Urban Hair

Magnus Ladulåsgatan 32 D, Stockholm
Öppet- Stänger 18:00

Boka tid

Välj person
 • Välj person
 • Visa alla
 • Fatou
 • Sarah
 • Beverlie
 • Josefine
 • Kumba
 • Tyra
 • Cilene
 • Tanja
 • Chanel
Klippning
HAIRCUT (KLIPPNING HOS TRAINEE)

Den här bokningen gäller alla klippningar vare sig du har vågigt, lockigt, krulligt eller rakt hår. Denna klippning gäller hos vår trainee som går under utbildning hos oss. Innan din klippning har vi en konsultation för att ta reda på dina mål samt hur du stylar håret till vardags. Utifrån konsultationen kommer vi att välja en klippteknik som passar ditt hår och hur du vill ha ditt hår bäst. Det kan vara så att vi klipper ditt hår torrt, dvs en drycut innan vi tvättar och stylar det. En shape cut innebär att vi formar ditt hår efter dina lockar, eftersom vi oftast klipper i torrt hår då ber vi er gärna att komma med lockigt utsläppt och utrett hår. Extra kostnad kan tillkomma om utredning krävs. Tvätt, fön och styling ingår alltid i denna behandling.


HAIRCUT (KLIPPNING)

Den här bokningen gäller alla klippningar vare sig du har vågigt, lockigt, krulligt eller rakt hår. Innan din klippning har vi en konsultation för att ta reda på dina mål samt hur du stylar håret till vardags. Utifrån konsultationen kommer vi att välja en klippteknik som passar ditt hår och hur du vill ha ditt hår bäst. Det kan vara så att vi klipper ditt hår torrt, dvs en drycut innan vi tvättar och stylar det. En shape cut innebär att vi formar ditt hår efter dina lockar, eftersom vi oftast klipper i torrt hår då ber vi er gärna att komma med lockigt utsläppt och utrett hår. Extra kostnad kan tillkomma om utredning krävs. Tvätt, fön och styling ingår alltid i denna behandling. Vill du lägga till en vårdande behandling så rekommenderar vi dig att boka behandlingen som heter "Klippning med K18 / Epres / Intensivt vårdande behandling".


HAIRCUT (KLIPPNING) med K18 / Epres / Intensivt vårdande behandling

Klippning med en intensiv-kur anpassat utifrån ditt hår. Efter konsultationen kommer vi att kunna avgöra om du antingen behöver en bonding-treatment, fukt, protein eller kanske en blandning utav allt. Den här bokningen gäller alla klippningar vare sig du har vågigt, lockigt, krulligt eller rakt hår. Innan din klippning har vi en konsultation för att ta reda på dina mål samt hur du stylar håret till vardags. Utifrån konsultationen kommer vi att välja en klippteknik som passar ditt hår och hur du vill ha ditt hår bäst. Det kan vara så att vi klipper ditt hår torrt, dvs en drycut innan vi tvättar och stylar det. En shape cut innebär att vi formar ditt hår efter dina lockar, eftersom vi oftast klipper i torrt hår då ber vi er gärna att komma med lockigt utsläppt och utrett hår. Extra kostnad kan tillkomma om utredning krävs. Tvätt, fön och styling ingår alltid i denna behandling.


HAIRCUT - THE EXPERIENCE - Get to know your hair!

Nu kan vi äntligen erbjuda dig en längre klipptid där vi ger dig möjligheten att lära känna ditt hår. Det här är en bokning för dig som vill lära dig mer om ditt hår, det kan vara funderingar kring hur du ska göra vid tvätten eller när du stylar det. Vi går igenom varje moment tillsammans där du får vara med och testa på lite så att du känner dig bekväm när du stylar håret själv hemma. Den här behandling kan bokas för dig eller för ditt barn där du kan stå med och vara delaktig! Tvätt, fön och styling ingår alltid i denna behandling.


