Studio Speculo

Köpmangatan 60, Eskilstuna

Boka tid

Välj person
  • Välj person
  • Visa alla
  • Jeanette
  • Linn
  • Hanna Trainee
  • Nathalie
Elevklipp

Klippning

En klippning hos oss tar ungefär en timme. Det ingår alltid tvätt, huvudmassage, föning och styling när du bokar den här behandlingen.


Barnklippning

Upp till 12år. Tvätt/styling ingår ej så se gärna till om möjligt, att håret är rent och fritt från tovor.


Klippning & nyansering

En klippning och nyansering hos oss ger fräscha toppar och extra glans till håret. Nyansering är till för att göra de ljusa slingorna i håret lite svalar eller varmare. Det ingår alltid tvätt, huvudmassage, föning och styling när du bokar den här behandlingen.


Spaklippning

Unna dig en lite lyxigare behandling. Få det resultat du vill ha och njut av stunden i vår massageschamponering. Du får en lång och avslappnande hårbottensmassage och en kur anpassad för vad just ditt hår behöver.


Utväxtfärg max 3cm

Här lägger vi en färg eller toning i utväxten och den får vara max 3 cm. Om du vill slinga din utväxt tar det längre tid och du måste istället välja behandlingen Färg/sling. Utöver det ingår tvätt, huvudmassage, föning och styling när du bokar den här behandlingen.


Färg/sling på kort hår

Observera att det är ett frånpris. Kort hår går till käklinjen. Färgning innebär att vi använder flera olika färger. Det ingår tvätt, huvudmassage, föning och styling när du bokar den här behandlingen. Ofta tillkommer det en nyansering som kostar från 300kr.


Färg/sling på mellan hår

Observera att det är ett frånpris. Mellan hår går till nyckelbenet. Färgning innebär att vi använder flera olika färger. Det ingår tvätt, huvudmassage, föning och styling när du bokar den här behandlingen. Ofta tillkommer det en nyansering som kostar från 300kr.


Färg/sling på långt hår

Observera att det är ett frånpris. Långt hår går nedanför nyckelbenet. Färgning innebär att vi använder flera olika färger. Det ingår tvätt, huvudmassage, föning och styling när du bokar den här behandlingen. Ofta tillkommer det en nyansering som kostar från 300kr.


Färg/sling på extra tjockt/långt hår eller stor förändring

Observera att det är ett frånpris. Om du tex vill gå från mörk till ljusare och har mycket och långt hår, rekommenderar vi att du bokar detta. Ofta tillkommer det en nyansering som kostar från 300kr.


Färg/sling med olaplex på kort hår

Observera att det är ett frånpris. Kort hår går till käklinjen. Färgning innebär att vi använder flera olika färger med olaplex i. Det ingår tvätt, huvudmassage, föning och styling när du bokar den här behandlingen. Ofta tillkommer det en nyansering som kostar från 300kr.


Färg/sling med olaplex på mellan hår

Observera att det är ett frånpris. Mellan hår går till nyckelbenet. Färgning innebär att vi använder flera olika färger med Olaplex i. Det ingår tvätt, huvudmassage, föning och styling när du bokar den här behandlingen. Ofta tillkommer det en nyansering som kostar från 300kr.


Färg/sling med olaplex på långt hår

Observera att det är ett frånpris. Långt hår går nedanför nyckelbenet. Färgning innebär att vi använder flera olika färger med Olaplex i. Det ingår tvätt, huvudmassage, föning och styling när du bokar den här behandlingen. Ofta tillkommer det en nyansering som kostar från 300kr.


Olaplex intensivvård

En Olaplexbehandling på salongen ger ditt hår en ordentlig hjälp att hitta tillbaks till sin allra bästa kvalitet! Olaplex förebygger skador, reparerar gamla skador och stärker håret. Fungerar utmärkt både på kraftigt behandlat som obehandlat hår.