Urban Hair

Magnus Ladulåsgatan 32 D, Stockholm
Öppet- Stänger 18:00

Boka tid

Välj person
 • Välj person
 • Visa alla
 • Sarah
 • Beverlie
 • Josefine
 • Kumba
 • Tyra
 • Cilene
 • Tanja
 • Chanel
Klippning
HAIRCUT - THE EXPERIENCE - Get to know your hair!

Nu kan vi äntligen erbjuda dig en längre klipptid där vi ger dig möjligheten att lära känna ditt hår. Det här är en bokning för dig som vill lära dig mer om ditt hår, det kan vara funderingar kring hur du ska göra vid tvätten eller när du stylar det. Vi går igenom varje moment tillsammans där du får vara med och testa på lite så att du känner dig bekväm när du stylar håret själv hemma. Den här behandling kan bokas för dig eller för ditt barn där du kan stå med och vara delaktig!


Junior-klippning lockig frisyr inkl tvätt och styling

Klipp ditt lockiga hår hos en frisör som gör sin training. Frisörerna under training har inte lika mycket erfarenhet därför är behandlingen ''junior-klippning lockig frisyr'' lite billigare. I denna klippning så ingår tvätt och styling, du kan välja om du vill styla dina lockar eller platta. Observera att vald frisör inte klipper korta frisyrer och inte med maskin.


HAIRCUT (KLIPPNING)

Den här bokningen gäller alla klippningar vare sig du har vågigt, lockigt, krulligt eller rakt hår. Innan din klippning har vi en konsultation för att ta reda på dina mål samt hur du stylar håret till vardags. Utifrån konsultationen kommer vi att välja en klipp teknik som passar ditt hår bäst. Det kan vara så att vi klipper ditt hår torrt, dvs en drycut innan vi tvättar och stylar det. En shape cut innebär att vi formar ditt hår efter dina lockar, eftersom vi oftast klipper i torrt hår då ber vi er gärna att komma med lockigt utsläppt och utrett hår. Extra kostnad kan tillkomma om utredning krävs. Vill du uppgradera din bokning så kan du boka en vårdande behandling som tillägg till din klippning. Efter konsultationen kommer vi att kunna avgöra om du behöver en bonding treatment, fukt, protein eller kanske en blandning utav allt.


Klippning med K18 / Epres / Intensivt vårdande behandling

Klippning med en intensiv-kur. Efter konsultationen kommer vi att kunna avgöra om du antingen behöver en bonding-treatment, fukt, protein eller kanske en blandning utav allt.

Spa Mist Behandling
Spa Mist Hair Treatment inkl Klipp

Vad är en Spa Mist II? Det här är en djupt vårdande behandling där vi använder en lyxig hårinpackning skräddarsydd utefter ditt hår. Med hjälp utav vår Spa Mist, som är en maskin som med vibrerande vatten skapar en mist utav mikroskopiska vattenpartiklar som skonsamt öppnar upp hårstrået. Detta gör så att inpackningen kan penetrera djupare in i ditt hår för ett bättre resultat. Maskinen ser även till så att håret sluts igen efter behandlingen med en sval mist. Den här behandlingen är perfekt för dig som upplever att ditt hår behöver lite extra fukt, näring och vård. Vi avslutar behandlingen med en lätt styling där du får välja om du vill styla dina lockar eller om du vill platta håret.


Spa Mist Hair Treatment

Vad är en Spa mist II? Det här är en djupt vårdande behandling där vi använder en lyxig hårinpackning skräddarsydd utefter ditt hår. Med hjälp utav vår Spa Mist, som är en maskin som med vibrerande vatten skapar en mist utav mikroskopiska vattenpartiklar som skonsamt öppnar upp hårstrået. Detta gör så att inpackningen kan penetrera djupare in i ditt hår för ett bättre resultat. Maskinen ser även till så att håret sluts igen efter behandlingen med en sval mist. Den här behandlingen är perfekt för dig som upplever att ditt hår behöver lite extra fukt, näring och vård. Vi avslutar behandlingen med en lätt styling där du får välja om du vill styla dina lockar eller om du vill platta håret. Vill du lägga till klippning i denna behandling så bokar du Spa Mist Hair Treatment inkl Klipp.


