Spa of Sweden

Smedjegatan 10, Luleå
304 omdömen
Stängt- Öppnar fredag kl. 09:00

Boka tid

Välj person
 • Välj person
 • Visa alla
 • Nadeen
  Auktoriserad Hudterapeut
 • Daniella
  Auktoriserad hudterapeut
 • Praktikant Rahaf
  APL Årskurs 3
 • Adri
  Nagelteknolog
VÄLKOMMEN NADEEN(gäller v13-18):
PRX-T33 (ord pris 1895kr)

PRX-T33 är den nya generationens TCA behandling för alla hudtyper och åldrar. Denna unika behandling kan användas under alla årstider och orkar inte ljuskänslighet. Behandlingen är nästintill smärtfri och orsakar minimal flagning. PRX-T33 är en snällare variant av klassisk TCA peeling och anledningen är den unika sammansättningen av TCA, väteperoxid och kojicsyra. Dessa aktiva ingredienser integrerar med huden på cellulär nivå och bidrar tilll cellförnyelse samt stimulerar hudens egna tillväxtfaktorer vilket förbättrar huden både direkt och på lång sikt. PRX-T33 behandlar: - Rynkor och fina linjer - Pigmenteringar och solfläckar - Torrhet - Förlorad Elasticitet - Ärrbildningar Kontraindikationer: - Graviditet/ammande - Överkänslighet mot TCA, väteperoxid eller kojicsyra. - Infektion eller inflammation i området: tex akne eller herpes. För optimala resultat krävs 3-6 behandlingar med 1v mellanrum.


Classic Facial Treatment (ord pris 1295kr)

Classic Facial Treatment 75min För dig som vill fokusera på återfuktning och avkoppling. Klassisk ansiktsbehandling som passar alla. Djuprengörande och avkopplande. Välkomstmassage. Rengöring, hudanalys, formning av bryn, ånga och portömning, massage av ansikte, dekolletage och skalp, djupverkande mask samt avslutande produkter Indikationer: Yttorr, känslig, torr, obalanserad, glåmig, stressad, spänd


Microneeling Dermapen (ord. pris 1995kr)

Microneedling är en kollagentriggande behandling som arbetar effektivt på hudstruktur. Vi skapar 1920 mikrokanaler/sekund, detta kickar igång sårläkningsfaserna i huden vilket leder till att man får ett långsiktigt resultat på kollagen- och elastinproduktionen. Microneedling passar dig som vill jobba uppstramande, på fina linjer, ärr, utjämnande, mot rosacea samt lystergivande. Vi avslutar alltid behandlingen med en sheetmask för att dämpa rodnad.


YUMI Brow och Lashlift (ord. pris 1695kr)

Framhäv din naturliga skönhet med vår Lashlift och browlift-behandling, som du kan njuta av till ett exklusivt pris under veckorna 13-18. Nu 1195kr (ord pris 1695kr)

EMsculpt KAMPANJ
EMsculpt Mage & Rumpa (ord pris 9600kr)

Emsculpt är en effektiv behandling som reducerar överliggande fett, bygger upp magmuskulatur och stärker sätesmusklerna. Under en behandling på 30 minuter skapar Emsculpt 20.000 superkontraktioner med hjälp av sin unika HIFEM-teknologi (High Intensity Focused Electro-Magnetic technology) vilket motsvarar 20.000 situps eller squats.


EMsculpt Rumpa (ord pris 4800kr)

Emsculpt är en effektiv behandling som reducerar överliggande fett, bygger upp magmuskulatur och stärker sätesmusklerna. Under en behandling på 30 minuter skapar Emsculpt 20.000 superkontraktioner med hjälp av sin unika HIFEM-teknologi (High Intensity Focused Electro-Magnetic technology) vilket motsvarar 20.000 situps eller squats.


EMsculpt Mage (ord. pris 4800kr)

Emsculpt är en effektiv behandling som reducerar överliggande fett, bygger upp magmuskulatur och stärker sätesmusklerna. Under en behandling på 30 minuter skapar Emsculpt 20.000 superkontraktioner med hjälp av sin unika HIFEM-teknologi (High Intensity Focused Electro-Magnetic technology) vilket motsvarar 20.000 situps eller squats. Behandlingen görs i en kur på 4 behandlingar; två stycken i veckan under två veckors tid. Det är viktigt att du även äter näringsrik kost och försöker röra dig i vardagen för att du ska få ett maximalt resultat av Emsculpt.

KONSULTATIONER
KONSULTATION HUD

Konsultation hudvård är perfekt för dig som vill start din hudresa hos oss. Vi går noggrant igenom hud, livvstil och önskemål för att kunna skräddarsy en optimal behandlingsplan till dig. Detta går även att göra via video-samtal (facetime) - skriv bara det i notiserna. Varmt välkommen!


KONSULTATION COSMELAN

Mesoestetic Cosmelan är en världsledande och kraftfull behandling framtagen för hyperpigmenteringar av olika ursprung. Cosmelan reducerar melasma, postinflammatorisk hyperpigmentering, sol- och åldersfläckar samt fräknar och är säker att utföra på alla hudtyper, oavsett hur melaninrik huden är. Behandlingen verkar på alla stadier i pigmenteringsprocessen för att reglera överproduktion av pigment, reducera synliga hyperpigmenteringar och förebygga risk för återuppkomst. För att uppnå maximalt och långvarigt resultat krävs det att huden går igenom flera cellförnyelseprocesser under behandlingens gång. Behandlingen består av flera moment och inleds med rengöring och avfettning av huden. Efter det appliceras den kraftfullt depigmenterande masken cosmelan 1 som ska verka i 8–12 timmar och sedan försiktigt tvättas av med ljummet vatten. Under kommande 48–72 timmar får inga aktiva produkter appliceras, endast melan recovery och melan 130 pigment control. Sedan följer ett sex månaders strikt protokoll av hemvårdsprodukter. Dessa produkter gör att behandlingen blir kontrollerad och fortsatt verksam under hela behandlingsförloppet. cosmelan kräver en obligatorisk konsultation för att säkerställa att behandlingen kan utföras. Det är av största vikt att använda rekommenderad hudvård och följa din behandlares rekommendation innan, under och efter behandling för att uppnå ett optimalt resultat. Uteblivet besök debiteras med 500kr. Varmt välkommen!


KÖP AV PRODUKTER / PRESENTKORT

Önskar du köpa produkter, behöver du påfyllning eller kanske ett presentkort? Boka då denna tid så garanterar du att vi har möjlighet att hjälpa dig. Du kan skriva i anteckningar om du vet vilka produkter du önskar så lägger vi undan dessa direkt. Varmt välkommen! Uteblivet besök debiteras med 500kr.


KONSULTATION TATTUERINGSBORTTANING

För dig som är intresserad av att ta bort eller bleka en tatuering på ett effektivt och säkert sätt med laser. Önskas behandling vid samma tillfälle så skriv gärna det i kommentaren så ser vi om det går att tillmötesgå. Under konsultationen går vi igenom: -Pris -Förväntningar -Vad du ska tänka på innan/efter -Intervall och antal behandlingar som krävs -Indikationer och kontraindikationer Detta går även att göra via video-samtal (facetime) - skriv bara det i notiserna. Uteblivet besök debiteras med 500kr. Varmt välkommen!