Junior-klippning lockig frisyr inkl tvätt och styling

Klipp ditt lockiga hår hos en av våra juniora frisörer. Våra juniora frisörer har inte lika mycket erfarenhet därför är denna klippning lite billigare. I denna klippning så ingår tvätt och styling, du kan välja om du vill styla dina lockar eller om du vill platta håret. Observera att vald frisör inte klipper korta frisyrer och inte med maskin.

Spa Mist-Behandling
Spa Mist Hair Treatment

Vad är en Spa mist II? Det här är en djupt vårdande behandling där vi använder en lyxig hårinpackning skräddarsydd utefter ditt hår. Med hjälp utav vår Spa Mist, som är en maskin som med vibrerande vatten skapar en mist utav mikroskopiska vattenpartiklar som skonsamt öppnar upp hårstrået. Detta gör så att inpackningen kan penetrera djupare in i ditt hår för ett bättre resultat. Maskinen ser även till så att håret sluts igen efter behandlingen med en sval mist. Den här behandlingen är perfekt för dig som upplever att ditt hår behöver lite extra fukt, näring och vård. Vi avslutar behandlingen med en lätt styling där du får välja om du vill styla dina lockar, om du vill platta eller föna håret. Vill du lägga till klippning i denna behandling så bokar du behandlingen som heter "Spa Mist Hair Treatment inkl Klipp".


Spa Mist Hair Treatment - Hair & Scalp

Upplev en lyxig hårspa-behandling! Behandlingen börjar med att vi detoxar ditt hår samt din hårbotten med hjälp utav vår Spa Mist för att få bort restprodukter. En ren hårbotten sätter en bra grund för ditt hår samt för att behandlingen ska verka ännu lite bättre. Efter det får du en skräddarsydd lyxig inpackning som du kommer att få sitta med med en huva där Spa Misten får göra jobbet. Det ingår en avslappnande hårbotten-massage i denna behandling. Vi avslutar med en lätt styling. Denna behandling är perfekt för dig som upplever att ditt hår känns lite trött och torrt och behöver en extra liten skjuts på vägen. Behandlingen är även bra för dig som använder stylingprodukter och vill få bort rester av produkter som gärna lägger sig i hårbotten och på hårstråna. Vill du lägga till en klippning i denna behandling så tillkommer 800 kr, meddela detta i din bokning.


Spa Mist Hair Treatment inkl Klipp

Vad är en Spa Mist II? Det här är en djupt vårdande behandling där vi använder en lyxig hårinpackning skräddarsydd utefter ditt hår. Med hjälp utav vår Spa Mist, som är en maskin som med vibrerande vatten skapar en mist utav mikroskopiska vattenpartiklar som skonsamt öppnar upp hårstrået. Detta gör så att inpackningen kan penetrera djupare in i ditt hår för ett bättre resultat. Maskinen ser även till så att håret sluts igen efter behandlingen med en sval mist. Den här behandlingen är perfekt för dig som upplever att ditt hår behöver lite extra fukt, näring och vård. Vi avslutar behandlingen med en lätt styling där du får välja om du vill styla dina lockar, vill platta eller föna håret.

Vårdande & Anti-frizz behandlingar
Amino Silk Repair Treatment

Denna behandling är en innovativ leave in-behandling för att återuppbygga skadat hår, förebygga skador, minska frissighet och skapa ett mer glansigt och välmående hår. Amino Silk innehåller sericinkomplex som bygger upp hårstråna från djupet och helt utan skadliga kemikalier. Sericinkomplex innehåller aminosyror som återskapar hårets struktur och gör det starkare samtidigt som det återfuktar och skapar ett friskare och ett mer glansigt hår med mindre frissighet. Denna behandling är bra för dig som vill stärka upp håret exempelvis innan eller efter du färgat eller slingat håret eller om du har ett hår som är skadat utav värmeverktyg. Behandlingen avslutas med att platta håret detta för att få bästa resultat och effekt.