Spa Mist Hair Treatment - Hair & Scalp

Upplev en lyxig hårspa-behandling! Behandlingen börjar med att vi detoxar ditt hår samt din hårbotten med hjälp utav vår Spa Mist för att få bort restprodukter. En ren hårbotten sätter en bra grund för ditt hår samt för att behandlingen ska verka ännu lite bättre. Efter det får du en skräddarsydd lyxig inpackning som du kommer att få sitta med med en huva där Spa Misten får göra jobbet. Det ingår en avslappnande hårbotten-massage i denna behandling. Vi avslutar med en lätt styling. Denna behandling är perfekt för dig som upplever att ditt hår känns lite trött och torrt och behöver en extra liten skjuts på vägen. Behandlingen är även bra för dig som använder stylingprodukter och vill få bort rester av produkter som gärna lägger sig i hårbotten och på hårstråna. Vill du lägga till en klippning i denna behandling så tillkommer 800 kr, meddela detta i din bokning.

Vårdande & Antifrizz behandlingar
Intensivt vårdande behandling / K18 / Epres

Intensiv-kur. Tillsammans med dig bestämmer vi vilken vårdande behandling som passar ditt hår bäst. (Lägg till klippning + 800kr)


Kebelo antifrizz behandling inkl Klipp

Kebelo ger dig en bättre version av ditt eget hår. Den är en utav de få anti frss-behandlingarna som är 100% ofarlig för dig, din frisör och är snäll mot naturen. Den är baserad på aminosyror och botaniska proteiner. Behandlingen är snäll mot ditt hår och eliminerar friss, den drar ut lockarna vare sig de är stora eller små samt gör vågigt hår mer rakt. Ditt hår blir mer lättskött, glansigt och mycket friskare. Kebelo fungerar bra på alla hårtyper och texturer. Behandlingen plattas in med lägre värme vilket gör att du kommer lämna salongen med rakt hår. Du kommer att märka resultatet på behandlingen först efter din första tvätt hemma som görs efter minst 48 timmar.


Kebelo + Epres / K18 inkl Klipp

Denna behandling är perfekt för sig behöver stärka upp håret, om du kanske använder värmeverktyg hemma som sliter på håret, om du har färgat eller blekt hår eller om du har ett lite trött hår som behöver lite extra hjälp. - Epres Bond Repair Treatment är en unik reparerande behandling som återskapar hårets struktur med maximal effektivitet och jobbar för att reparera skador från värmeverktyg, kemiska skador och övriga mekaniska skador – allt i ett enkelt, syrafritt steg. - K18 Molecular Repair Mask är en silikonfri hårmask som ger dig friskt, glansigt, mjukt frissfritt hår på endast fyra minuter. Masken passar alla hårtyper.


Kebelo + Texturizer

Med denna behandling så gör vi först en texturizer som följs upp med en Kebelo behandling som ser till att stärka upp ditt hår med aminosyror och botaniska proteiner. Kebelo behandlingen plattas in med lägre värme vilket gör att du kommer lämna salongen med rakt hår. Du kommer att märka resultatet på behandlingen först efter din första tvätt hemma som görs efter minst 48 timmar. Vi har åldersgräns på 16 år på alla våra kemiska behandlingar.

Färg
COLOR REFRESH - Nyansering / toning

ROOTS (Färg utväxt)

Den här behandlingen är för att färga enbart utväxt, som är max 3 cm. Styling ingår alltid i denna behandling. Om du vill slinga eller bleka upp din utväxt så bokar du "Slingor/ Uppljusning (på färgat hår)" om du har ett redan färgat hår. Vill du fräscha till färgen på dina längder i samband med behandlingen kan du boka en "Color Refresh" som tillägg. Tvätt, föning samt styling ingår alltid i denna behandling.


ROOTS (Färg utväxt) inkl Klipp

Den här behandlingen är för att färga enbart utväxt, som är max 3 cm samt klippa. I denna behandling ingår självklart styling. Om du vill slinga eller bleka upp din utväxt så bokar du "Slingor/ Uppljusning (på färgat hår)" om du har ett redan färgat hår. Vill du fräscha till färgen på dina längder i samband med behandlingen kan du boka en "Color Refresh" som tillägg.


Utväxtfärg + Texturizer inkl Klipp

Den här behandlingen är för att färga enbart utväxt, som är max 3 cm samt göra en texturizer. Styling ingår alltid i denna behandling. Om du vill slinga eller bleka upp din utväxt så bokar du "Slingor/ Uppljusning (på färgat hår)" om du har ett redan färgat hår. Vill du fräscha till färgen på dina längder i samband med behandlingen kan du boka en "Color Refresh" som tillägg.