KONSULTATION PERMANENT HÅRBORTTAGNING

För dig som är intresserad av ta bort hår permanent ett effektivt och säkert sätt med laser. För att håret ska kunna reduceras så är det viktigt att håret har mörkare pigment än huden (ej blonda eller röda hår) Under konsultationen går vi igenom: -Pris -Förväntningar -Vad du ska tänka på innan/efter -Intervall och antal behandlingar som krävs -Indikationer och kontraindikationer Detta går även att göra via video-samtal (facetime) - skriv bara det i notiserna. Uteblivet besök debiteras med 500kr. Varmt välkommen!


KONSULTATION KÄRL / RODNAD / ÄRR / FIBROM

Under konsultationen går vi igenom: -Pris -Förväntningar -Vad du ska tänka på innan/efter -Intervall och antal behandlingar som krävs -Indikationer och kontraindikationer Detta går även att göra via video-samtal (facetime) - skriv bara det i notiserna. Uteblivet besök debiteras med 500kr. Varmt välkommen!

KLASSISKA ANSIKTSBEHANDLINGAR
CLASSIC FACIAL TREATMENT

Classic Facial Treatment 75min För dig som vill fokusera på återfuktning och avkoppling. Klassisk ansiktsbehandling som passar alla. Djuprengörande och avkopplande. Välkomstmassage. Rengöring, hudanalys, formning av bryn, ånga och portömning, massage av ansikte, dekolletage och skalp, djupverkande mask samt avslutande produkter Indikationer: Yttorr, känslig, torr, obalanserad, glåmig, stressad, spänd


FACIAL RELAX

Avkopplande och balanserande med fokus på ditt välmående. Välkomstmassage med rengöring, hudanalys, peeling, massage av ansikte – dekolletage – skalp, djupverkande mask samt avslutande produkter.


TEENAGE FACIAL

Behandlingen som anpassas för dig under 20år. Vi börjar med att rengöra huden, utföra hudanalys (vid behov), portömning, formning av bryn (om så önskas), mask och avslutande produkter. Alla produkter väljs efter hudens behov. Varmt välkommen!


SPA OF SWEDEN SIGNATURE

Vill du ge dig själv eller någon du håller kär en lyxig behandling? Då ska du boka in vår fantastiska Spa of Sweden Signatur behandling. Detta är behandlingen som innehåller det lilla extra! Låt oss få ta hand om dig med en individanpassad resultatinriktad ansiktsbehandling där vi fokuserar på välbefinnande samtidigt som du får fantastiska resultat. Under hela behandlingen använder vi aktiva produkter från högkvalitativa märken för att uppnå bästa resultat. Vi börjar med en aktiv syra innan vi fortsätter mot maskernas värld. I signaturbehandlingen arbetar vi med kylande cryo-sticks eller Jaderoller. Jollern används för att massera ansiktet och öka blodcirkulationen, stimulera lymfsystemet, ge huden en jämnare ton och lyster samt minska puffighet. Perfekt för en hud utan vitalitet. Vi fortsätter behandlingen med en stimulerande LED-terapi, där vi anpassar ljus efter dina behov. Vi jobbar på cellförnyelse, pigment, akne, eksem, rodnad, rosacea, glåmighet och torrhet. Avslutningsvis så lyxar vi till det med en peel-off mask som kommer stabilisera huden med minteraler, spårämnen, vitaminer och alger för att optimera föregående steg. Vi avslutar med närande produkter som förlänger effekten av behandlingen.


BRIDE TO BE

Den perfekta ansiktsbehandlingen för dig som ska gifta dig! Vi skräddarsyr en återfuktande, stärkande och glow-givande ansiktsbehandling som maxar din skönhet under Din dag. Lämna salongen flawless och redo för ditt livs bästa dag! Rekommenderas att boka samma vecka alt samma dag som ditt bröllop. Kontakta gärna oss så berättar vi mer och kan hjälpa dig planera ditt besök!

AVANCERAD HUDVÅRD
NYHET! Intraceuticals Hydration Boost

Detta är en unik behandling där vi använder 98 procent ren syrgas ”syre” under högt tryck för att slussa värdefulla ämnen djupt in i huden. Serum vi använder är en kombination av A-C-E vitaminer, hyaluronsyra och andra verksamma ämnen som slussas direkt in i huden med hjälp av syre under högt tryck. Du får omedelbart strålande hud. Intraceuticals Oxygenlift kan göras som enstaka behandling med fint resultat, t ex innan man skall gå på fest för en extra boost till huden, och resultatet varar cirka 5-7 dagar. För långvarigt resultat rekommenderas en kur på 6 behandlingar, därefter var 2-3:e månad. Förutom ansiktet passar Oxygenlift perfekt till behandling av dekolletage och händerna.


KEMISK PEELING

Behandlingen inleds med en noggrann rengöring, varefter den kemiska peelingen appliceras med en pensel. Styrkan på peelingen avgörs av vilken hudtyp man har. Peelingen verkar i några minuter, och avlägsnas sedan med hjälp av en pH-neutraliserare. Det kan ibland krävas flera behandlingar för att uppnå bästa möjliga resultat.


COSMELAN

Cosmelan är marknadens mest effektiva behandling mot melasma och pigmentfläckar i ansiktet. Behandlingen passar dig som önskar bli av med dina pigmenteringar men även få en jämnare hud, ökad lyster och förbättrad struktur. Cosmelan arbetar med att påverka hudens produktion av Melanin och är effektiv för att reducera samt motverka att nya pigmenteringar uppstår. Det som gör denna pigmentbehandling unik är att med Cosmelan kan man behandla alla hudtyper till skillnad från andra typer av pigmentbehandlingar och är ett bra alternativ mot de flesta sorters pigmenteringar. En behandling med Cosmelan är uppdelad i två steg där det första steget sker på kliniken och steg 2 är en hemmabehandling som du bör fortsätta med hemma enligt hudterapeutens instruktioner för att bli av med dina pigmenteringar. Hur går behandlingen med Cosmelan till? Behandlingen inleds med en rengöring och avfettning av huden. Efter det appliceras en lermask som skall sitta kvar mellan 8 – 12 timmar efter kliniksbesöket beroende på hudtyp. Efter den angivna tiden din hudterapeut gett dig sköljer du sedan av lermasken från Cosmelan med kallt vatten, följ sedan upp med efterföljande vård. Du får ett startkit med produkter med dig hem som du skall använda dagligen efter givna instruktioner från din hudterapeut. Hemmabehandlingen skall du genomföra dagligen under minst 6 månader.


TCA 12-20%

För dig som vill ha mer effekt av din behandling är TCA nästa steg i en syrabehandling. Första steget är kemisk peeling. TCA är en medium peel som behandlar: aging, pigmenteringar (även melasma), akne-ärr och glåmighet. Innan denna behandling krävs det att du påbörjar anpassad hemvård och använder rätt produkter efter behandlingen. Har du inte gjort en TCA innan så boka en konsultation. Vid konsultation skapar vi en behandlingsplan. Vi anpassar TCA-syran efter din hud och dess behov.


HOLLYWOOD PEEL ANSIKTE

Hollywood Peel är också känt som "Carbon Laser Peeling"  En djuprengörande, pigmentrglerande behandling som snabbt och effektivt stabiliserar huden. Indikationer: - Akne - Pormaskar - Pigment - Glåmighet - Fina Linjer Behandlingen är effektiv och man får synliga resultat direkt efter behandlingen. Du får ingen rodnad och kan återgå direkt till din vardag. Perfekt som en lunch behandling inför fester.


