studio 54

Boka tid

Välj person
  • Välj person
  • Visa alla
  • Bahare
  • Panida
  • Maria
Bahare - Frisör
Keratinbehandling

Tvätt och mask

Dam klipp

Herr klipp

Barn klippning (6-8 år)

Vi gör endast barnklipp på barn från 7 år och uppåt EJ barn under 7 år.


Tvätt o fön/styling

Utväxtfärg/ toning

Utväxtfärg/ toning inkl klippning

Folieslingor

Folieslingor inkl klippning

Ombre/Balayage inkl klipp

Ombre/Balayage

Perm

Perm inkl klipppning

Olaplex fristående behandling

Uppsättning

Hairtalk återbesök 1-2 packet

Hairtalk återbesök 3-4 packet

Brudklädsel, inkl konsultation

Brynfärg/plock

Fransfärg
Maria - Medicinsk Fotvård
VINTER ERBJUNDANDE Medicinsk Fotvård

Medicinsk fotvård , fotscrubb och inpackning.


VINTER ERBJUNDANDE. Microneedling med peeling och mask kur 3 ggr

VINTER ERBJUNDANDE Microneedling med peeling och mask

Använder sig av sterila nålar som vertikal gör hål i huden med en automatisk vibrerande funktion. Behandlingen stimulerar den till nyproduktion av kollagen, samtidigt som fina mikrokanaler skapas i huden , som kan öka hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt med upp till 80%.serumet som används under behandlingen innehåller hyaluronsyra som är otroligt fuktgivande för huden . Rekommenderas för. Uppstramning och föryngring på cellnivå Fina linjer och rynkor Stora porer Oren hud och acne Pigmenteringar Acneärr, kirurgiska ärr och brännskador Efter 2 - 6 veckor börjar man ser resultat på huden. en kur på 3-6 gången rekommenderas för bäst resultat.


Pedikyr +Nagellack

Behandling inleds med en skön mjukgörande och avkopplande fotbad .Därefter klippning, rensning slipning av naglarna och filning av förhårdnader. sluta med insmörjning av fötterna och fotmassage. OBS. Ej MEDICINSK FOTVÅRD.


Medicinsk Fotvård +Handvård

Behandling inleds med ett skönt mjukgörande och avkopplande fotbad som blir planen för behandling. Jag börja med att snygga till naglarna genom att rensa, klippa och slippa tånaglarna. Behandla eventuellt vårta, och / eller liktornar, nageltrång, förhårdnader fot-och nagelsvamp...osv. Huden filas mjuk och avslutas med en härligt skön fotmassage med fot olja eller fotsalva. Handvård behandling inleds med klippning, rensning och slipning av naglarna, efter börjar med en peeling handsinpacning för att få bort gamla torra hudceller. Avsluta med handmassage med handsalva eller sesamolja.


Medicinsk Fotvård hembesök

Behandling inleds med fotbad eller olja inpackning, rensa tånaglar, klippa och slippa. Behandlar eventuell nageltrång, liktornar, nagelsvamp. Blå och avsluta med fotmassage med fotsalva eller sesamolja .


medicinsk Fotvård

Behandlingen inleds med ett skönt mjukgörande och avkoplande fotbad som blir planen för behandling. Jag börjar med att snygga till naglarna genom att rensa, klippa och slipas naglarna. Behandlar eventuella vårtor och / eller liktornar, nageltrång, förhårdnader, fot- och nagelsvamp, huden filas mjuk vid behöv och avslutas med en härligt skön fotmassage med en fotsalva eller fotolja anpassande till dig. OBS. Avlägsna nagellack innan du kommer, hinner du inte det, gör jag det åt dig men det kan korta ner behandlings tiden. En fotvårdsbehandling är även nyttigt för att förebygga fotbesvär. Vill du ha nagellack kosta 130kr extra.


Medicinsk Fotvård Spa

Inleder med analys på fötterna. Send ett skönt varmt fotbad. Därefter klippning, rensning och slipning av naglarna. Vid behöv behandlas liktornar, nageltrång, nagelsvamp mm. Därefter masseras fötterna med en fot-skrubb eller paraffin fett mask för att underlätta hudens förnyelseprocess. Avsluta med en härlig och avslappnade skön fottmassage. Lackning av tånaglar 130kr extra. OBS: Avlägsna nagellack innan du kommer, hinner du inte det, så gör jag det åt dig. Men det kan korta ner behandlings tid.EJ GELNAGELACK .


Medicinsk Fotvård pensionär /student

Inleds med analys på fötterna. Send ett skönt fotbad, därefter klippning , rensning och slipning av naglarna. Vid behov behandlas liktornar, nageltrång, nagelsvamp mm. Avsluta med att fötterna smörjs in med fot kräm eller fot olja anpassad för just din fot och fotmassage. Vill du ha lackning tillkommer 130 kr till.


Pedikyr +Nagellack

Obs .Detta är en kosmetisk behandling. Jag behandla vara friska naglar och fötterna. Inleden fotbad, nagelvård, rensa , klippning av tånaglar, slipning och insmörjning med fotcreme eller fotolja , fotmassage och nagellack OBS. Avlägsna nagellack innan du kommer, hinner du inte det, gör jag det åt dig men det kan korta ner behandlings tiden.


