eller indentitet, eller att din hälso situation har påverkat din sexualhälsa och du längtar efter förbättring, du kanske har förhållande och intimitets frågor, fertilitets problem, kroniska smärttillstånd, libido utmaningar, utmattning, menopaus besvär, trauma baserade njutnings svårigheter osv. Sessionerna skapar vi tillsammans på basen på Dina behov! OBS! Konsultations samtal med mig via video samtal är kostnads fri. Länken till Video samtalet skickas till ditt e-post, senast samma morgon för din bokade tid. Kolla även skräp post.


Konsulations möte

Sexologi och kvinnohälsa konsultations samtal är en möjlighet för oss att mötas och se om vi vill starta en djup transformations resa tillsammans. Du kanske upplever har frågor och utmaningar gällande din sexualhälsa eller indentitet, eller att din hälso situation har påverkat din sexualhälsa och du längtar efter förbättring, du kanske har förhållande och intimitets frågor, fertilitets problem, kroniska smärttillstånd, libido utmaningar, utmattning, menopaus besvär, trauma baserade njutnings svårigheter osv. Sessionerna skapar vi tillsammans på basen på Dina behov! OBS! Konsultations samtal med mig via video samtal är kostnads fri, så vänligen se till att du bokar video samtal om du känner att det passar dej bättre.

Fotvård
Fotvård (50/60 min)

Detta är en fotvårdsbehandling för medicinskt eller grundläggande behov 50/60 min beroende på vem av fotvårdarna som utför behandlingen .  Du får en noggrann utförd fotvård som innehåller nagelvård, borttagning av förhårdnader, behandling av hälsprickor m.m samt goda råd hur du kan förebygga och behandla eventuellt olika problem. Behandlingen avslutas med insmörjning eller kort fotmassage av fötterna med krämskum eller fotsalva.


Kort fotvård (30/40 min)

En kort fotvård 30/40 minuter beroende på vilken fotvårdare som utför behandlingen. I denna behandling är det ett problemområde tas om hand, en uppföljnings tid eller som enbart nagelklippning/vård. I denna behandlingstid görs ej fotbad.


Fotvård 90 minuter

För medicinskt eller grundläggande behov. En längre fotvårdsbehandling för dig som vill koppla av lite extra. Eller för de personer som har flera problemområden på fötterna att behandla. I behandlingen ingår fotbad,fotpeeling, nagelvård, borttagning av förhårdnader, hälsprickor m.m, aplicering/insmörjning av fotsalva eller krämskum, råd hur du förebygger och behandlar olika problemområden på fötterna och en längre fot och underbensmassage om ej hela tiden har behövts för att behandla flera större problem med fötterna. Om större delen av tiden går åt att behandla fötternas problemområden lämnas även peelingen bort. 


Fotvård med peeling 80 min

Detta är en fotvårdsbehandling för medicinskt eller grundläggande behov men som åtföljs av fotpeeling och fotmassage för extra avkoppling.  Du får en noggrann utförd fotvård som innehåller nagelvård, borttagning av förhårdnader, hälsprickor m.m samt goda råd hur du kan förebygga och behandla eventuellt olika problem.


Fotvård med remiss/betalningsförbindelse

Denna tid är avsedd att bokas för er med en remiss/betalningsförbindelse på fotvård från sjukvården.


Fotvård med lack

Lack ingår, du väljer själv ut din favorit färg av vad som finns tillgängligt inne, färgerna kan variera beroende på säsong. Du får med dig flaskan med lack hem efter behandlingen . I behandlingen ingår fotbad, putsning och klippning av naglarna, borttagning av förhårdnader, lackning samt applicering/insmörjning av fotcreme/skum.


Nagelkorrigering med Onyfix

Korrigering av inväxt nagel. Passar för de flesta naglar som skapar nageltrång, inrullad nagel, kupad nagel. En bygel formas på din nagel med Onyfix, en patenterad massa som korrigerar din nagel smärtfritt. En bygel ingår i priset, behövs flera naglar korrigeras tillkommer 19€ per bygel för stortå naglar, 10€ för mindre naglar.


Nagelkorrigering med spange

En spänstig plastbricka limmas på nageln och hjälper nageln att räta ut sig vid inrullade/kupade naglar.


Vårtbehandling

Vårtbehandling med Verutop eller hjälp med egenvårdsbehandling.


Nagelprotes

Har du en skadad nagel eller på något sätt missformad nagel kan en nagelprotes formas av Onyfixmassa, nageln behöver vara frisk från svampangrepp och ej ha några sår. Hållbarheten är individuellt, men håller ca 3-12 veckor. (fotvård ingår ej i priset,)


Orthostillverkning/silikonavlastningar

Personlig orthostillverkning av silikonmaterial. Priset varierar beroende på materialåtgång och tid samt om det är för båda fötternas tår eller ena fotens tår.


Hembesök fotvård
Kontakta oss för bokning

Fotvård i hemmet eller på boende. För bokning ring 04573314988 eller epost: fotternaforstaland@gmail.com (20km ingår om km antalet blir mer är km ersättningen 0,50€ per km)

Kontakta oss för bokning

Fot- och vadmassage

En klassisk massage för fötterna och vaderna, fotscrub/peeling ingår om man vill. Denna massage går att betala med friskvårdsförmån. Använder du friskvårdsförmån till denna och vill ha en fotvård i kombination kan du boka som extra tjänst en 30 min eller 50 minuters fotvård och få 20 € rabatt på fotvårdsbehandlingen. Rabatten dras av vid betalning den syns inte i bokningen.


Uppföljning eller konsultation

Denna tid är endast till för uppföljning ej för en hel fotvård, gäller bla för kontroll efter behandling på nageltrång, sätta ny capolineväv, ny korrigeringsplatta eller annan uppföljningsorsak enligt överenskommelse. Kan även användas till konsultation.


Akut fotvård
Kontakta oss för bokning
Kontakta oss för bokning

Akut fotvård
Kontakta oss för bokning

Du får en tid inom 1-3 vardagar vid ett akutbehov. (detta om ej ledig tid finns tillgänglig i bokningssystemet inom närmaste veckan) (gäller ej helg) För tid kontakta genom samtal eller meddelande om att ni skall bli uppringda tel: 04573314988

Kontakta oss för bokning