IPL NORDLYS KÄRL

Nordlys IPL (intensivt pulserat ljus) är en behandling där man med hjälp av högintensivt ljus kan behandla olika typer av indikationer i huden. Ljuset bildar värme i huden som i sin tur stimulerar kollagenproduktionen för en föryngrande effekt, reducerar blodkärl samt pigment och rodnad. Behandlingen anpassas alltid efter behov och önskemål. Då värmen från ljuset kan anpassas och användas både ytligt eller djupare i hudvävnaden beroende på vad det är man ska behandla. Behandlingen tar ca 15-60 minuter. 14 dagar innan behandling ska du bland annat undvika solning, brun-utan-sol och injektionsbehandlingar.


IPL NORDLYS RODNAD / PIGMENT

Nordlys IPL (intensivt pulserat ljus) är en behandling där man med hjälp av högintensivt ljus kan behandla olika typer av indikationer i huden. Ljuset bildar värme i huden som i sin tur stimulerar kollagenproduktionen för en föryngrande effekt, reducerar blodkärl samt pigment och rodnad.


SOLSKALDOR LASER

Lider du av solskador på händer, ansikte, dekolltaget eller andra delar av kroppen? Detta är en effektiv behandling som behandlar dina solskador. OBS! Konsultation krävs för att få rätt behandlingstid.


KRYOTERAPI (FRYSNING)

Kryoterapi (kall kirurgi) är en effektiv och snabb behandling som tar bort godartade hudförändringar på några sekunder. Behandlingen är säker, snabb och smärtfri. Indiktationer: - Pigmenteringar, åldersfläckar - Körsbärsangiom - Fibrom - Skin tags - Seborriska keratoser OBS! Konsultation hos läkare kan vara nödvändigt, kontakta oss.


HIFU HAKA FETTREDUCERING

Denna behandling avser området haka, vi jobbar lyftande och uppstramande. Den enda icke kirurgiska behandlingen som har klinisk dokumenterad effekt för uppstramning och lyft av huden, reducering av rynkor samt förnyelse av ansiktets konturer. Under denna behandling används ultraljudsenergi för att stimulera SMAS, hudens djupa lager som stödjer huden. På så sätt skapas en upplyftande och uppstramande effekt. Vänligen boka konsultation för mer information om din behandlingsplan samt prisuppgift. Alla behandlingar är individuella.

MICRONEEDLING / DERMAPEN 4
MICRONEEDLING / DERMAPEN 4 ANSIKTE

Microneedling är en kollagentriggande behandling som arbetar effektivt på hudstruktur. Vi skapar 1920 mikrokanaler/sekund, detta kickar igång sårläkningsfaserna i huden vilket leder till att man får ett långsiktigt resultat på kollagen- och elastinproduktionen. Microneedling passar dig som vill jobba uppstramande, på fina linjer, ärr, utjämnande, mot rosacea samt lystergivande. Vi avslutar alltid behandlingen med en sheetmask för att dämpa rodnad.


MICRONEEDLING x DERMAQUEST

För att optimera ditt behandlingsresultat kombinerar vi Dermapen med DermaQuest Resurfacers eller peels!

ICOONE KROPPSKULPTERING
ICOONE KONSULTATION

Vi bjuder på en kostnadsfri konsultation så vi kan formar tillsammans ett behandlingsprogram efter dina individuella behov förutsättningar och önskemål. Du får alla information du behöver inför behandlingen och även tips och råd gällande eventuella kombinationsbehandlingar för att på bästa sätt uppnå ditt önskade resultat.


ICOONE 30MIN

Icoone Laser Med Det kompletta systemet för behandling av ansikte och kropp. Icoone Laser Med kombinerar vävnadsregenereringseffekterna av mekanisk stimulering (Multi Micro Alveolar Stimulation) med verkan av LED- och LASER-ljuskällor, vilket ger oöverträffade resultat både när det gäller estetik och rehabilitering. LASER och LED verkar på porerna i cellmembranen, vilket orsakar aktivering av mitokondrier, cellers kraftpaket. Denna process förbättrar cellsyresättningen, stimulerar vävnadsdränering och lipolys. ICOONE LASER MED BEHANDLAR Skönhet: • Celluliter • Kroppsskulptering • Anti-aging och hudföryngring • Huduppstramning • Lyft ansikte, bröst & dekolletage • Rynk- och bristningsreducering • Cirkulationsökande • Lymfdränage • Boost av immunförsvar • Avslappning och föryngring Medicinskt: • Ärr, fibros och sammanväxningar • Ärr från brännskador • Innan/efter operation • Rehabilitering inom senologi • Celluliter Observera! Kom därför gärna i god tid innan din behandling, 5 min är avsatt för på och avklädning.


ICOONE 40MIN

Icoone Laser Med Det kompletta systemet för behandling av ansikte och kropp. Icoone Laser Med kombinerar vävnadsregenereringseffekterna av mekanisk stimulering (Multi Micro Alveolar Stimulation) med verkan av LED- och LASER-ljuskällor, vilket ger oöverträffade resultat både när det gäller estetik och rehabilitering. LASER och LED verkar på porerna i cellmembranen, vilket orsakar aktivering av mitokondrier, cellers kraftpaket. Denna process förbättrar cellsyresättningen, stimulerar vävnadsdränering och lipolys. ICOONE LASER MED BEHANDLAR Skönhet: • Celluliter • Kroppsskulptering • Anti-aging och hudföryngring • Huduppstramning • Lyft ansikte, bröst & dekolletage • Rynk- och bristningsreducering • Cirkulationsökande • Lymfdränage • Boost av immunförsvar • Avslappning och föryngring Medicinskt: • Ärr, fibros och sammanväxningar • Ärr från brännskador • Innan/efter operation • Rehabilitering inom senologi • Celluliter Observera! Kom därför gärna i god tid innan din behandling, 5 min är avsatt för på och avklädning.


ICOONE 50MIN

Icoone Laser Med Det kompletta systemet för behandling av ansikte och kropp. Icoone Laser Med kombinerar vävnadsregenereringseffekterna av mekanisk stimulering (Multi Micro Alveolar Stimulation) med verkan av LED- och LASER-ljuskällor, vilket ger oöverträffade resultat både när det gäller estetik och rehabilitering. LASER och LED verkar på porerna i cellmembranen, vilket orsakar aktivering av mitokondrier, cellers kraftpaket. Denna process förbättrar cellsyresättningen, stimulerar vävnadsdränering och lipolys. ICOONE LASER MED BEHANDLAR Skönhet: • Celluliter • Kroppsskulptering • Anti-aging och hudföryngring • Huduppstramning • Lyft ansikte, bröst & dekolletage • Rynk- och bristningsreducering • Cirkulationsökande • Lymfdränage • Boost av immunförsvar • Avslappning och föryngring Medicinskt: • Ärr, fibros och sammanväxningar • Ärr från brännskador • Innan/efter operation • Rehabilitering inom senologi • Celluliter Observera! Kom därför gärna i god tid innan din behandling, 5 min är avsatt för på och avklädning.


