StudioCare

Grevgatan 19, Stockholm

Hittar du ingen kvällstid som passar? Mejla mig amanda@studiocare.se Tidsbokning hos Sandra sker via sandra@studiocare.se

Boka tid

Välj frisör
  • Välj frisör
  • Visa alla
  • Amanda Eld
  • Sandra Le'Mon
Klippning 45min

Kortare hår, enklare frisyrer och styling.


Klippning 60min

Mer krävande frisyrer, stora förändringar i klippningen men framförallt tjockare eller längre hår som behöver mer torktid. Eller om du vill ha en lyxigare styling.


Folieslingor ink klipp

När hela eller halva håret slingas igenom med folieslingor i önskad färg. Eventuell nyansering/extra färg/färgkorrigering debiteras extra för materialkostnad. Hela längden eller utväxt. Med klippning


Folieslingor ex klipp

När hela eller halva håret slingas igenom med folieslingor i önskad färg. Eventuell nyansering/extra färg/färgkorrigering debiteras extra för materialkostnad. Hela längden eller utväxt.


Hel utväxtfärg ink klipp

När det finns en utväxt på 1-4cm och önskemålet är att få samma färg i botten som redan är i längderna. Ej slingor. Har du helblekt hår? Kontakta salongen för bokning och prisförslag. Med klippning.


Hel utväxtfärg ex klipp

När det finns en utväxt på 1-4cm och önskemålet är att få samma färg i botten som redan är i längderna. Ej slingor. Har du helblekt hår? Kontakta salongen för bokning och prisförslag.


Helfärg ink klipp

När hela håret appliceras från botten till toppen. T.ex en bottenfärg och en uppfräschning av den befintliga färgen på längderna eller när önskemålet är att bli mörkare/ändra nyans i hela håret. Med klippning.


Helfärg ex klipp

När hela håret appliceras från botten till toppen. T.ex en bottenfärg och en uppfräschning av den befintliga färgen på längderna eller när önskemålet är att bli mörkare/ändra nyans i hela håret.

Hitta till oss

Grevgatan 19, Stockholm

Visa vägbeskrivning