SA cosmedical AB

Boka tid

Shahad Al-Bazy
  • Välj person
  • Shahad Al-Bazy
Kampagne
Öppningserbjudande

fullface botox + 1ml filler

filler
1 ml

Fillers är en injektionsbehandling förbättrar ansiktets konturer. Det verksamma ämnet i fillers är hyaluronsyra, ett ämne som även finns naturligt i kroppen Fillers är en volymgivande injektionsbehandling för at reducera rynkor, ansiktskonturering, läppförstoring och även för hudföryngring. Det olika fillers har gemensamt är att dom består av hyaluronsyra och ger ett naturligt skönhetslyft med material som finns naturligt i kroppen. Hyaluronsyran är en bindvävssubstans som finns naturligt i vår hud och har en stark vattenbindande förmåga, vilket ger volym till huden.Fillers är en injektionsbehandling som förbättrar ansiktets konturer med hjälp av hyaluronsyra, ett ämne som även finns naturligt i kroppen. Fillers tillför volym och används för att reducera rynkor, konturera ansiktet, förstora läppar och föryngra huden. Alla fillers innehåller hyaluronsyra, vilket ger ett naturligt skönhetslyft med ett material som redan finns i kroppen. Hyaluronsyra är en bindvävssubstans som finns i vår hud och har en stark förmåga att binda vatten, vilket ger volym och fyllighet.


3 ml

Fillers är en injektionsbehandling förbättrar ansiktets konturer. Det verksamma ämnet i fillers är hyaluronsyra, ett ämne som även finns naturligt i kroppen Fillers är en volymgivande injektionsbehandling för at reducera rynkor, ansiktskonturering, läppförstoring och även för hudföryngring. Det olika fillers har gemensamt är att dom består av hyaluronsyra och ger ett naturligt skönhetslyft med material som finns naturligt i kroppen. Hyaluronsyran är en bindvävssubstans som finns naturligt i vår hud och har en stark vattenbindande förmåga, vilket ger volym till huden.


5 ml

Fillers är en injektionsbehandling förbättrar ansiktets konturer. Det verksamma ämnet i fillers är hyaluronsyra, ett ämne som även finns naturligt i kroppen Fillers är en volymgivande injektionsbehandling för at reducera rynkor, ansiktskonturering, läppförstoring och även för hudföryngring. Det olika fillers har gemensamt är att dom består av hyaluronsyra och ger ett naturligt skönhetslyft med material som finns naturligt i kroppen. Hyaluronsyran är en bindvävssubstans som finns naturligt i vår hud och har en stark vattenbindande förmåga, vilket ger volym till huden.

Muskelavslappende (Botox)
1 stort område

Täcker ett av följande områden: - Argrynka - Panna Behandling med botox, ett muskelavslappnande läkemedel som reducerar och förebygger rynkor. Effekten inträder inom två veckor efter behandlingen och varar i genomsnitt mellan 3 och 6 månader. Ett kostnadsfritt återbesök-påfyllning efter 14 dagar ingår i priset.


1 liten område

Inkluderar 1 av följande områden: - Bunny lines, - Lip flip - Näsvingar - Näslyft - Haka - Brynlyft - Rökrynkor - Sura mungipor Behandling med botox, ett muskelavslappnande läkemedel som reducerar och förebygger rynkor. Effekten inträder inom två veckor efter behandlingen och varar i genomsnitt mellan 3 och 6 månader. Ett kostnadsfritt återbesök-påfyllning efter 14 dagar ingår i priset.

Skinbooster
Profhilo

Profhilo är en injektionsbehandling som, med hjälp av hyaluronsyra stramar upp huden och som samtidigt återställer hudens fuktbalans samt motverkar ålderstecken. Hyaluronsyra, också kallat HA, finns naturligt i huden och verkar för att upprätthålla hudens fuktbalans och binda vatten. HA stimulerar även stamcellernas produktion av elastin och kollagen som ger huden sin spänst och fyllighet. När mängden hyaluronsyra i huden minskar, tappar den sin elasticitet och blir torrare. För många inträffar detta efter cirka 25 års ålder. Med hjälp av Profhilo går det däremot att tillföra hyaluronsyra till huden. En Profhilo-behandling kan utföras på flertal områden men framför allt i ansikte, händer och hals/dekolletage där du önskar en hudföryngring och en uppstramning.


Ejal 40

EJAL40 Skin Booster är en avancerad hudvårdsprodukt som är utformad för att ge intensiv återfuktning och näring till huden. Med en unik formulering av aktiva ingredienser syftar Skin Booster till att förbättra hudens elasticitet, minska synliga ålderstecken och ge en ungdomlig lyster. Produkten är framtagen med modern teknologi och riktar sig till att förbättra hudens hälsa och utseende för en strålande och återfuktad hud.

Fractional CO2 Laser
Hela ansiktet

Fraktionerad CO2 laser kan behandla: Hudbristningar Ärrvävnad Ojämn pigmentering Fina linjer och rynkor Akneärr Behandling med fraktionerad CO2-laser stimulerar produktion av nytt kollagen och elastin. Resultatet blir frisk och ny vävnad, och hudens kvalitet och struktur förbättras. Fraktionerad CO2-laser kan göras på ansikte, hals, dekolletage, händer och på bristningar och mindre ärr.

Tandblekning
Tandblekning

Alla människor har olika grundfärg på tänderna. En rätt genomförd tandblekning kan ge vitare tänder och ett vackert leende. Vi erbjuder klinikblekning där vi laserbleker dina tänder medan du sitter i en behandlingsstol. Med denna metod blir dina tänder blekta direkt. Laserblekning med Polus Laser Systems Tandblekningslampan Polus® är den senaste och mest avancerade på marknaden just nu. Som världens kraftfullaste halogenlampa för tandblekning ger Polus kliniskt bevisade överlägsna resultat jämfört med plasma- och laser-system. Först genomgår vi en konsultation, undersökning och färgtagning med patienten. Därefter läggs ett skydd längs tandköttskanten. Sedan appliceras en blekningsgel (6% hydrogen peroxid) på tänderna. Blekningsgelen aktiveras med Polus-lampan. Gelen byts ut tre gånger under behandlingen. Behandlingstiden är cirka 60 minuter. När behandlingen är klar genomgår du munsköljning, fluorbehandling och färgtagning för att se skillnaden. Att tänka på efter behandling Undvik färgad mat och dryck i tre dygn då blekningsprocessen fortsätter, exempelvis kaffe, te, Coca Cola, soya, tomatsåser, rödbetor, curry, choklad, färgad tandkräm m.m. Undvik även tobak och rödvin. Drick mycket vatten för att snabbt återställa balansen i tänderna. Det är också viktigt att du är noga med din munhygien och borstar tänderna morgon och kväll, använd vit tandkräm och skölj gärna med fluorlösning som exempelvis Dentan. Biverkningar Efter behandlingen kan du ibland uppleva ilningar, men dessa är övergående och försvinner inom ett par dygn. En del patienter kan uppleva en viss flammighet/färgskiftning eller vita fläckar, men även detta är övergående och försvinner efter ungefär 1-2 veckor. Eventuell flammighet beror på sammansättningen av molekyler i dentinet (tandbenet). Om och när detta händer behöver emaljen lite extra tid på sig att bli jämn i färgen efter en tandblekning.