ICOONE ANSIKTE 30MIN

Icoone Laser Med Det kompletta systemet för behandling av ansikte och kropp. Icoone Laser Med kombinerar vävnadsregenereringseffekterna av mekanisk stimulering (Multi Micro Alveolar Stimulation) med verkan av LED- och LASER-ljuskällor, vilket ger oöverträffade resultat både när det gäller estetik och rehabilitering. LASER och LED verkar på porerna i cellmembranen, vilket orsakar aktivering av mitokondrier, cellers kraftpaket. Denna process förbättrar cellsyresättningen, stimulerar vävnadsdränering och lipolys. ICOONE LASER MED BEHANDLAR Skönhet: • Celluliter • Kroppsskulptering • Anti-aging och hudföryngring • Huduppstramning • Lyft ansikte, bröst & dekolletage • Rynk- och bristningsreducering • Cirkulationsökande • Lymfdränage • Boost av immunförsvar • Avslappning och föryngring Medicinskt: • Ärr, fibros och sammanväxningar • Ärr från brännskador • Innan/efter operation • Rehabilitering inom senologi • Celluliter Observera! Kom därför gärna i god tid innan din behandling, 5 min är avsatt för på och avklädning.

FRANSAR OCH BRYN
KERATIN BROW & LASH LIFT YUMI

Högkvalitativt frans- och brynlyft som bygger och stärker dina strån långsiktigt. För varje behandling som utförs får du inte bara starkare fransar utan också bättre och bättre lyft. I behandlingen ingår lyft och färg. Resultatet håller ca 4-12 veckor beroende på hur dina fransar mår. Följ gärna upp med anpassad eftervårdsmascara för att ge dina fransar optimalt med näring. Din terapeut kommer ge dig anpassad rekommendation för behandlingsintervaller. Tänk på att undvika mascara 24h innan din behandling och att du ej ska blöta dina fransar på 24-48h efter behandlingen. Varmt välkommen!


KERATIN LASH LIFT YUMI

Högkvalitativt franslyft som bygger och stärker dina fransar långsiktigt. För varje behandling som utförs får du inte bara starkare fransar utan också bättre och bättre lyft. I behandlingen ingår lyft och färg. Resultatet håller ca 4-12 veckor beroende på hur dina fransar mår. Följ gärna upp med anpassad eftervårdsmascara för att ge dina fransar optimalt med näring. Din terapeut kommer ge dig anpassad rekommendation för behandlingsintervaller. Tänk på att undvika mascara 24h innan din behandling och att du ej ska blöta dina fransar på 24-48h efter behandlingen. Varmt välkommen!


BROWLIFT YUMI

BrowLift är för dig som vill ha fylliga, markerade bryn varje dag utan effort. Rama in ditt ansikte med naturligt vackra bryn! Brow lift kallas även brow lamination och det finns också märken som har sina egna namn t.ex. Yumibrows o.s.v. Kärt barn har många namn, men det är i stort sett samma sak det som skiljer är märket och de exakta produkterna som används under behandlingen. Både lash lift och brow lift är egentligen så enkelt som en permanent – vi som gjort lash lift i flera flera år kallade det förut för ”ögonfranspermanent”. Man formar alltså om stråna så som man vill ha dom, precis som man gör för att få håret lockigt! I håret blir det lockigt tack vare att man rullar upp håret på runda spolar, men på ögonfransarna gör man en snygg böj och på ögonbrynen så formar man stråna rakt uppåt – för att sedan kunna kamma dom åt vilket håll man vill, både upp och ner eller och sidorna. Med andra ord: Brow lift innebär alltså att du kan borsta stråna hur du vill – dom måste inte ligga uppåt och det kan också hända att dom lägger sig neråt när du sover på dom och måste borstas upp på morgonen :)


FRANS + BRYNFÄRG INK FORMNING AV BRYN

Frans och brynfärg med formning av bryn. Vid formningen använder vi pincett och vax.


FORMNING AV BRYN

Vi använder oss av pincett och vax för formning av bryn.


BRYN/FRANSFÄRG INK FORMNING AV BRYN

Brynfärg med formning av bryn. Vid formningen använder vi pincett och vax.


BRYN EL FRANSFÄRG

Endast färgning av bryn eller fransar


BRYN OCH FRANSFÄRG

Vi färgar dina bryn och fransar enligt önskemål


MICROBLADING ÅTERBESÖK 4-6V

Microblading återbesök inom 4-6 för dig som gjort ditt första besök hos oss. Behandlingen är endast kostnadsfri inom 4-6veckor efter ditt nybesök. OBS! Vi jobbar inte med gamla tatueringar, skicka gärna bild vid gammal tatuering för bedömning: Skicka bild till info@spaofsweden.se Varmt välkommen!


MICROBLADING ÅTERBESÖK INOM 1 ÅR

Vi mäter och skapar bryn efter dina önskemål med tekniken microblading. Återbesök inom 1 år för dig som gjort din första behandling av bryn hos oss. Sen avbokad tid eller "no show" debiteras 100% av behandlingskostnaden. Avbokning sker endast till 0768272100 OBS! Vi jobbar inte med gamla tatueringar, skicka gärna bild vid gammal tatuering för bedömning: Skicka bild till info@spaofsweden.se Varmt välkommen!

BIOLOGIQUE RECHERCHE
Biologique Recherche 60min

I denna behandling ingår en booster! Dessa unika ansiktsbehandlingar skapar vi magi med din hud. Stärkande och formande tekniker som skapar en jämn hudton och framhäver dina ansiktskonturer. För att bygga en hållbar relation med din hud fortsätter du behandlingen med hemvård. Vi skapar behandling helt utifrån dina behov och vad din hud behöver idag. Boka gärna en Skin Instant Lab i samband med din behandling. Varmt välkommen!


Biologique Recherche 90min

I denna behandling ingår två boostrar! Dessa unika ansiktsbehandlingar skapar vi magi med din hud. Stärkande och formande tekniker som skapar en jämn hudton och framhäver dina ansiktskonturer. För att bygga en hållbar relation med din hud fortsätter du behandlingen med hemvård. Vi skapar behandling helt utifrån dina behov och vad din hud behöver idag. Boka gärna en Skin Instant Lab i samband med din behandling. Varmt välkommen!


Biologique Recherche 120min

I denna behandling ingår tre boostrar! Dessa unika ansiktsbehandlingar skapar vi magi med din hud. Stärkande och formande tekniker som skapar en jämn hudton och framhäver dina ansiktskonturer. För att bygga en hållbar relation med din hud fortsätter du behandlingen med hemvård. Vi skapar behandling helt utifrån dina behov och vad din hud behöver idag. Boka gärna en Skin Instant Lab i samband med din behandling. Varmt välkommen!


Tillägg: Biologique Recherche Sheet Masque

MASQUE PIGM 400 fungerar som en riktig glow-booster! Från och med den allra första applikationen minskar tecken av trötthet och ojämn pigmentering. Dess formel innehåller en hög koncentration av rödalger och exceptionella antioxidanter kombinerat med det perfekta lyocell-stödet som mask-arket består av. Arket anpassar sig till ansiktets form för att möjliggöra optimal spridning av de aktiva ingredienserna. Lämnar huden pigg, återfuktad och med massor av lyster. Toleskin [M] är en viktig allierad mask mot hudreaktioner och atopiska besvär. Baserat på extrakt från praktklocka, den ultimata lugnande aktiva ingrediensen, kommer den att ge den nödvändiga tröst till överhuden före eller efter hudutbrottet. Dess formel kommer att ge huden de fettsyror som krävs för att begränsa vattenförlust och stärka hudbarriären. Det lugnar omedelbart rodnaden och ger en tröstande och lugnande effekt. Huden lämnas friskare, starkare och kan skydda sig mot yttre aggressioner i vardagen. Serumet tillverkat i en steril miljö. Testad under dermatologisk kontroll.


