Sprej

Boka tid

Välj frisör
  • Välj frisör
  • Visa alla
  • Sandra Samuelsson
  • Nina Landin
  • Katarina Stenholm
  • Ulrika Nordlund
  • Lina Calissendorff
Klippning
Klippning 60min

Klippning inkl. konsultation, tvätt och fön/styling. För dig med kort, mellan eller långt hår som vill klippa och föna håret och ev styla håret med värmeverktyg (plattång, locktång etc)


Klippning 45min

Enkel klippning inkl. hårtvätt och torkning (ej styling med fön eller tänger) för tex. herrar och ungdomar med kortare hår som bara vill ha lättare styling.


Klippning 75min

Klippning inkl. konsultation, tvätt och fön/styling. Denna längre klippbehandling är för dig som har ett tjockare hår, långt eller kort, som tar längre tid att både tvätta, föna och klippa. Eller dig som vill klippa en helt ny frisyr, tex från långt till kort.


Barnklippning 45min (0-10år)

Klippning med lättare styling för barn 0-10år, hårtvätt ingår ej. Tänk på att håret bör tvättas dagen innan tidsbokning och borsta igenom håret från eventuella tovor innan bokad tid.


Luggklippning

Luggklippning, för dig som bara vill klippa din befintliga lugg. Har du en frisyr utan lugg och vill klippa en lugg så bokar du en "riktig" klipptid, 60min för bästa resultat.

Klipp & Färg
Klipp & Nyansering

Klippning med nyansering av befintlig färg, tex för dig som vill tona in slingor som blivit lite varma eller vill fräscha upp färgen på ett lättare sätt. Om du är osäker på om det är rätt behandling för dig så ring och boka istället.


Klipp & Färg/Slingor kort hår

Klippning och färg med/utan eller bara slingor. Oavsett om du vill göra slingor med nyansering, botten/helfärg med/utan effekter, så är detta behandlingen för dig med korta längder som ej når längre än käklinjen.


Klipp & Färg/Slingor axellångt hår

Klippning och färg med/utan eller bara slingor. Oavsett om du vill göra slingor i utväxt eller hela håret med/utan nyansering, botten/helfärg med/utan effekter eller balayage/ombre färg så är detta behandlingen för dig med en hårlängd till axeln.


Klipp & Färg/Slingor långt hår

Klippning och färg med/utan eller bara slingor. Oavsett om du vill göra slingor i utväxt eller hela håret med/utan nyansering, botten/helfärg med/utan effekter eller balayage/ombre färg så är detta behandlingen för dig med en längre hårlängd nedanför axeln.


Klipp & Färg/Slingor långt och tjockt hår

Klippning och färg med/utan eller bara slingor. Oavsett om du vill göra slingor i utväxt eller hela håret med/utan nyansering, botten/helfärg med/utan effekter eller balayage/ombre färg så är detta behandlingen för dig med en längre hårlängd nedanför axeln och tjockt hår.

Endast Färg
Endast Färg/Slingor kort hår

Endast färg med/utan eller bara slingor. Oavsett om du vill göra slingor med nyansering, botten/helfärg med/utan effekter, så är detta behandlingen för dig med korta längder som ej når längre än käklinjen.


Endast Färg/Slingor axellångt hår

Endast färg med/utan eller bara slingor. Oavsett om du vill göra slingor i utväxt eller hela håret med/utan nyansering, botten/helfärg med/utan effekter eller balayage/ombre färg så är detta behandlingen för dig med en hårlängd till axeln.


Endast Färg/Slingor långt hår

Endast färg med/utan eller bara slingor. Oavsett om du vill göra slingor i utväxt eller hela håret med/utan nyansering, botten/helfärg med/utan effekter eller balayage/ombre färg så är detta behandlingen för dig med en längre hårlängd nedanför axeln.


Endast Färg/Slingor långt och tjockt hår

Endast färg med/utan eller bara slingor. Oavsett om du vill göra slingor i utväxt eller hela håret med/utan nyansering, botten/helfärg med/utan effekter eller balayage/ombre färg så är detta behandlingen för dig med en längre hårlängd nedanför axeln och tjockt hår.

Lash & Browlift
Kombo Lashlift & Browlift
Kontakta oss för bokning

Lashlift och Browlift i samma behandling

Kontakta oss för bokning

Lashlift inkl. färgning av fransar

Lashlift är en permanentbehandling av roten på fransarna, vilket ger en fin böj på fransen och öppnar upp ögat. Fransfärg ingår. Hållbarhet: 6-8 veckor Om du har funderingar kring dina fransar och behandlingen, kontakta salongen.


Browlift inkl. färgning av bryn

Browlift är en permanentbehandling som håller brynen på plats och ger en känsla av ett fylligare bryn, perfekt till dig som vill ha ett stylat intryck. Brynfärg ingår. Hållbarhet: 6 veckor. Om du har funderingar kring dina bryn och behandlingen, kontakta salongen.

Övrigt
Hairtalk konsultation

En konsultation för dig som har funderingar kring hårförlängning eller hårförtjockning, alt effektslingor. Konsultationen är kostnadsfri och vi går igenom vilken typ av extensions som passar bäst för ditt hår. Vi använder oss av märket Hairtalk.


Tvätt & Fön/Styling

Hårtvätt med föning och styling med ev värmeverktyg (plattång, locktång etc)


Konsultation

En konsultation för dig som har frågor och funderingar kring din hårfärg innan du bokar färgbehandling. Tex. vad man kan förvänta sig utav en färgbehandling på sitt egna utgångsläge och vad man vill uppnå för resultat.


Frans och brynfärg inkl plock

Färgning av fransar och bryn med plockning.


Frans och brynfärg inkl plock (i behandling)

Färgning av fransar och bryn inkl plock, bokas enbart tillsammans med färgbehandling.


Brynfärg inkl plock

Färgning och plockning av bryn.


Brynfärg inkl plock (i behandling)

Färgning och plockning av bryn, bokas enbart tillsammans med färgbehandling.