hedwig-hårvård

Boka tid

Välj person
  • Välj person
  • Visa alla
  • Heléne Lindmark
  • Jannie Renström
Klippning
Klippning 45 min

Klassisk klippning inklusive tvätt i vår underbara massageshamponering och enklare styling.


Klippning Herr

En klippning inklusive hårtvätt i vår underbara massageshamponering och styling. Rekommenderas till alla män.


Klippning Exklusiv

Exklusiv klippning med grundlig konsultation, hårtvätt i vår underbara massageshamponering. Passar dig som kommer till oss för första gången, eller att du vet med dig att din klippning tar 1 h . Gäller även dig som har Freedom wig.


Klippning , hårbottensmassage,vårdande behandling samt styling

Klippning Ny frisyr

Bokas vid klippning av helt ny frisyr. Hårtvätt i vår underbara massageshamponering, extra tid för konsultation och enklare styling ingår.


Klippning & Frans, ögonbryns färg

Färgning av bryn och fransar samt formning av bryn i samband med din klippning.


Puts

Putsning utav lugg, nacke och runt öronen.


Klippning barn 0-3 år

Hårtvätt ingår ej. Kom med nytvättat och borstat hår. Denna behandling bokas för barn upp till 3 år.


Klippning barn 4-8 år

Hårtvätt ingår ej. Kom med nytvättat och borstat hår. Denna behandling bokas för barn mellan 4-8 år.


Klippning barn 8-12 år

Inkl hårtvätt och enklare styling. Denna behandling bokas för barn 8-12 år.


Klippning, Maskin

Allt hår rakas med maskin. För frisyr med sax och maskin bokas klippning.


Lugg

När du bokar denna behandling ingår ej hårtvätt så se till att komma med nytvättat hår samt att ej luggen är uppsatt bakåt för att få bästa resultat.

Klippning & färg
Klp & färg kort hår

Färgbehandling, kort hår. Epres eller K-18 ingår i våra färgbehandlingar. För bästa resultat, tvätta ur ev, torrshampo och utväxtspray innan ditt besök. För att få bästa resultat se till att tvätta bort ev torrshampo eller utväxtspray i håret innan besöket.


Klp & färg axellång

Fäårgbehandlig på hårlängd till axlarna, Epres eller K-18 ingår i våra färgbehandlingar. Tvätta ur ev torrshampo och utväxtspray inna besöket. Avslappnande stund i våra massageshamponeringar.


Klp & färg långt hår

Färgbehandling för långt hår. Epres eller K-18 ingår i våra färgbehandlingar. Tvätta ur torrshampo och utväxtspray innan besöket. Avslappnande stund i våra massageshamponeringar.


Klippning & balayage

Balayage är en teknik där ljusare “slingor” och effekter målas in med hjälp av olika frihandstekniker. Slingorna packas alltså inte in i folie som man annars traditionellt gör. Däremot kan man beroende på hår använda folie, plast eller bomull för att separera sektionerna i håret från varandra. Epres eller K-18 ingår i våra färgbehandlingar. Avslappnande stund i våra massageshamponeringar. Tvätta ur torrshampo och utväxtspray innan besöket.


Klippning & nyansering

Nyansering på handdukstorkat år för uppfräschning av din färg. Epres eller K-18 ingår i våra färgbehandlingar. Avslappnande stund i våra massageshamponeringar.

Övrigt
Utprovning av peruk , första besöket.

Vi träffas och diskuterar hur det fungerar med peruk. Vi kommer fram till vilka modeller som är möjliga och tar hem enligt överenskommelse. Bokar ny tid för inklippning och styling, två besök ingår i priset. Medtag rekvisition om det finns, till första besöket.

Permanent
Klp & Permanent