Tillägg: Seconde Peau "Seconde Skin"

SECONDE PEAU ”SECOND SKIN” En ny lyftande behandling som alternativ för ”fillers” – utan nålstick. Med en revolutionerande elektroteknik skapas ett fiber-plåster bestående av 80% hyaluronsyra. Dessa plåster appliceras sedan strategiskt på linjer/rynkor tillsammans med en lotion. Behandlingen påskyndar hudens läkningsprocess som genast ger ett synligt, hållbart resultat. Vid upprepade behandlingar i kur förlängs och förstärks effekten av behandlingen.

APL ÅK 3 ELEVPRIS
FRANS OCH BRYNFÄRG INK FORMNING AV BRYN

Rama in ditt ansikte med färgade dina fransar och bryn. Detta är en elevbehandling, kommunicera tydligt vilka önskemål du har och vad du har för förväntningar.


LASH OCH BROWLIFT KERATIN

Detta är en elevbehandling, kommunicera tydligt vilka önskemål du har och vad du har för förväntningar. Högkvalitativt franslyft som bygger och stärker dina fransar långsiktigt. För varje behandling som utförs får du inte bara starkare fransar utan också bättre och bättre lyft. I behandlingen ingår lyft och färg. Resultatet håller ca 4-12 veckor beroende på hur dina fransar mår. Följ gärna upp med anpassad eftervårdsmascara för att ge dina fransar optimalt med näring. Din terapeut kommer ge dig anpassad rekommendation för behandlingsintervaller. Tänk på att undvika mascara 24h innan din behandling och att du ej ska blöta dina fransar på 24-48h efter behandlingen. Varmt välkommen!


LASH LIFT KERATIN

Böjda fransar med keratin Lash lift Detta är en elevbehandling, kommunicera tydligt vilka önskemål du har och vad du har för förväntningar. Högkvalitativt franslyft som bygger och stärker dina fransar långsiktigt. För varje behandling som utförs får du inte bara starkare fransar utan också bättre och bättre lyft. I behandlingen ingår lyft och färg. Resultatet håller ca 4-12 veckor beroende på hur dina fransar mår. Följ gärna upp med anpassad eftervårdsmascara för att ge dina fransar optimalt med näring. Din terapeut kommer ge dig anpassad rekommendation för behandlingsintervaller. Tänk på att undvika mascara 24h innan din behandling och att du ej ska blöta dina fransar på 24-48h efter behandlingen. Varmt välkommen!

NAGLAR
GELLACK

Gellack är en hybrid mellan gele och nagellack. Gellack passar dig som har välbalanserade och friska naglar och som redan uppnått önskad nagellängd. Hållbarheten för gellack är ca 2-4 veckor. I Denna behandling kombineras Gellacken med härdning för att ge extra stöd till sköra naglar Gellack härdas i UV/LED-lampa precis som gelenaglar, det är hårdare och mer hållbart än nagellack men inte som gelenaglar. Gellack kan därmed endast appliceras på din egna naturliga nagel utan förlängning. Gellack går att få som helfärg och fransk design, med lättare dekor såsom handmålat, stenar, stämplar m.m. Vi rekommenderar att man kommer var 3:e vecka. Givetvis väljer du som kund hur ofta du vill komma och du kan utföra behandlingarna både med kortare och längre mellanrum.


GELLACK LONG

Gellack är en hybrid mellan gele och nagellack. Gellack passar dig som har välbalanserade och friska naglar och som redan uppnått önskad nagellängd. Hållbarheten för gellack är ca 2-4 veckor. I Denna behandling kombineras Gellacken med härdning för att ge extra stöd till sköra naglar Gellack härdas i UV/LED-lampa precis som gelenaglar, det är hårdare och mer hållbart än nagellack men inte som gelenaglar. Gellack kan därmed endast appliceras på din egna naturliga nagel utan förlängning. Gellack går att få som helfärg och fransk design, med lättare dekor såsom handmålat, stenar, stämplar m.m. Vi rekommenderar att man kommer var 3:e vecka. Givetvis väljer du som kund hur ofta du vill komma och du kan utföra behandlingarna både med kortare och längre mellanrum.


GELLACK FÖTTER

I behandlingen ingår: nagelvård samt gellack på tånaglarna. Gellack är en hybrid mellan gele och nagellack. Gellack passar dig som har välbalanserade och friska naglar och som redan uppnått önskad nagellängd. Hållbarheten för gellack är ca 2-3 veckor Gellack härdas i UV/LED-lampa precis som gelenaglar, det är hårdare och mer hållbart än nagellack men inte som gelenaglar. Gellack kan därmed endast appliceras på din egna naturliga nagel utan förlängning. Gellack går att få som helfärg och fransk design, med lättare dekor såsom handmålat, stenar, stämplar m.m. Vi rekommenderar att man kommer var 3:e vecka. Givetvis väljer du som kund hur ofta du vill komma och du kan utföra behandlingarna både med kortare och längre mellanrum.


GELLACK SPA-PEDIKYR

I behandlingen ingår: fotbad, nagelvård, borttagning av förhårdnader, gellack på tånaglarna. Gellack är en hybrid mellan gele och nagellack. Gellack passar dig som har välbalanserade och friska naglar och som redan uppnått önskad nagellängd. Hållbarheten för gellack är ca 2-3 veckor Gellack härdas i UV/LED-lampa precis som gelenaglar, det är hårdare och mer hållbart än nagellack men inte som gelenaglar. Gellack kan därmed endast appliceras på din egna naturliga nagel utan förlängning. Gellack går att få som helfärg och fransk design, med lättare dekor såsom handmålat, stenar, stämplar m.m. Vi rekommenderar att man kommer var 3:e vecka. Givetvis väljer du som kund hur ofta du vill komma och du kan utföra behandlingarna både med kortare och längre mellanrum.


FÖRSTÄRKNING XS

Förstärkning av naglarna med Lilly Nails


FÖRSTÄRKNING S

Förstärkning av naglar


FÖRSTÄRKNING M

Förstärkning M


FÖRSTÄRKNING L

Förstärkning L


FÖRSTÄRKNING XL

Förstärkning XL


FÖRLÄNGNING XS-M

Förlängning XS-M


FÖRLÄNGNING M-L

Förlängning M-L


FÖRLÄNGNING XL

Förlängning XL


BORTTAGNING AV GELLACK

Borttagning av gellack med manikyr


BORTTAGNING AV ÖVRIGA MATERIAL

Borttagning av övriga material med manikyr


EXTRA DESIGN

För dig som vill lägga till stenar, mönster eller färger som ej ingår i en klassisk behandling Kontakta oss om du är osäker på hur lång extra tid du behöver samt för prisuppgifter.

