Hälsa & Harmoni

Boka tid

Marina (Kornsjö 151)
  • Välj person
  • Marina (Kornsjö 151)
Hälsokoll

Hälsokoll genomförs där du får besvara frågor om din hälsa som blir din grundplåt för ev vidare behandling. Gratis vid 1a besöket!


Behandling

Efter vad kunden behöver.


Medicinsk Laser

En medicinsk laser används för att minska smärta och inflammation, samt för att främja läkning, och verkar genom att laserljus appliceras utanpå huden, alltså icke-invasivt. Fördelar i korthet: Inflammationsmodulerande Smärtlindrande Minskar svullnad Påskyndar läkning Användas på akuta skador Användas på långvariga och svårbehandlade besvär Riskfritt Milda, få biverkningar Det känns inte Kan ge snabbt resultat som håller över tid Ljuset stimulerar frisättning av signalsubstanser, bl.a. kväveoxid, som gör att både lymf- och blodkärl vidgas och på så sätt förbättras cirkulationen. Detta förbättrar förutsättningen för läkning och minskar smärta som beror på nedsatt syreupptag eller nedsatt cirkulation, som vid exempelvis fibromyalgi. Behandlingen förbättrar också näringstillförseln i vävnaderna och genom det förbättras läkningen vid både akuta och kroniska besvär. Medicinsk laser kan enkelt uttryckt användas vid både smärta, inflammation och svullnad. Behandlingen är smärtfri och upplevs som avslappnande.


Massage, rygg, nacke och axlar

Massage av rygg, nacke och axlar


Behandling Djur

Laserbehandling av djur. Rekommendation av veterinär vid vissa åkommor. Pris efter tidsbehandling.


Vitmineral TIPS

Här får du Tips & Råd om vilka vitaminer, mineraler, aminosyror just Du behöver!


Digitalt möte

För dej som vill ha hjälp med t ex vilka vitaminer, mineraler, aminosyror du ska ta för immunförsvaret eller någon annan åkomma. Vill du bara prata? Det här är för dej som inte kan komma till mej fysiskt MEN behöver hjälp! Vi hörs via telefon, messenger eller ZOOM! Det här är DIN stund!


Läkande kost-näring & rådgivning

Läkande kost och näringsterapi För dig som VERKLIGEN vill ge din kropp en chans att läka! Innefattar 4 delar 1 Vi börjar med kartläggning av din nuvarande situation. INNAN vårt första möte får du fylla i en kostdagbok , Näringsanalys och Test obalanser samt en hälsobeskrivning. Dessa formulär skickas till dig via mejl vid bokningstillfället och du skickar dem sedan tillbaka till mig via mejl, senast 2 dgr innan vårt möte. På så sätt hinner jag gå igenom och utvärdera dina uppgifter. Här är det även bra om du anger önskade mål med rådgivningen! Och här startar mitt arbete att gå igenom allt mtrl som du skickat till mig så att jag kan hjälpa dig på allra bästa sätt och lägg upp en plan för just DIG! (ingen är den andra lik!) 2 Därefter sker rådgivning i 2 timmar och mötet sker på min klinik. Här går vi igenom din ev utmaningar och vilka förändringar som måste göras för att du ska nå dina mål. Du får även en del utbildning i kostens betydelse för hälsan, vilket är avgörande för att du ska kunna göra rätt val och starta din läkningsprocess. 3 Efter mötet får du skriftliga rekommendationer gällande kosten, ev kosttillskott, receptförslag, andra tips och riktlinjer baserat på vad som kommer upp under mötet, samt ev fortsatt behandlingsplan. 4 Slutligen ingår en uppföljning på 60 minuter på min klinik. Pris: 3750 kr OBS! Betalningen kan delas upp!


Lymfmassage

Lymfmassage, rådgivning mer info hälsaochharmoni.se


Massage, helkropp

Paraffinbad