Stinas Salong

Boka tid

Välj person
  • Välj person
  • Visa alla
  • Linda
  • Cattlin
  • Alva Lärling
  • Hanna (lärling)
  • Maja
  • Saga
  • Jolin
  • Matilda
Klipp
30 min Klippning ( Herr)

30 min klippning innebär att vi klipper ditt hår med maskin samt sax. Kort till extra kort hår. I behandlingen ingår schamponering + styling.


45 min Klippning

45 min klippning väljer du om du har tunt till normalt tjockt hår som endast vill fräscha upp din nuvarande frisyr eller för dig med en kort avancerad frisyr (eller kort+ tjockt hår). I behandlingen ingår schamponering samt styling.


60 min Klippning

60 min klippning är för dig med extra långt/tjockt hår eller om du önskar en större förändring som kräver längre konsultation. Är du en ny kund rekommenderar vi denna klippning. I behandlingen ingår tvätt och styling.


30 min Barnklippning upp till 12 år

Barnklippning upp till 12 år. Normalt tjockt hår, vid tjockare hår eller större förändring välj då klippning 45 minuter.


Tyst Klippning

Konsultation, tvätt med huvudmassage, klippning samt föning och styling. För kunden som inte gillar småprat. Vi ger endast råd och tips om ditt hår.


Avskild klippning

Vi sitter i ett avskilt rum där du och din frisör är ensam. För dig som vill ha extra lung och ro.


Curly Cuts

För dig med vågigt/ lockigt/ texturerat hår. Vi klipper dig utifrån dina lockar i torrt och blött hår med speciella klipptekniker. I behandlingen ingår schamponering och styling utifrån dina lockar. Kom med ditt hår så som du brukar styla det för att vi ska kunna skräddarsy behandlingen för dig.


Spa-klippning

Unna dig själv en skön och lyxig stund, där du får ritual i hårbottensmassage samt nackmassage med inpackning skräddarsytt för ditt hår. Du kan likna detta med en spabehandling, du får sitta i vårt avskilda spa-rum för att få mer lugn och ro . Du får en varm filt och sitta i vår massageschamponering.


K18 intensivkur + klippning

K18 återställer hår som har skadats av kemiska behandlingar, värmeverktyg, UV-strålar, hårtvättar till dess ursprungliga & ungdomliga tillstånd! Patenterade K18 är en bestående lösning, detta är den första produkten som använder biomimetik för att återställa keratinkedjorna i håret. K18 skapar mjukt, frissfritt, starkt hår med flexibilitet som känns som nytt. Vi tvättar ditt hår, gör en k18 och klipper håret samt fönar samt stylar ditt hår.


K18 friståendebehandling

K18 återställer hår som har skadats av kemiska behandlingar, värmeverktyg, UV-strålar, hårtvättar till dess ursprungliga & ungdomliga tillstånd! Patenterade K18 är en bestående lösning, detta är den första produkten som använder biomimetik för att återställa keratinkedjorna i håret. K18 skapar mjukt, frissfritt, starkt hår med flexibilitet som känns som nytt. Vi tvättar ditt hår, gör en k18 och fönar samt stylar ditt hår.


Hårbottensanalys + klipp

Har du hårbottens problem ? Vi har en hårbottenskamera som vi använder oss av för att se hur din hårbotten mår. Därifrån skräddarsyr vi en hårbottenskur. Du får extra hårbottensmassage, för att öka blodcirkulationen och en varmhanduk. I denna behandling ingår klippning.


Olaplex intensivbehandling + klipp

Hårbottensanalys

Har du hårbottens problem ? Vi har en hårbottenskamera som vi använder oss av för att se hur din hårbotten mår. Därifrån skräddarsyr vi en hårbottenskur. Du får extra hårbottensmassage, för att öka blodcirkulationen och en varmhanduk.


Intensiv hårkur i samband med klippning

En intensiv hårkur för håret som kan göras med samband med klippning eller färg. Den djupgående kur som reparerar/återfuktar ditt hår på djupet. Ditt hår blir som nytt och effekten håller upp till 12 tvättar.


Olaplex intensivbehandling

Lugg/puts nacklinjer

Vi klipper din lugg eller endast dina nacklinjer. Ha gärna nytvättat hår när du kommer så går luggklippningen enklare :) I denna tid ingår ej schamponering !


Maskinklippning

Vi använder ENDAST maskin HELA huvudet, det innebär snagg.


Lärlings klippning Dam

Lärlings klippning Herr

Lärlings klippning Barn upp till 12 år
Barbering
Klippning + Skäggklippning Basic

Vi klipper ditt hår och skägg med sax och maskin :) I behandlingen ingår schamponering, massage, styling samt tips och trix till din nya frisyr /skägg


Klippning + Skäggklippning Deluxe

Vi klipper och formar ditt skägg med sax, maskin och kniv. Du får ansiktsmassage, varma och kalla handdukar, detta kan liknas som en spabehandling. Vi klipper även ditt hår.