LASER: FIBROM, XANTELASMA
BORTTAGNING AV FIBROM

Dioxium är en effektiv behandlingsmetod för att avlägsna följande indiktationer: Fibromer – Skintags Seborroiska Keratoser Vårtor – Knutor Hemangiomer Xantelasma Laser med dioxium erbjuder ett brett urval utan kirurgi med säkra och effektiva resultat. Innan påbörjad behandling krävs konsultation för att avgöra vad vi kan behandla och vad som måste kontrolleras av läkare. Startpris 400kr. Full prisbild ges vid konsultation

LASER: ÄRR, ANTI-AGE, BRISTNINGAR
DIOXIUM 20MIN

YouLaser MT är marknadens mest avancerade teknologi för att behandla allt från fibrom och svårare hudskador till att göra en hudföryngring. YouLaser MT använder en unik kombination av lasrar för att kunna behandla olika hudlager samtidigt för att uppnå ett optimalt resultat. De två våglängderna 10600 nm och 1540 nm används i en och samma behandling. Med YouLaser MT kan man med stor säkerhet arbeta på olika djup av huden. Man kan välja att arbeta, ablativt, icke-ablativt eller kombinera dessa två, helt beroende på resultat och hudtillstånd. OBS! PRISET VARIERAR OCH GES VID KONSULTATION


DIOXIUM 30MIN

DIOXIUM YouLaser MT Avancerad behandling utan kirurgi YouLaser MT är marknadens mest avancerade teknologi för att behandla allt från fibrom och svårare hudskador till att göra en hudföryngring. YouLaser MT använder en unik kombination av lasrar för att kunna behandla olika hudlager samtidigt för att uppnå ett optimalt resultat. De två våglängderna 10600 nm och 1540 nm används i en och samma behandling. Med YouLaser MT kan man med stor säkerhet arbeta på olika djup av huden. Man kan välja att arbeta, ablativt, icke-ablativt eller kombinera dessa två, helt beroende på resultat och hudtillstånd. Vad är 10600 nm? Det är en ablativ laser aka koldioxid-laser och är den vanligaste lasertypen som används vid hudföryngring. Man skapar mikroskopiska hål ner till dermis och förångar hudcellerna, detta leder till nyproduktion av hudceller, som resulterar till reducering av djupa rynkor, minskar förstorade porer, tar bort ärr och ger jämnare hudton. Vad är 1540 nm? Det är en icke ablativ laser, den våglängden penetrerar djupare i huden utan att skada hudytan, laserstrålen är dvs mycket skonsammare mot dermis. Icke ablativ laser lämnar översta hudlagret helt intakt och skapar koagulation djupare i huden, därav kortare återhämtningstid och minskad risk för komplikationer. Denna resulterar till reducering av djupa rynkor, hudbristningar, tar bort ärr, acneärr, förminskar förstorade porer, reducerar ytliga kärl, solskadad hud/ pigment och ger jämnare hudton. Behandlingsområden: Rynkor Hud med dålig spänst och elasticitet Ärr/Acneärr Fibromer Vårtor Solskadad hud Stora porer Ojämn hudton Striae (hudbristningar) Keratosis Syringom Rhinophyma (potatisnäsa) Blefaroplastik Keloider Mollusker Kejsarsnitt Pris ges efter konsultation. För specifik tidsåtgång och prisbild skicka ett mejl till oss på info@spaofsweden.se


DIOXIUM 45MIN

YouLaser MT är marknadens mest avancerade teknologi för att behandla allt från fibrom och svårare hudskador till att göra en hudföryngring. YouLaser MT använder en unik kombination av lasrar för att kunna behandla olika hudlager samtidigt för att uppnå ett optimalt resultat. De två våglängderna 10600 nm och 1540 nm används i en och samma behandling. Med YouLaser MT kan man med stor säkerhet arbeta på olika djup av huden. Man kan välja att arbeta, ablativt, icke-ablativt eller kombinera dessa två, helt beroende på resultat och hudtillstånd. OBS! PRISET VARIERAR OCH GES VID KONSULTATION


DIOXIUM 60MIN

YouLaser MT är marknadens mest avancerade teknologi för att behandla allt från fibrom och svårare hudskador till att göra en hudföryngring. YouLaser MT använder en unik kombination av lasrar för att kunna behandla olika hudlager samtidigt för att uppnå ett optimalt resultat. De två våglängderna 10600 nm och 1540 nm används i en och samma behandling. Med YouLaser MT kan man med stor säkerhet arbeta på olika djup av huden. Man kan välja att arbeta, ablativt, icke-ablativt eller kombinera dessa två, helt beroende på resultat och hudtillstånd. OBS! PRISET VARIERAR OCH GES VID KONSULTATION

LASER: HÅRBORTTAGNING
Laser armhålor

Vi arbetar med Duetto EVO laser som gör det möjligt för oss att skräddarsy behandlingen efter ditt utgångsläge. Kraftfull och effektiv laser som ger tydliga resultat. Konsultation krävs innan påbörjad behandlingsserie!


Laser bikinilinje

Vi arbetar med Duetto EVO laser som gör det möjligt för oss att skräddarsy behandlingen efter ditt utgångsläge. Kraftfull och effektiv laser som ger tydliga resultat. Konsultation krävs innan påbörjad behandlingsserie!


Laser halv-intim

Området gäller halv-intim: Vi sparar en triangel och tar bort resten, fram och bak. Endast kvinnor Vi arbetar med Duetto EVO laser som gör det möjligt för oss att skräddarsy behandlingen efter ditt utgångsläge. Kraftfull och effektiv laser som ger tydliga resultat. Konsultation krävs innan påbörjad behandlingsserie!


Laser intim

Området gäller intim: vi tar bort allt både fram och bak. Endast kvinnor. Vi arbetar med Duetto EVO laser som gör det möjligt för oss att skräddarsy behandlingen efter ditt utgångsläge. Kraftfull och effektiv laser som ger tydliga resultat. Konsultation krävs innan påbörjad behandlingsserie!


Laser underben

Vi arbetar med Duetto EVO laser som gör det möjligt för oss att skräddarsy behandlingen efter ditt utgångsläge. Kraftfull och effektiv laser som ger tydliga resultat. Konsultation krävs innan påbörjad behandlingsserie!


Laser lår

Vi arbetar med Duetto EVO laser som gör det möjligt för oss att skräddarsy behandlingen efter ditt utgångsläge. Kraftfull och effektiv laser som ger tydliga resultat. Konsultation krävs innan påbörjad behandlingsserie!


Laser hela ben

Vi arbetar med Duetto EVO laser som gör det möjligt för oss att skräddarsy behandlingen efter ditt utgångsläge. Kraftfull och effektiv laser som ger tydliga resultat. Konsultation krävs innan påbörjad behandlingsserie!


Laser enstaka strån

Vi arbetar med Duetto EVO laser som gör det möjligt för oss att skräddarsy behandlingen efter ditt utgångsläge. Kraftfull och effektiv laser som ger tydliga resultat. Konsultation krävs innan påbörjad behandlingsserie!


Laser överläpp eller haka

Vi arbetar med Duetto EVO laser som gör det möjligt för oss att skräddarsy behandlingen efter ditt utgångsläge. Kraftfull och effektiv laser som ger tydliga resultat. Konsultation krävs innan påbörjad behandlingsserie!


Laser överläpp och haka

Vi arbetar med Duetto EVO laser som gör det möjligt för oss att skräddarsy behandlingen efter ditt utgångsläge. Kraftfull och effektiv laser som ger tydliga resultat. Konsultation krävs innan påbörjad behandlingsserie!


Laser Ansikte

Vi arbetar med Duetto EVO laser som gör det möjligt för oss att skräddarsy behandlingen efter ditt utgångsläge. Kraftfull och effektiv laser som ger tydliga resultat. Konsultation krävs innan påbörjad behandlingsserie!


Laser magsträng

Vi arbetar med Duetto EVO laser som gör det möjligt för oss att skräddarsy behandlingen efter ditt utgångsläge. Kraftfull och effektiv laser som ger tydliga resultat. Konsultation krävs innan påbörjad behandlingsserie!