Medicinsk Fotvård extra lång behandling

För dig med fötter som kräver extra långbehandlingstid, som behöver en paraffin fet mask, tex mycket förhårdnader. hälsprickor eller väldigt tjock naglar som måste slipas ned.


Medicinsk Fotvård ink. underbenmassage

Ett skönt uppfriskande fotbad, klippning och behandling av naglar, omvårdnad av bland annat vårtorna, liktorn, hälsprickor, nagelsvamp, förhårdnader och nageltrång samt mycket mer. Avsluta med en skönt och härligt avslappnande fot och välgörande underbenmassage


Behandling av vårtor ink. fotbad

Ålder gränser 8år pris( Barn 300kr).Inleder fotbad, skära bort med skarpel och uttorkning .Omvårdnad av 1-3 vårtor, råd och egen vård


Behandling av nageltrång ink.fotbad

Vanligtvis är det stortån som påverkas av nageltrång. Inleden fotbad, resning. Har letar man på en "tag" som gör ont och man klipper bort den. Om det är varigt och infekterat rekommendera jag att uppsöka vårdcentralen.


Medicinsk nagelsvamp behandling inkl. fotbad

Resning, därefter fräser och klipps naglarna ner. Jag ger tips och råd för egen vård. Ta med nya rena strumpor.


Hälsprickor ink. fotbad

Hälsprickor kan vara mycket smärtsamma och kan orsaka infektioner, orsakas ofta av törr hud och förhårdnader som spricker pga konstant tryck och friktion. Förhårdnader tas bort runt sprickorna och sedan med skarpel skär försiktigt rund hälsprickor, efter fila man. och masseras med en fet kräm eller olja in .Sluta med råd och tips


Behandling av liktorn ink.fotbad

Liktornar är en förhårdnad som kan kännas som en tagg i foten och kan göra ont. Det är vettigt att ta bort den för att förhindrar mer besvär i framtiden. Jag skär bort förhårdnaden på och runt liktornarna och skär bort den hårda kärnan som sitter i mitten och trycker .Send jag gör en avlästning. Jag behandlar upp till 3 st.


Pedikyr Spa för barn från 8-12 år

Inleds med skön fotbad, därefter tånaglarnas rensa, klipps, och slippas, hälen filas mjuk om det behövs. Avsluta med insmörjning med fotsalva, fottmassage.och nagelack


Fotvård som Friskvård

Behandling är monsbelagd och anpassad för dig som får frisvårdsbidrag av din arbetsgivare.


Fot och underbensmassage inkl.fotbad

Det är avkoplande fot- och underbensmassage där ben och fötter återfår sin energi och spänst. Jag börjar med en skönt fotbad för att sedan försätta med en massage som loser upp spänningar och mjuka upp vadmusklerna, underbenets övriga muskel och mjuka upp fötterna. I behandlingen använder jag en härlig fotkräm eller olja som oka circulationen och minskar svullnaner


Fotmassage ink. fotbad

Det är skönt avslappnande fotmassage med skönt fotsalva eller fot olja. Har ingår fotbad och oljeinpackning.


Pedikyr Spa + nagellack

Ett skönt fotbad ,därefter ,klippning, resning och slipning av naglarna. exfolirande fotscrub- och inpackning, filning av förhårdnader ,insmörjning av fötterna, fotmassage och nagellack ingår. OBS. Avlägsna nagellack innan du kommer, hinner du inte det, så gör jag det åt dig men det kan korta ner behandlings tiden, EJ GELNAGELACK .


Massage ryggen +nacken

Helande Massage det är en kroppsbehandling där muskelmassage och bindvavsgrepp kombineras med energi behandling. Massage sätter igång blodcirkulationen på ett effektiv sätt .En behandling som du väljer din egen resa.


Massage ryggen, nacken och huvudet

Helande Massage är en kroppsbehandling där muskelmassa och bindvävsgrepp kombineras med energi behandling. Denna metoden har utvecklas av Hans Axelsons under många år. Behandling sätter igång blodcirkulationen på ett effektiv sätt och påverkar hela kroppen både fysiskt och mentalt. Behandling är bra vid stress, oro, depression, utbrändhet. En behandling för både kropp och själ lindra smärta och lösa upp blockering. BEHANDLING : Börja med upphörande bindvavsgrepp .Avslutas sedan med energibalansering. En skön och avslappnande behandling meddjupgående effekter

SIAH Smsa 072 222 38 53 för bokning
Tandblekning Touch up 3-4 Veckor

En touch up behandling för att prova gå ännu vitare nyans inom 3 veckor. En skena i 15 minuter! Kom till behandlingen med rena och ny borstade tänder. Görs endast efter en full blekning. Gäller enbart dig som har blekt tänderna med full blekning hos oss tidigare


Microneedling Ansikte kur 3ggr

Behandlingar i Uppsala utförs i en hemmastudio på Solskensgatan, finns även 2 små hundar. Behandlingar i Stockholm utförs på salong, Studio54 på lugnets Alle 54, även där finns salongshund. OBS! Är du hundrädd kan du INTE boka tid hos mig. Hittar du ingen tid? kontakta mig på instagram: Beautybyolssen eller sms: 072 222 38 53

Panida - Naglar
Manikyr

Gelish

Återbesök fransk

Gelish med fransk

Nytt set

Återbesök gelé + gelish

Återbesök gelé + glitter

Bortagning gelé

Bortagning gelish