Intensivt vårdande behandling / K18 / Epres

Med denna behandling så får ditt hår en intensiv-kur som ser till att stärka upp ditt hår inifrån vilket gör att du får ett starkare och friskare hår. Denna behandling är perfekt för dig som upplever att ditt hår känns trött och behöver något extra för att må bättre. Behandlingen är bra för dig som har ett kemiskt behandlat hår, färgat hår eller om du använder värmeverktyg som sliter på håret. Tillsammans med dig bestämmer vi vilken intensivt vårdande behandling som passar ditt hår bäst. Vi väljer mellan Epres, K18 och vårdande och lyxiga inpackningar med antingen mycket fukt eller protein. Vi avslutar behandlingen med en lättare styling. - Epres Bond Repair Treatment är en unik reparerande behandling som återskapar hårets struktur med maximal effektivitet och jobbar för att reparera skador från värmeverktyg, kemiska skador och övriga mekaniska skador – allt i ett enkelt, syrafritt steg. - K18 Molecular Repair Mask är en silikonfri intensiv hårmask som bygger upp och reparerar ditt hår. K18 ger dig friskt, glansigt, mjukt och minskar frissighet på endast fyra minuter. Masken passar alla hårtyper. (Lägg till klippning + 800kr, meddela oss om du vill lägga till klippning)


Kebelo anti-frizz behandling inkl Klipp

Kebelo ger dig en bättre version av ditt egna hår. Den är en utav få anti-friss behandlingar som är 100% ofarlig för dig, din frisör och är snäll mot naturen. Den är baserad på aminosyror och botaniska proteiner. Behandlingen är snäll mot ditt hår och eliminerar friss, den drar ut lockarna lite vare sig de är stora eller små samt gör vågigt hår lite mer rakt. Ditt hår blir mer lättskött, glansigt och mycket friskare. Kebelo fungerar bra på alla hårtyper och texturer. Detta är inte en keratin behandling. Behandlingen avslutas med att plattas in med låg värme vilket gör att du kommer lämna salongen med rakt hår. Du kommer att märka resultatet på behandlingen först efter din första tvätt hemma som görs efter minst 48 timmar.


Kebelo + Epres / K18 inkl Klipp

Denna behandling är för dig som behöver stärka upp håret extra, vill minska frissighet, få ett friskare, ett mer lättskött och glansigt hår. Perfekt för dig som använder värmeverktyg hemma som sliter på håret, om du har färgat eller blekt hår eller om du upplever att ditt hår känns lite trött och att det behöver lite extra vård och hjälp. I denna behandling ingår alltid att klippa igenom håret, detta för bästa möjliga resultat av behandlingen. Behandlingen avslutas alltid med att platta håret med låg värme, detta gör att du lämnar salongen med plattat hår. Kebelo behandling är inte en keratin behandling. - Epres Bond Repair Treatment är en unik reparerande behandling som återskapar hårets struktur med maximal effektivitet och jobbar för att reparera skador från värmeverktyg, kemiska skador och övriga mekaniska skador – allt i ett enkelt, syrafritt steg. - K18 Molecular Repair Mask är en silikonfri hårmask som ger dig friskt, glansigt, mjukt frissfritt hår på endast fyra minuter. Masken passar alla hårtyper.


Kebelo + Texturizer

I denna behandling så börjar vi med att göra en texturizer som följs upp med en Kebelo behandling som ser till att stärka upp ditt hår med aminosyror och botaniska proteiner. Kebelo behandlingen plattar vi in med låg värme vilket gör att du kommer lämna salongen med rakt hår. Du kommer att märka resultatet på din Kebelo behandling efter din första tvätt hemma som görs efter minst 48 timmar. Vi har åldersgräns på 16 år på alla våra kemiska behandlingar.


Kebelo lugg

Med denna behandling så behandlar vi din lugg och överhåret längst upp på huvudet. Den här behandlingen är bra för dig som bara vill dämpa frissighet och dra ut lite på lockar bara på din lugg och lite på överhåret på huvudet. Kebelo ger dig en bättre version av ditt eget hår. Den är en utav de få anti frss-behandlingarna som är 100% ofarlig för dig, din frisör och är snäll mot naturen. Den är baserad på aminosyror och botaniska proteiner. Behandlingen är snäll mot ditt hår och eliminerar friss, den drar ut lite på lockarna vare sig de är stora eller små samt gör vågigt hår lite mer rakt. Ditt hår blir mer lättskött, glansigt och mycket friskare. Kebelo fungerar bra på alla hårtyper och texturer. Detta är inte en keratin behandling. Behandlingen avslutas med att plattas in med låg värme vilket gör att du kommer lämna salongen med rakt hår. Du kommer att märka resultatet på behandlingen först efter din första tvätt hemma som görs efter minst 48 timmar.

