Harmoniha

Köpmangatan 9B, Hagfors

Hej och välkommen till min online bokning, så roligt att du hittat hit. Ja vill informera om att öppettiderna kommer att variera mycket den första tiden men hoppas att ni har överseende med det. Skulle ni inte hitta en tid som passar, ring mig gärna så löser vi det. Hoppas ni gillar att boka online men skulle de kännas svårt eller om ni har andra frågor så ring mig istället. Vill också berätta att i det sista steget när ni bokar online så finns det en ruta där det står meddelande, där kan ni fylla i om det är något som ni vill att ja ska veta eller om ni har något önskemål eller annat. Telefonummer till salongen är 070-665 43 85

Boka tid

Lina Berglund
  • Välj frisör
  • Lina Berglund
Öppnings erbjudande
Klippning

Öppnings erbjudande, klippning 400 kr (ord pris 550 kr). I behandlingen ingår klippning , tvätt med avslappnande huvudmassage och styling.

Klippning
Klippning Classic

Frisyr klippning inklusive tvätt med avslappnande huvudmassage och styling .


Klippning medel

Passar dig som bara vill klippa toppar eller göra mindre förändringar. Inkluderar tvätt med avslappnande huvudmassage och styling .


Klippning kort

Passar dig som har kort hår, dvs hår som är över örat . Maskinkort hår. Inkluderar styling men ej tvätt, så för att klippningen ska bli så bra som möjligt behöver håret vara nytvättat innan ni kommer.


Barnklippning

Barn upp till 10 år . Tvätt ingår ej.


Lugg

Endast klippning av lugg

Färg & slingor
Sling + rootshadow

I denna behandling ingår slingor av valfri färg och rootshadow. Tvätt med avslappnande huvudmassage och styling. Rootshadow är en färg som man lägger som en slags skuggning i hårbotten och nån cm ner på håret för att inte få den skarpa linjen av slingorna och för att få ett naturligare utseende.


Färg hårbotten utväxt

Passar dig som bara vill fylla i utväxten. Priset kommer att bli satt baserat på hårets tjocklek, längd och hur lång behandlingstiden blir.


Färgning av hela håret

Passar när man vill färga håret i samma, liknande eller en mörkare färg. Priset kommer att sättas baserat på hårets tjocklek och längd och hur lång behandlingstiden blir .


Färg utväxt & uppfräschning av längderna

Passar dig som vill fylla i utväxten och få en uppfräschning av resterande hår också. Priset kommer att bli satt baserat på hårets tjocklek, längd och hur lång behandlingstiden blir


Färg & slingor

Passar dig som vill få en förändring eller helt enkelt fylla på med nytt. Man får välja om man vill ha slingor i folie eller hätta. Priset kommer bli satt baserat på hårets tjocklek, längd och hur lång behandlingstiden blir.


Slingor folie

Passar dig som vill ha mer liv i håret. Välj mörka eller ljusa slingor , tjocka, tunna eller blandat. Priset kommer bli satt baserat på hårets tjocklek, längd och hur lång behandlingstiden blir.


slingor hätta

Passar dig som har tunt till ”normal” tjockt hår och vill ha ett fint o jämt resultat av slingor i mörk eller ljus nyans. Priset kommer att bli satt baserat på hårets tjocklek, längd och hur lång behandlingstiden blir.


Effekt slingor

Passar dig som bara vill ha några få slingor för att få lite effekt i håret. Priset kommer att bli satt beroende på hårets tjocklek, längd och hur lång behandlingstiden blir.

Klipp & färg & sling
Klipp & sling +rootshadow

I denna behandling ingår klippning ,valfri färg av slingor och rootshadow. Tvätt med avslappnande huvudmassage och styling. Rootshadow är en färg som man lägger som en slags skuggning i hårbotten och nån cm ner på håret för att inte få den skarpa linjen av slingorna och för att få ett naturligare utseende.


Klipp & färg utväxt

I denna behandling ingår klippning och färg av endast utväxt ( utväxt som inte är mer än 10 cm). Tvätt med avslappnande huvudmassage och styling. Priset baseras på hårets tjocklek, längd och hur lång behandlingstiden blir.


Klipp & färg

I denna behandling ingår klippning och valfri färg av hela håret. Tvätt med avslappnande huvudmassage och styling. Priset baseras på hårets tjocklek, längd och hur lång behandlingstiden blir.


Klipp & sling

I denna behandling ingår klippning och valfri färg av slingor . Tvätt med avslappnande huvudmassage och styling. Priset baseras på hårets tjocklek, längd och hur lång behandlingstiden blir.


Klipp & färg & sling

I denna behandling ingår klippning, valfri färg och valfri färg av slingor. Tvätt med avslappnande huvudmassage och styling. Priset bli baserat på hårets tjocklek, längd och hur lång behandlingstiden blir.

Ögonbryn & fransar
Noppning av ögonbryn

Noppning och färg ögonbryn

Färg ögonbryn

Färg fransar

Färg bryn & fransar

Noppning av bryn & färg av bryn och fransar
Styling
Snabbfix

Enklare styling med värmeverktyg. Hårtvätt ingår inte så kom med nytvättat och torrt hår för att få bästa resultat. Vid väldigt tjockt hår så kan priset bli lite högre pågrund av att de kommer ta längre tid.


Tvätt & styling/fön

Hårtvätt med avslappnande huvudmassage och valfri styling eller fön av håret. Priset kan öka om håret är väldigt tjockt och kräver extra lång tid.

Piercing
1 hål, öra

Inklusive örhänge. Är du underårig krävs godkännande av målsman.


2 hål, öronen

Inklusive örhängen . Är du underårig krävs godkännande av målsman .


Hål i näsan

Inklusive nässmycke. Åldersgräns 18 år eller godkännande av målsman.

Hitta till oss

Köpmangatan 9B, Hagfors

Visa vägbeskrivning