Studio Camilla Lind AB

Roslagsgatan 12, Stockholm
82 omdömen

Välkommen att boka frisörtid hos Camilla Lind på salong Mayday Sthlm i Vasastan. OBS! På grund av sjukdom är internetbokningen stängd tills vidare. Tack för visad förståelse. Vid frågor skriv till camilla@studiolind.se ❀

Boka tid

Camilla Lind
  • Välj frisör
  • Camilla Lind
    Frisör
1. Underhålla (Klipp & Nyansering/Treatment)
Kontakta oss för bokning

Du är i grund och botten nöjd med nuvarande frisyr och önskar underhålla den. En kortare behandling för till exempel Klipp och Nyansering eller Olaplex-treatment. Har du långt och/eller tjockt hår boka andra alternativet (2. Förstärka 2h) så att tiden räcker till. Kan för tillfället endast bokas manuellt, skriv till mig så hjälper jag dig gärna.

Kontakta oss för bokning

2. Förstärka (Klipp & Bottenfärg/Liten faceframe)

Du är nöjd med ditt hår men önskar förstärka vissa delar för att få tillbaka frisyren dit du vill. En kortare behandling för till exempel Klipp och Bottenfärg, Intensifiering av pigment eller en liten Faceframe (max 6st foliepaket). Vill du slinga din utväxt eller önskar fler slingor ska du välja 3. Förändra.


3. Förändra (Klipp & Balayage/Folieslingor/Färgförändring)

Du är sugen på en förändring och önskar se en lite större skillnad efter ditt besök. Här passar de allra flesta färgbehandlingar in, till exempel Klipp och Folieslingor (utväxt och/eller längder), Balayage eller Helfärgning. Är du osäker på vad du ska boka och vill färga/slinga håret så välj detta alternativ. Har du långt och/eller tjockt hår boka nedanstående alternativ EXTRA TID +30min.


3. Förändra EXTRA TID (Klipp & Balayage/Folieslingor/Färgförändring)

EXTRA TID ger oss 30 minuter extra till din bokning (+500kr) för dig som har ett längre/tjockare hår eller en mer krävande hårfärg. Om det behövs ännu mer tid bokar du alternativ 4. Förvandla. Du är sugen på en förändring och önskar se en lite större skillnad efter ditt besök. Här passar de allra flesta färgbehandlingar in, till exempel Klipp och Folieslingor (utväxt och/eller längder), Balayage eller Helfärgning. Är du osäker på vad du ska boka och vill färga/slinga håret så välj detta alternativ.


4. Förvandla (Extra lång tid för en större färgförändring)

Du är ute efter en förvandling, ett mer avancerat färgarbete med ett större före och efter. Det här är en längre bokning för till exempel Color corrections, hår som kräver mycket tid eller för makeovers. Observera att stora makeovers ofta kräver flera separata sittningar innan målet kan uppnås, till exempel att byta hårfärg från mörk till ljus. Maila gärna mig innan så kan vi bolla idéer.


5. Klippning
Kontakta oss för bokning

Går endast att boka manuellt via mail. I alla mina behandlingar ingår tvätt, fön och styling. Klippning finns även som ett kortare alternativ för mina korthåriga stamkunder (cirkapris 550kr). Skriv till mig så hjälper jag dig gärna med din bokning.

Kontakta oss för bokning

Omdömen

5,0
(82 omdömen)
5 stjärnor
(82)
4 stjärnor
(0)
3 stjärnor
(0)
2 stjärnor
(0)
1 stjärnor
(0)
Camilla Lindför en månad sedan

Så personligt bemötande och med en fantastisk färgsättning på ett grått och trist hår. Många andra tips kring preparat och tvättning fick jag också. Lugnt och skönt i studion. Birgitta S Ekwall

- Birgitta SE
Camilla Lindför en månad sedan

Trogen kund sedan många år och alltid lika nöjd :)

- Lindha C
Camilla Lindför en månad sedan

Camilla is an exceptional professional who truly goes above and beyond for her clients. Not only is she incredibly talented at what she does, but she also brings a level of care and attention to detail that is truly unique 💖

- Gabriela P
Camilla Lindför 2 månader sedan

Alltid nöjd hos Camilla.

- Malin T

Om oss

Hej! Jag heter Camilla Lind och har arbetat som frisör sedan 2010. Jag är lyhörd och noggrann och jag älskar att ta hand om mina kunder. Jag jobbar mycket med färg och slingor för att skapa levande och dimensionella hår. Jag brinner extra mycket för just slingor och att måla in dem på ett mjukt och följsamt sätt. Jag hoppas att du ska trivas hos mig och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

Hitta till oss

Roslagsgatan 12, Stockholm

Visa vägbeskrivning