Skäggklippning Basic

Vi formar skägget med maskin och sax! Du får tips om hur du ska sköta ditt skägg.


Skäggklippning Deluxe

Vi klipper och formar ditt skägg med sax, maskin och kniv. Du får ansiktsmassage, varma och kalla handdukar, detta kan liknas som en spabehandling.


Mustachtrimm

Vi trimmar endast igenom mustachen + skägglinjer.

Tilläggs behandling i samband med färg
Extra hårbottensmasage

Välj till detta om du vill få vår ritual, extra hårbottensmassage, nackmassage och sitta i vår avskilda spa-rum med vår massageschamponering. Extra lyx helt enkelt


K18 + metallrensning i samband med färg

Tyst behandling

För dig som inte gillar småprat. Vi konsulterar ditt hår och ger endast tips och råd om ditt hår.


Vill gärna sitta avskilt

För dig som vill ha extra lugn och ro. Vi sitter i ett avskilt rum.


Intensiv kur

En extra inpackning i samband med din färg/klippning för att stärka/återfukta upp ditt hår !


k18 i samband med färg

K18 återställer hår som har skadats av kemiska behandlingar, värmeverktyg, UV-strålar, hårtvättar till dess ursprungliga & ungdomliga tillstånd! Patenterade K18 är en bestående lösning, detta är den första produkten som använder biomimetik för att återställa keratinkedjorna i håret. K18 skapar mjukt, frissfritt, starkt hår med flexibilitet som känns som nytt.


Olaplex i samband med färg

Olaplex behandling i samband med färgning. För dig som vill ha ett bättre, starkare hår .

Malibu C
Crystal Gel + Klippning

Fristående avfärgning med CPR

Första steget i en uppljusning på ett skonsamt sätt. En avfärgning som rensar upp till 2 steg ljusare utan att skada ditt hår. Första steget för att ljusa upp ditt hår. OBS!! Boka en konsultation innan du vill boka en avfärgning !!


Fristående rensning med crystal gel

Väldigt bra behandling för dig som har egen brunn då det finns mycket metaller i vattnet. Även väldigt effektiv att göra innan blekning eller färgbehandling. Rensar även bort den gröna tonen efter för mycket poolbad. Detta gör crystal gel: - Rensar håret från mineraler, metaller, läkemedel och andra ämnen som kan blockera att färgen inte sätter sig. - Tar bort missfärgningar som orsakats av beläggningar/boxfärg (färg från vanlig butik) - Återställer ph-värdet i hår och hårbotten.


Crystal gel i samband med färgning
Färgdesign
Endast utväxt (en färg) + klippning (2h)

Vi färgar bort endast din utväxt (max 2cm) med en färg + klipper ditt hår :)


Endast utväxt (en färg) (1,5h)

Vi färgar bort endast din utväxt (max 2cm) med en färg + styling


Färgdesign korthår + klippning

Vi färgar ditt hår med mer än en färg, kort hår räknas till öronen + klippning.


Färgdesign korthår

Vi färgar ditt hår med mer än en färg, kort hår räknas till öronen.


Färgdesign mellanlångt hår + klippning (2.5 )

Vi färgar ditt hår med mer än en färg, mellanlångt hår räknas från ovanför axlarna + klippning.


Färgdesign mellanlångt hår

Vi färgar ditt hår med mer än en färg, mellanlångt hår räknas från ovanför axlarna


Färgdesign långt hår + klippning (3h)

Vi färgar ditt hår med mer än en färg, långthår räknas nedanför axlarna + klippning


Färgdesign långt hår (3h)

Vi färgar ditt hår med mer än en färg, långthår räknas nedanför axlarna


Färgdesign extra långt eller tjockt hår + klippning

Vi färgar ditt hår med mer än en färg, extra långt hår räknas nedanför skuldorna eller om du vet om att du har extra tjockt hår som tar mer tid + klippning


Färgdesign extra långt eller tjockt hår hår

Vi färgar ditt hår med mer än en färg, extra långt hår räknas nedanför skuldrorna eller om du vet om att du har extra tjockt hår som tar mer tid.


Touch up

Du vill göra en touch-up av din färg, det innebär tex en moneypiece/ några babylights, några folie paket + nyansering, några lowlights. Du vill göra något men behöver inte göra för mycket !


