Queen Beauty

Götabergsgatan 7, Göteborg

Boka tid

Välj person
  • Välj person
  • Visa alla
  • Emma
  • Mia
  • Ljung
Mega Volym Nytt Set + borttagning

Mega Volym Nytt Set

Mega Volym Påfyllning ( Efter 2-3 veckor. )

Volym nytt set + borttagning

Volym fransar nyttset

Vid byggandet av volymfransar appliceras lösfransarna som solfjädrar på den naturliga fransen i knippen om 4-8D fransar per solfjäder. Med volymfransar får man ett mer "fluffigt" resultat. Tänk på inför din fransbehandling: * Tvätta fransarna noga med fransrengöring innan du kommer till mig för påfyll, så slipper vi lägga onödig tid på rengöring. * Om du har mindre än 15 fransar/volymknippen kvar på varje öga så räknas det som ett nytt sett.


Volym påfyllning (2-3 veckor)

Mix Klassisk & Volym Nytt set + borttagning

Mix Klassisk & Volym Nytt set

I ett mixat set blandas singelfransar med volymfransar för att ge dig det bästa av två världar. Här får vi med både det tjocka och svarta från singelfransarna och det mjuka fluffiga från volymfransarna. Med mixfransar kan du som kund bestämma hyr fylligt resultat du önskar . Detta passar dig som önskar ett lite fylligare resultat än vad singelfransar ger. Tänk på inför din fransbehandling: * Tvätta fransarna noga med fransrengöring innan du kommer till mig för påfyll, så slipper vi lägga onödig tid på rengöring. * Om du har mindre än 15 fransar/volymknippen kvar på varje öga så räknas det som ett nytt sett.


Mix Klassisk & Volym påfyllning ( Efter 2-3 veckor )

volym naturel 2D nyttset + borttagning

Volym naturel 2D Nyttset

vid byggandet av 2D fransar appliceras lösfransarna som solfjädrar på den naturliga fransen i knippen 2D fransar per solfjäder med naturel 2D får man naturligt resultat.


Volym naturel 2D påfyllning

Singel nytt set + borttagning

Singel nytt set

Singelfransar - klassisk fransteknik för en perfekt mascaralook. I singelteknik limmas 1 syntetisk frans fast på din naturliga frans. Eftersom 1 singelfrans fästes på 1 naturlig frans är resultatet beroende av tätheten och längden på dina egna naturliga fransar. Om resultatet du vill ha är en naturlig look så är Singelfransar rätt för dig. Tänk på inför din fransbehandling: * Tvätta fransarna noga med fransrengöring innan du kommer till mig för påfyll, så slipper vi lägga onödig tid på rengöring. * Om du har mindre än 15 fransar/volymknippen kvar på varje öga så räknas det som ett nytt sett.


Singel påfyllning ( Efter 2-3 veckor )