KeraLase Kliniken Jönköping

Kämpeavenyn 25, Jönköping
17 omdömen
Stängt- Öppnar 12:00

Boka tid

Omdömen

5,0
(17 omdömen)
5 stjärnor
(17)
4 stjärnor
(0)
3 stjärnor
(0)
2 stjärnor
(0)
1 stjärnor
(0)
Arekför 14 dagar sedan

Lika bra som alltid , toppen

- Linda H
Arekför 20 dagar sedan

Super!! Hur trevliga och goa som helst! Extra tack till Arek, stjärna! ⭐️

- Alexandra K
Arekför 25 dagar sedan

Alltid trevligt och professionellt bemötande. Laser behandlingen funkar bra. Håller på att ta bort en stor färgad tatuering. Redan efter 2 behandlingar ser jag stor skillnad. Man känner sig alltid välkommet och trygg med Arkadius. Rekommenderar varmt.

- Paulina S
Arekför en månad sedan

Alltid lika trevligt bemötande och Arkadiusz som jag går hos för tatueringsborttagning är väldigt proffessionell och duktig på det han gör. Jag har inte fått bättre resultat någon annanstans. De har helt klart den bästa lasern på marknaden och i hela Jönköping. Rekommenderas varmt!!

- Jessica H

Om oss

Välkommen till KeraLase Laser Kliniken - Din Expert inom Lutronic Laserbehandlingar i Malmö och Jönköping Utforska skönhet och välbefinnande hos KeraLase Laser Kliniken. Med Lutronic lasersystem erbjuder våra terapeuter fullständig borttagning av din tatuering och fast totalpris med Obegränsade antal behandlingar samt hudföryngring och håråterväxt behandling med enastående resultat. Specialiserade behandlingar: - Tatueringsborttagning: Lutronic PicoPlus - Hudföryngring: Lutronic LaseMD Ultra och PicoPlus - Hårväxtbehandling: Lutronic Ultra Vi strävar efter personliga och professionella upplevelser. Hos oss är du en del av vår familj, inte bara en besökare. Vårt team vägleder dig på din skönhetsresa. Kontakta oss för en gratis konsultation och upplev skillnaden med KeraLase Laser Kliniken. Din skönhet är vår prioritet. Välkommen till en värld av strålande skönhet och självförtroende.

Öppettider

  • Måndag:Stängt
  • Tisdag:12:00 - 21:00
  • Onsdag:12:00 - 21:00
  • Torsdag:Stängt
  • Fredag:Stängt
  • Lördag:Stängt
  • Söndag:Stängt

Hitta till oss

Kämpeavenyn 25, Jönköping

Visa vägbeskrivning