Hel färg mörk färg på mörkt hår

Med denna behandling så färgar du hela ditt hår med en och samma mörk färg. Gäller endast färgning av mörk färg på mörkt hår, det går inte att ljusa upp håret med denna behandling. (Lägg till klippning + 800kr)


Slingor / Uppljusning (på färgat hår) + Klipp

Denna behandling är för dig som redan har ett slingat eller färgat hår. Vi använder oss av mer avancerad färgning med antingen folieslingor eller balayage. Du väljer denna behandling om du vill ljusa upp håret många steg och har ett redan färgat hår. Det ingår alltid tvätt, K18 eller Epres, föning samt styling. Om du vill bleka upp hela ditt hår så kontakta oss så bokar vi med rätt tidsåtgång, 08-642 22 60 eller info@urbanhair.se. Alla våra kemiska behandlingar har en åldersgräns på 16 år, om det ska ske undantag med exempelvis slingor/balayage så måste målsman vara med under konsultationen. Priset kan justeras vid extra tids- eller produktåtgång. +1000:-/tim utöver 4,5h


Slingor / Uppljusning (på ofärgat hår) + Klipp

Denna behandling är för dig som har ett helt ofärgat hår eller om du har ett slingat hår men vill slinga utväxten. Här använder vi oss utav mer avancerad färgning med antingen folieslingor eller balayage. Du väljer denna behandling om du vill ljusa upp håret många steg. Det ingår alltid tvätt, K18 eller Epres, föning samt styling. Om du vill bleka upp hela ditt hår så kontakta oss så bokar vi med rätt tidsåtgång, 08-642 22 60 eller info@urbanhair.se. Alla våra kemiska behandlingar har en åldersgräns på 16 år, om det ska ske undantag med exempelvis slingor/balayage så måste målsman vara med under konsultationen. Priset kan justeras vid extra tids- eller produktåtgång. +1000:-/tim utöver 3,5h

Hårförlängning
Helweave + Urtagning
Kontakta oss för bokning

Helweave, urtagning + insättning. I denna behandling ingår att ta ur din befintliga weave och att sätta in ny helweave. Tvätt, fön och styling ingår också i denna behandling. Om du vill köpa löshår hos oss i samband med din behandling så hör av dig i god tid innan din behandling för att säkerställa att just det löshåret finns inne hos oss.

Kontakta oss för bokning

Weave + Urtagning

Denna behandling gäller en weave med så kallad leave out. I denna behandling ingår att ta ur din befintliga weave och att sätta in ny weave med leave out. En leave out är när man lämnar kvar en del av ens egna hår "utanför" själva weaven för att göra weaven så naturlig som möjlig. Man låter då den bena som du brukar ha håret vara utanför själva weaven. Om du vill köpa löshår hos oss i samband med din behandling så hör av dig i god tid innan din behandling för att säkerställa att just det löshåret finns inne hos oss.


Hårförlängning Rader 1-2 st 890:- per rad

I denna behandling gör vi rader för ditt löshår och syr in det. Det ingår inget löshår. Löshår finns att köpa hos oss i salongen samt på vår hemsida urbanhair.se. Om du vill köpa ditt löshår hos oss på salongen i samband med din behandling så hör av dig till oss i god tid innan din behandling för att säkerställa att löshåret finns inne.


Hårförlängning Rader 3 st

I denna behandling gör vi 3 st. rader för ditt löshår och syr in det. Det ingår inget löshår. Löshår finns att köpa hos oss i salongen samt på vår hemsida urbanhair.se. Om du vill köpa ditt löshår på salongen i samband med din behandling så hör av dig till oss i god tid innan din behandling för att säkerställa att löshåret finns inne.


Weave

Denna behandling gäller en weave med leave out. I denna behandling ingår att göra weave med leave out. Om du vill ta ur din weave hos oss innan du gör din nya så behöver du boka behandlingen som heter "Weave + Urtagning". Detta för att det behövs mer tid för att ta ur en weave. En leave out är när man lämnar kvar en del av ens egna hår "utanför" själva weaven för att göra weaven så naturlig som möjlig. Man låter då den bena som du brukar ha håret vara utanför själva weaven. Om du vill köpa löshår hos oss så hör av dig i god tid innan din behandling för att säkerställa att just det löshåret finns inne hos oss.


Weave + Löshår (100% virgin hair)

Denna behandling gäller en weave med leave out och det ingår två paket med äkta löshår i längden 18 inch. Om du har en weave och vill ta ur den hos oss innan du gör din nya så behöver du meddela oss detta i din bokning eller ringa oss på 08-642 22 60 så lägger vi till tiden i din behandling. Detta för att det behövs mer tid för att ta ur en weave. En leave out är när man lämnar kvar en del av ens egna hår "utanför" själva weaven för att göra weaven så naturlig som möjlig. Man låter då den bena som du brukar ha håret vara utanför själva weaven. Hör av dig i god tid innan din behandling för att säkerställa att just det löshår du vill ha finns inne hos oss. Vill du ha längre hår än 18 inches så tillkommer kostnad för det. Vill du lägga till fler paket med löshår så tillkommer kostnad för det.