Färg
ROOTS (Färg utväxt hos trainee) Ej slingor

Den här behandlingen är för att färga enbart utväxt, som är max 3 cm. Styling ingår alltid i denna behandling. Om du vill slinga eller bleka upp din utväxt så bokar du "Slingor/ Uppljusning (på färgat hår)" om du har ett redan färgat hår. Vill du fräscha till färgen på dina längder i samband med behandlingen kan du boka en "Color Refresh" som tillägg. Tvätt, föning samt styling ingår alltid i denna behandling. Behandlingen utförs utav en trainee!


Slingor / Uppljusning hos Trainee

COLOR REFRESH - Nyansering / toning

ROOTS (Färg utväxt)

Den här behandlingen är för att färga enbart utväxt, som är max 3 cm. Styling ingår alltid i denna behandling. Om du vill slinga eller bleka upp din utväxt så bokar du "Slingor/ Uppljusning (på färgat hår)" om du har ett redan färgat hår. Vill du fräscha till färgen på dina längder i samband med behandlingen kan du boka en "Color Refresh" som tillägg. Tvätt, föning samt styling ingår alltid i denna behandling.


ROOTS (Färg utväxt) inkl Klipp

Den här behandlingen är för att färga enbart utväxt, som är max 3 cm samt klippa. I denna behandling ingår självklart styling. Om du vill slinga eller bleka upp din utväxt så bokar du "Slingor/ Uppljusning (på färgat hår)" om du har ett redan färgat hår. Vill du fräscha till färgen på dina längder i samband med behandlingen kan du boka en "Color Refresh" som tillägg.


ROOTS (utväxtfärg) + Texturizer inkl Klipp

Den här behandlingen är för att färga enbart utväxt, som är max 3 cm samt göra en texturizer. Styling ingår alltid i denna behandling. Om du vill slinga eller bleka upp din utväxt så bokar du "Slingor/ Uppljusning (på färgat hår)" om du har ett redan färgat hår. Vill du fräscha till färgen på dina längder i samband med behandlingen kan du boka en "Color Refresh" som tillägg.


Helfärg mörk färg på mörkt hår

Med denna behandling så färgar du hela ditt hår med en och samma mörk färg. Gäller endast färgning av mörk färg på mörkt hår, det går inte att ljusa upp håret med denna behandling. (Lägg till klippning + 800kr)


Slingor / Uppljusning (på ofärgat hår) + Klipp

Denna behandling är för dig som har ett helt ofärgat hår eller om du har ett slingat hår men vill slinga utväxten. Här använder vi oss utav mer avancerad färgning med antingen folieslingor eller balayage. Du väljer denna behandling om du vill ljusa upp håret många steg. Det ingår alltid tvätt, K18 eller Epres, föning samt styling. Om du vill bleka upp hela ditt hår så kontakta oss så bokar vi med rätt tidsåtgång. Alla våra kemiska behandlingar har en åldersgräns på 16 år, om det ska ske undantag med exempelvis slingor/balayage så måste målsman vara med under konsultationen. Priset kan justeras vid extra tids- eller produktåtgång. +1000:-/tim utöver 3,5h


Slingor / Uppljusning (på färgat hår) + Klipp

Denna behandling är för dig som redan har ett slingat eller färgat hår. Vi använder oss av mer avancerad färgning med antingen folieslingor eller balayage. Du väljer denna behandling om du vill ljusa upp håret många steg och har ett redan färgat hår. Det ingår alltid tvätt, K18 eller Epres, föning samt styling. Om du vill bleka upp hela ditt hår så kontakta oss så bokar vi med rätt tidsåtgång. Alla våra kemiska behandlingar har en åldersgräns på 16 år, om det ska ske undantag med exempelvis slingor/balayage så måste målsman vara med under konsultationen. Priset kan justeras vid extra tids- eller produktåtgång. +1000:-/tim utöver 4,5h