Nyansering + klippning

Denna behandling är till för att fräscha upp längderna, behandlingen utförs i handduks torkat hår. (den mörkar inte ner eller ljusar upp håret )


Endast nyansering (1h)

Denna behandling är till för att fräscha upp längderna, behandlingen utförs i handduks torkat hår. (den mörkar inte ner eller ljusar upp håret )


Konsultaion av avfärgning/större färgförändring

Vill du avfärga ditt hår eller göra en extra stor färgförändring ? Detta bokas efter att vi har haft en konsultation. Konsultationen är kostnadsfri, det är för att vi ska kunna avsätta tid för att kunna uppnå ditt önskemål.

Lashlift & Browlift
Lashlift

I denna behandling böjer vi dina fransar samt färgar dem. Passar dig som vill slippa fransböjaren och vill få dina fransar att se längre och fylligare ut. Resultatet varar i 4-12 veckor beroende på din frans kvalité, hur du tar hand om dem och hur fransarna byts ut. Att tänka på innan: Kom utan smink och linser Bör inte utföras om du är gravid eller ammar Efter behandlingen ska fransarna inte utsättas för smink, vatten eller hög värme de första 24h


Lashlift + brynfärg

I samband med din lashlift behandling så färgar och plockar vi dyna bryn


Browlift

I denna behandling formar vi om bryn strånas riktning för att skapa en fylligare look. Färgning samt plockning av brynen ingår. Resultatet håller i 4-12 veckor beroende på kvalitén på stråna, hur de tagits om hand om efteråt och hur dina strån byts ut. Att tänka på innan: Kom utan smink Utförs inte på skadad hud (eksem, akne) Bör inte utföras om du är gravid eller ammar. Efter behandlingen ska du undvika vatten, träning, krämer och smink första 24h.


Browlift + fransfärg

I samband med din browlift behandling så färgar vi även dina fransar


Lashlift + Browlift

I denna behandling böjer vi och färgar fransarna, och formar om bryn strånas riktning samt färgar dem. Resultatet håller i 4-12 veckor beroende på hur kvalitén på stråna, hur du tar hand om dem efteråt och hur stråna byts ut. Att tänka på innan: Kom utan smink och linser Bör inte utföras om du är gravid eller ammar Browlift utförs inte på skadad hud (eksem, akne) Efter behandlingen bör du undvika vatten, smink, krämer och hög värme första 24h

Permanent
Permanent kort hår + Klippning

Permanent kort hår

Permanent mellan långt hår + klippning

Permanent mellan långt hår

Permanent långt hår + klippning

Permanent långt hår

Konsultation för permanent

Vill du permanenta håret men är osäker på om det passar/går på ditt hår ? Kom in på en kostnadsfri konsultation där vi ger vår bedömning.

Bryn & fransar
Färgning Fransar + Bryn, ink Plockning

Plockning + Färgning Bryn

Plockning Bryn

Färgning Fransar
Håltagning
Håltagning, 1 Hål

Håltagning, 2 Hål
Hairtalk
Omsättning av Hairtalk 2-4 slingor

Omsättning av Hairtalk 1 paket

Omsättning av 1 paket hairtalk. Kom med nytvättat hår utan stylingprodukter.


Omsättning av Hairtalk 2 paket

Omsättning av 2 paket hairtalk. Kom med nytvättat hår utan stylingprodukter.


Omsättning av Hairtalk 3 paket

Omsättning av 3 paket hairtalk. Kom med nytvättat hår utan stylingprodukter.


Omsättning av hairtalk 4 paket

Omsättning av 4 paket hairtalk. Kom med nytvättat hår utan stylingprodukter.


Omsättning av Hairtalk 5 paket

Omsättning av 5 paket hairtalk. Kom med nytvättat hår utan stylingprodukter.


Konsultation av Hairtalk

Funderar du på att fylla ut/förlänga håret? Första steget är att ha en löshårskonsultation för att ta reda på vad som passar dig.

Styling
Tvätt + Fön

Här har vi riktigt vardagslyx, du får ditt hår tvättat och sedan fönat ut efter dina önskemål !


Hårstyling

Här tvättar vi ditt hår och fönar, sedan får du en hållbar styling.


Uppsättning

Vill du ha en uppsättning ? Kom med nytvättat hår.


Make Up

Unna dig en riktig make-up som håller hela kvällen !


Uppsättning + make up

Ska du på fest eller vill vara extra fin? Boka då detta stylingpaket !Här ingår hårtvätt och en hållbar uppsättning samt make up.


Konsultation av Brudstyling

Ska du gifta dig och vill ha hjälp med styling ? Första steget är att boka upp en konsultation där vi går igenom dina önskemål och vi kommer fram till vad som ska göras.


Konsultation av Baluppsättning

Ska gå balen och vill ha hjälp med styling ? Första steget är att boka upp en konsultation där vi går igenom dina önskemål och vi kommer fram till vad som ska göras.