Helweave

I denna behandling ingår att sätta in ny helweave. Om du behöver köpa löshår hos oss så hör av dig i god tid innan din behandling för att säkerställa att just det löshåret finns inne hos oss.


Weave + Kebelo lugg/ hårfäste

Denna behandling gäller en weave med leave out och att vi gör en Kebelo behandling på ditt egna hår i lugg och hårfäste. Om du redan har en weave som du vill ta ur hos oss samtidigt som du gör denna behandling så meddela oss i bokningen eller ring oss så lägger vi till tiden för urtagning. En leave out är när man lämnar kvar en del av ens egna hår "utanför" själva weaven för att göra weaven så naturlig som möjlig. Man låter då den bena som du brukar ha håret vara utanför själva weaven. Om du vill köpa löshår hos oss så hör av dig i god tid innan din behandling för att säkerställa att just det löshåret finns inne hos oss.


Weave + Texturizer

Denna behandling gäller en weave med leave out och att vi gör texturizer på ditt egna hår som du lämnar kvar för leave out. Om du redan har en weave som du vill ta ur hos oss samtidigt som du gör denna behandling så meddela oss i bokningen eller ring oss så lägger vi till tiden för urtagning. Vill du göra texturizer på hela ditt hår så meddela oss i din bokning. En leave out är när man lämnar kvar en del av ens egna hår "utanför" själva weaven för att göra weaven så naturlig som möjlig. Man låter då den bena som du brukar ha håret vara utanför själva weaven. Om du vill köpa löshår hos oss så hör av dig i god tid innan din behandling för att säkerställa att just det löshåret finns inne hos oss.


Urtagning av weave

Weave med leave-out 1390:- Helweave 1490:- Tvätt, fön och styling ingår i denna behandling.


Tvätt och Style med hårförlängning

För dig som redan har hårförlägning och vill tvätta och styla. Du väljer själv hur du vill styla ditt hår.


Weave Lacefront

Denna behandling är en weave med leave out med en lacefront. Med en lacefront så skapar man ett väldigt naturligt intryck av en hårbotten så att det ser så naturligt ut som möjligt. Denna lecefront är en såkallad ear to ear. Löshår finns att köpa på salongen samt urbanhair.se. Vill du köpa till löshår hos oss i samband med din behandling så kontakta oss i god tid innan ditt besök för att säkerställa att just det håret finns inne.

Flätor
Box braids

Löshår ingår i priset. Är du ny kund eller vill ha en speciell färg på flätorna så behöver du kontakta oss minst en vecka innan ditt besök. Om du vill tvätta håret så tillkommer en extra kostnad på 500 kr och du behöver även kontakta oss så att vi kan lägga till extra tid. Det tillkommer 1000kr i timmen utöver standard-tid.


Inbakade flätor 2st inkl löshår

Löshår ingår i denna behandling. Meddela din frisör om du vill ha en särskild färg på ditt löshår.


Cornrows 6-8 st

Cornrows är inbakade / utbakade flätor som man kan välja med olika designs. Ett skonsamt sätt att variera frisyren. Fläthår ingår.


Cornrows 6-8st + Tvätt

Tvätt ingår innan flätning.


Cornrows 12-14 st

Cornrows är inbakade / utbakade flätor som man kan välja med olika designs. Ett skonsamt sätt att variera frisyren på. Fläthår ingår.


Cornrows 12-14st + Tvätt

Ingår tvätt innan flätning.


Cornrows Design

Cornrows är inbakade / utbakade flätor som man kan välja med olika designs. Hör gärna av dig innan din tid och visa ungefär vad du har tänkt. Fläthår ingår.


Boxbraids barn

Boxbraids barn - här kan ni välja mellan att göra boxbraids eller inbakade flätor med lösa flätor. Perfekt skyddande styling särskilt inför sommaren med sol och bad. Löshår ingår i denna behandling. Tvätt ingår inte i denna behandling, vill man lägga till tvätt så tillkommer en kostnad om 500 kr. Meddela din frisör om ni vill lägga till tvätt.

Permanent
Texturizer inkl Klipp

Observera att man måste fyllt 16 år för att göra denna behandling.


Rakpermanent inkl Klipp

Observera att man måste fyllt 16 år för att göra denna behandling.


Texturizer / Rakpermanent med K18 inkl klipp

Observera att man måste fyllt 16 år för att göra denna behandling.

HÅR
Tvätt och Style

Öppettider

 • Måndag:09:30 - 18:00
 • Tisdag:09:30 - 18:00
 • Onsdag:09:30 - 18:00
 • Torsdag:09:30 - 18:00
 • Fredag:09:30 - 18:00
 • Lördag:10:30 - 15:00
 • Söndag:Stängt