Hårförlängning
Helweave + Urtagning
Kontakta oss för bokning

I denna behandling ingår att ta ur din befintliga weave och att sätta in ny helweave. Tvätt, fön och styling ingår också i denna behandling. Om du vill ha din weave med closure så går det bra att boka denna behandling, skriv i kommentarsfältet att du vill ha med closure. Om du vill köpa löshår hos oss i samband med din behandling så hör av dig i god tid innan din behandling för att säkerställa att just det löshåret finns inne hos oss.

Kontakta oss för bokning

Weave + Urtagning

Denna behandling gäller en weave med så kallad leave out. I denna behandling ingår att ta ur din befintliga weave och att sätta in ny weave med leave out. En leave out är när man lämnar kvar en del av ens egna hår "utanför" själva weaven för att göra weaven så naturlig som möjlig. Man låter då den bena som du brukar ha håret vara utanför själva weaven. Om du vill köpa löshår hos oss i samband med din behandling så hör av dig i god tid innan din behandling för att säkerställa att just det löshåret finns inne hos oss.


Hårförlängning rader 1-2 st

890 kr per rad. I denna behandling flätar vi rader för ditt löshår och syr in det. Det ingår inget löshår. Löshår finns att köpa hos oss i salongen samt på vår hemsida urbanhair.se. Om du vill köpa ditt löshår hos oss på salongen i samband med din behandling så hör av dig till oss i god tid innan din behandling för att säkerställa att löshåret finns inne.


Hårförlängning Rader 3 st

890 kr per rad. I denna behandling syr vi in 3 rader med ditt löshår. Det ingår inget löshår i priset. Löshår finns att köpa hos oss i salongen samt på vår hemsida urbanhair.se. Om du vill köpa ditt löshår på salongen i samband med din behandling så hör av dig till oss i god tid innan din behandling för att säkerställa att löshåret finns inne.


Weave

Denna behandling gäller en weave med leave out. I denna behandling ingår att göra weave med leave out. Om du vill ta ur din weave hos oss innan du gör din nya så behöver du boka behandlingen som heter "Weave + Urtagning". Detta för att det behövs mer tid för att ta ur en weave. En leave out är när man lämnar kvar en del av ens egna hår "utanför" själva weaven för att göra weaven så naturlig som möjlig. Man låter då den bena som du brukar ha håret vara utanför själva weaven. Om du vill köpa löshår hos oss så hör av dig i god tid innan din behandling för att säkerställa att just det löshåret finns inne hos oss.


Weave + Löshår (100% virgin hair)

Denna behandling gäller en weave med leave out och det ingår två paket med äkta löshår i längden 18 inch. Om du har en weave och vill ta ur den hos oss innan du gör din nya så behöver du meddela oss detta i din bokning eller ringa oss på 08-642 22 60 så lägger vi till tiden i din behandling. Detta för att det behövs mer tid för att ta ur en weave. En leave out är när man lämnar kvar en del av ens egna hår "utanför" själva weaven för att göra weaven så naturlig som möjlig. Man låter då den bena som du brukar ha håret vara utanför själva weaven. Hör av dig i god tid innan din behandling för att säkerställa att just det löshår du vill ha finns inne hos oss. Vill du ha längre hår än 18 inches så tillkommer kostnad för det. Vill du lägga till fler paket med löshår så tillkommer kostnad för det.


Helweave

I denna behandling ingår att sätta in ny helweave. Om du behöver köpa löshår hos oss så hör av dig i god tid innan din behandling för att säkerställa att just det löshåret finns inne hos oss.


Weave Lacefront

Denna behandling är en weave med leave out med en lacefront. Med en lacefront så skapar man ett väldigt naturligt intryck av en hårbotten så att det ser så naturligt ut som möjligt. Denna lecefront är en såkallad ear to ear. Löshår finns att köpa på salongen samt urbanhair.se. Vill du köpa till löshår hos oss i samband med din behandling så kontakta oss i god tid innan ditt besök för att säkerställa att just det håret finns inne.