Laser bröst & mage

Laser rygg

Vi arbetar med Duetto EVO laser som gör det möjligt för oss att skräddarsy behandlingen efter ditt utgångsläge. Kraftfull och effektiv laser som ger tydliga resultat. Konsultation krävs innan påbörjad behandlingsserie!


Laser armar

Vi arbetar med Duetto EVO laser som gör det möjligt för oss att skräddarsy behandlingen efter ditt utgångsläge. Kraftfull och effektiv laser som ger tydliga resultat. Konsultation krävs innan påbörjad behandlingsserie!


Laser händer

Vi arbetar med Duetto EVO laser som gör det möjligt för oss att skräddarsy behandlingen efter ditt utgångsläge. Kraftfull och effektiv laser som ger tydliga resultat. Konsultation krävs innan påbörjad behandlingsserie!


Laser rumpa

Vi arbetar med Duetto EVO laser som gör det möjligt för oss att skräddarsy behandlingen efter ditt utgångsläge. Kraftfull och effektiv laser som ger tydliga resultat. Konsultation krävs innan påbörjad behandlingsserie!


Laser fötter

Vi arbetar med Duetto EVO laser som gör det möjligt för oss att skräddarsy behandlingen efter ditt utgångsläge. Kraftfull och effektiv laser som ger tydliga resultat. Konsultation krävs innan påbörjad behandlingsserie!

LASER; TATUERINGSBORTTAGNING
TATUERINGSBORTTAGNING MINDRE MODELL

Tatueringsborttagning och blekning med Q-switchad Nd:YAG-laser med våglängderna 1064 och 532 nm Q-switchad 1064 nm reducerar effektivt tatueringar med färgerna svart och blå Q-switchad 532 nm reducerar effektivt tatueringar med färgerna röd, gul och orange Konsultations krävs innan påbörjat behandling! Pris enligt konsultation Varmt välkommen!


TATUERINGSBORTTAGNING MEDIUM MODELL

Tatueringsborttagning och blekning med Q-switchad Nd:YAG-laser med våglängderna 1064 och 532 nm Q-switchad 1064 nm reducerar effektivt tatueringar med färgerna svart och blå Q-switchad 532 nm reducerar effektivt tatueringar med färgerna röd, gul och orange Konsultations krävs innan påbörjat behandling! Pris enligt konsultation Varmt välkommen!


TATUERINGSBORTTAGNING STÖRRE MODELL

Tatueringsborttagning och blekning med Q-switchad Nd:YAG-laser med våglängderna 1064 och 532 nm Q-switchad 1064 nm reducerar effektivt tatueringar med färgerna svart och blå Q-switchad 532 nm reducerar effektivt tatueringar med färgerna röd, gul och orange Konsultations krävs innan påbörjat behandling! Pris enligt konsultation Varmt välkommen!

Vaxning
VAX BIKINILINJE

Vaxning av håret på bikiniområdet Innan behandlingen ska du ha duschat. Innan behandlingen ska du ej smörja området eller använda brun utan sol. Efter behandlingen ska du undvika bastu, solarium, pool, träning och smutsiga aktiviteter i 24h Skrubba huden två gånger i veckan samt återfukta huden dagligen. Vi säljer anpassade krämer och oljor för att minska besvär. Varmt välkommen!


VAX INTIM / BRASILIANSK

Vaxning intim betyder att vi tar bort hår med vax på dina intima områden. Detta utförs endast på kvinnor. Innan behandlingen ska du ha duschat. Innan behandlingen ska du ej smörja området eller använda brun utan sol. Efter behandlingen ska du undvika bastu, solarium, pool, träning och smutsiga aktiviteter i 24h Skrubba huden två gånger i veckan samt återfukta huden dagligen. Vi säljer anpassade krämer och oljor för att minska besvär. Varmt välkommen!


VAX INTIM / BRASILIANSK ÅTERBESÖK

Vaxning intim betyder att vi tar bort hår med vax på dina intima områden. Detta utförs endast på kvinnor. Innan behandlingen ska du ha duschat. Innan behandlingen ska du ej smörja området eller använda brun utan sol. Efter behandlingen ska du undvika bastu, solarium, pool, träning och smutsiga aktiviteter i 24h Skrubba huden två gånger i veckan samt återfukta huden dagligen. Vi säljer anpassade krämer och oljor för att minska besvär. Varmt välkommen!


VAX ARMHÅLOR

Vaxning av armhålor Innan behandlingen ska du ha duschat. Innan behandlingen ska du ej smörja området eller använda brun utan sol. Efter behandlingen ska du undvika bastu, solarium, pool, träning och smutsiga aktiviteter i 24h Skrubba huden två gånger i veckan samt återfukta huden dagligen. Vi säljer anpassade krämer och oljor för att minska besvär. Varmt välkommen!


VAX UNDERBEN

Vaxning av håret på underbenen Innan behandlingen ska du ha duschat. Innan behandlingen ska du ej smörja området eller använda brun utan sol. Efter behandlingen ska du undvika bastu, solarium, pool, träning och smutsiga aktiviteter i 24h Skrubba huden två gånger i veckan samt återfukta huden dagligen. Vi säljer anpassade krämer och oljor för att minska besvär. Varmt välkommen!


VAX LÅR

Vaxning av håret på låren. Innan behandlingen ska du ha duschat. Innan behandlingen ska du ej smörja området eller använda brun utan sol. Efter behandlingen ska du undvika bastu, solarium, pool, träning och smutsiga aktiviteter i 24h Skrubba huden två gånger i veckan samt återfukta huden dagligen. Vi säljer anpassade krämer och oljor för att minska besvär. Varmt välkommen!


VAX HELA BEN

Vaxning av håret på hela benen Innan behandlingen ska du ha duschat. Innan behandlingen ska du ej smörja området eller använda brun utan sol. Efter behandlingen ska du undvika bastu, solarium, pool, träning och smutsiga aktiviteter i 24h Skrubba huden två gånger i veckan samt återfukta huden dagligen. Vi säljer anpassade krämer och oljor för att minska besvär. Varmt välkommen!


VAX UNDERBEN + INTIM / BRASILIANSK

Vaxning av halva ben och intimområdet. Intim betyder att vi tar bort hår med vax på dina intima områden. Detta utförs endast på kvinnor. Innan behandlingen ska du ha duschat. Innan behandlingen ska du ej smörja området eller använda brun utan sol. Efter behandlingen ska du undvika bastu, solarium, pool, träning och smutsiga aktiviteter i 24h Skrubba huden två gånger i veckan samt återfukta huden dagligen. Vi säljer anpassade krämer och oljor för att minska besvär. Varmt välkommen!


VAX LÅR + INTIM / BRASILIANSK

Vaxning av håret på låren och intimområdet. Intim betyder att vi tar bort hår med vax på dina intima områden. Detta utförs endast på kvinnor. Innan behandlingen ska du ha duschat. Innan behandlingen ska du ej smörja området eller använda brun utan sol. Efter behandlingen ska du undvika bastu, solarium, pool, träning och smutsiga aktiviteter i 24h Skrubba huden två gånger i veckan samt återfukta huden dagligen. Vi säljer anpassade krämer och oljor för att minska besvär. Varmt välkommen!


VAX HELA BEN + INTIM / BRASILIANSK

Vaxning av hela ben och intimområdet. Intim betyder att vi tar bort hår med vax på dina intima områden. Detta utförs endast på kvinnor. Innan behandlingen ska du ha duschat. Innan behandlingen ska du ej smörja området eller använda brun utan sol. Efter behandlingen ska du undvika bastu, solarium, pool, träning och smutsiga aktiviteter i 24h Skrubba huden två gånger i veckan samt återfukta huden dagligen. Vi säljer anpassade krämer och oljor för att minska besvär. Varmt välkommen!


VAX UNDERBEN + BIKINILINJE

Vaxning av håret på underben och bikiniområdet Innan behandlingen ska du ha duschat. Innan behandlingen ska du ej smörja området eller använda brun utan sol. Efter behandlingen ska du undvika bastu, solarium, pool, träning och smutsiga aktiviteter i 24h Skrubba huden två gånger i veckan samt återfukta huden dagligen. Vi säljer anpassade krämer och oljor för att minska besvär. Varmt välkommen!


VAX LÅR + BIKINILINJE

Vaxning av håret på låren och bikiniområdet Innan behandlingen ska du ha duschat. Innan behandlingen ska du ej smörja området eller använda brun utan sol. Efter behandlingen ska du undvika bastu, solarium, pool, träning och smutsiga aktiviteter i 24h Skrubba huden två gånger i veckan samt återfukta huden dagligen. Vi säljer anpassade krämer och oljor för att minska besvär. Varmt välkommen!


VAX HELA BEN + BIKINILINJE

Vaxning av håret på hela benen och bikinilinjen Innan behandlingen ska du ha duschat. Innan behandlingen ska du ej smörja området eller använda brun utan sol. Efter behandlingen ska du undvika bastu, solarium, pool, träning och smutsiga aktiviteter i 24h Skrubba huden två gånger i veckan samt återfukta huden dagligen. Vi säljer anpassade krämer och oljor för att minska besvär. Varmt välkommen!


VAX RYGG

Vaxning av håret på ryggen Innan behandlingen ska du ha duschat. Innan behandlingen ska du ej smörja området eller använda brun utan sol. Efter behandlingen ska du undvika bastu, solarium, pool, träning och smutsiga aktiviteter i 24h Skrubba huden två gånger i veckan samt återfukta huden dagligen. Vi säljer anpassade krämer och oljor för att minska besvär. Varmt välkommen!


VAX STJÄRT

Vaxning stjärt betyder att vi tar bort hår med vax på stjärten och mellan skinkorna. Detta utförs endast på kvinnor. Innan behandlingen ska du ha duschat. Innan behandlingen ska du ej smörja området eller använda brun utan sol. Efter behandlingen ska du undvika bastu, solarium, pool, träning och smutsiga aktiviteter i 24h Skrubba huden två gånger i veckan samt återfukta huden dagligen. Vi säljer anpassade krämer och oljor för att minska besvär. Varmt välkommen!


VAX ÖVERLÄPP

Vaxning av håret på överläppen. Innan behandlingen ska du ej smörja området eller använda brun utan sol. Efter behandlingen ska du undvika bastu, solarium, pool, träning och smutsiga aktiviteter i 24h Skrubba huden två gånger i veckan samt återfukta huden dagligen. Vi säljer anpassade krämer och oljor för att minska besvär. Varmt välkommen!


VAX ÖVERLÄPP + HAKA

Vaxning av överläpp och haka Innan behandlingen ska du ej smörja området eller använda brun utan sol. Efter behandlingen ska du undvika bastu, solarium, pool, träning och smutsiga aktiviteter i 24h Skrubba huden två gånger i veckan samt återfukta huden dagligen. Vi säljer anpassade krämer och oljor för att minska besvär. Varmt välkommen!


VAX BRÖST / MAGE

Vaxning av håret på bröstet och magen Innan behandlingen ska du ha duschat. Innan behandlingen ska du ej smörja området eller använda brun utan sol. Efter behandlingen ska du undvika bastu, solarium, pool, träning och smutsiga aktiviteter i 24h Skrubba huden två gånger i veckan samt återfukta huden dagligen. Vi säljer anpassade krämer och oljor för att minska besvär. Varmt välkommen!


VAX ARMAR

Vaxning av armarna. Innan behandlingen ska du ha duschat. Innan behandlingen ska du ej smörja området eller använda brun utan sol. Efter behandlingen ska du undvika bastu, solarium, pool, träning och smutsiga aktiviteter i 24h Skrubba huden två gånger i veckan samt återfukta huden dagligen. Vi säljer anpassade krämer och oljor för att minska besvär. Varmt välkommen!

FOTVÅRD
FOTVÅRD

Lättare fotvård med fokus på att ta bort förhårdnader, rensa nagelband och mjuka upp torrhet. Vi jobbar endast med friska fötter.


FOTVÅRD MED LACK

Lättare fotvård med fokus på att ta bort förhårdnader, rensa nagelband och mjuka upp torrhet. Vi jobbar endast med friska fötter.

Massage
Klassisk Svensk massage 25min

Djupgående och läkande massage med mjuka händer. Här bearbetas musklerna genom strykningar och knådningar. Minskar spänningar och värk i musklerna samt svullna leder. Mycket avslappnande och lugnande för sinnet.


Klassisk Svensk massage 50min

Djupgående och läkande massage med mjuka händer. Här bearbetas musklerna genom strykningar och knådningar. Minskar spänningar och värk i musklerna samt svullna leder. Mycket avslappnande och lugnande för sinnet.


Deep Tissue Massage 30min
Kontakta oss för bokning

Djupgående harmonisk akupressurmassage. Härligt avslappnande massage för ömma, trötta muskler. Njut av en dynamisk mix av essentiella oljor som mjukar upp spänningar och ger maximal avkoppling för alla sinnen.

Kontakta oss för bokning

Deep Tissue massage 60min
Kontakta oss för bokning

Djupgående harmonisk akupressurmassage. Härligt avslappnande massage för ömma, trötta muskler. Njut av en dynamisk mix av essentiella oljor som mjukar upp spänningar och ger maximal avkoppling för alla sinnen.

Kontakta oss för bokning

Omdömen

5,0
(304 omdömen)
5 stjärnor
(296)
4 stjärnor
(8)
3 stjärnor
(0)
2 stjärnor
(0)
1 stjärnor
(0)
Daniellaför 13 timmar sedan

Super nöjd

- Majda M
Daniellaför 2 dagar sedan

Alltid så trevligt att bli omhändertagen av fina Daniela

- Annika S
Daniellaför 2 dagar sedan

Helt underbart, njöt fullt ut av behandlingen av en proffsig tjej med mjuka händer

- Maud J
Daniellaför 5 dagar sedan

Reser fyra och en halv timme enkel väg för att gå hos Daniella. Hon är den trevligaste, proffsigaste och mest kompetenta hudterapeut jag träffat någonsin. Läser du recensioner för att du funderar på att gå till Spa of Sweden kan jag bara säga: gå dit!

- Hanna LU

Om oss

Spa of Sweden är mer än bara en salong med fokus på hudvård - vi tar hand om hela dig och utgår från dina behov. Målet är att skapa en god hudhälsa som ger långsiktiga resultat. Vägen dit är olika och därför är grunden alltid en konsultation så vi kan skräddarsy din upplevelse hos oss. Hjärtligt Välkommen!💜

Öppettider

 • Måndag:10:00 - 18:00
 • Tisdag:10:00 - 18:00
 • Onsdag:10:00 - 18:00
 • Torsdag:10:00 - 18:00
 • Fredag:09:00 - 17:00
 • Lördag:10:00 - 15:00
 • Söndag:Stängt

Hitta till oss

Smedjegatan 10, Luleå

Visa vägbeskrivning