Weave + Kebelo lugg/ hårfäste

Denna behandling gäller en weave med leave out och att vi gör en Kebelo behandling på ditt egna hår i lugg och hårfäste. Om du redan har en weave som du vill ta ur hos oss samtidigt som du gör denna behandling så meddela oss i bokningen eller ring oss så lägger vi till tiden för urtagning. En leave out är när man lämnar kvar en del av ens egna hår "utanför" själva weaven för att göra weaven så naturlig som möjlig. Man låter då den bena som du brukar ha håret vara utanför själva weaven. Om du vill köpa löshår hos oss så hör av dig i god tid innan din behandling för att säkerställa att just det löshåret finns inne hos oss.


Weave + Texturizer

Denna behandling gäller en weave med leave out och att vi gör texturizer på ditt egna hår som du lämnar kvar för leave out. Om du redan har en weave som du vill ta ur hos oss samtidigt som du gör denna behandling så meddela oss i bokningen eller ring oss så lägger vi till tiden för urtagning. Vill du göra texturizer på hela ditt hår så meddela oss i din bokning. En leave out är när man lämnar kvar en del av ens egna hår "utanför" själva weaven för att göra weaven så naturlig som möjlig. Man låter då den bena som du brukar ha håret vara utanför själva weaven. Om du vill köpa löshår hos oss så hör av dig i god tid innan din behandling för att säkerställa att just det löshåret finns inne hos oss.


Urtagning av weave

Weave med leave-out 1390:- Helweave 1490:- Tvätt, fön och styling ingår i denna behandling.


Tvätt och Style med hårförlängning

För dig som redan har hårförlägning och vill tvätta och styla. Du väljer själv hur du vill styla ditt hår.

Permanent
Texturizer / Rakpermanent i utväxt med K18 / Epres inkl Klipp

I denna behandling så gör vi en texturizer eller rakpermanent på utväxt som är ca 3cm. Vi gör alltid vår permanent tillsammans med en bonding-produkt för att skydda håret. Din frisör väljer antingen K18 eller Epres som bonding produkt. Om du vill göra en permanent på hela ditt hår så tillkommer kostnad för det. Observera att man måste fyllt 16 år för att göra en kemisk behandling hos oss.


Texturizer / Rakpermanent hela håret med k18/Epres inkl Klipp

I denna behandling så gör vi en texturizer eller rakpermanent på hela håret om det tex aldrig behandlats förut. Vi gör alltid vår permanent tillsammans med en bonding produkt för att skydda håret. Din frisör väljer antingen K18 eller Epres som bonding-produkt. Observera att man måste fyllt 16 år för att göra en kemisk behandling hos oss.

Flätor
Box braids + Tvätt

I denna behandling så börjar vi med att tvätta ditt hår samt föna det torrt innan vi börjar fläta. Det ingår att göra standard-längd på flätor samt antal. Om du vill ha många små och långa flätor eller om du vill ha en speciell färg på fläthåret så behöver du kontakta oss minst en vecka innan ditt besök så att rätt tidsåtgång finns i din bokning samt för att se till att färgen på löshåret finns inne. Något som är bra att göra innan man flätar håret är att göra en vårdande behandling för att stärka upp och ge fukt till håret. Om du vill lägga till en vårdande behandling så meddela oss det så lägger vi till det i din bokning Löshår ingår i priset. Det tillkommer 1000kr i timmen utöver standard-tid.


Box braids

I denna behandling så ingår det att göra standard längd på flätor samt antal. Löshår ingår i priset. Om du vill ha många mindre och långa flätor eller om du vill ha en speciell färg på fläthåret så behöver du kontakta oss minst en vecka innan ditt besök så att rätt tidsåtgång finns i din bokning samt så att fläthåret finns inne. Om du vill tvätta håret i samband med ditt besök så behöver du boka "Boxbraids + Tvätt". Det tillkommer 1000kr i timmen utöver standard-tid.


Cornrows 2 st

I denna behandling gör vi två inbakade eller utbakade flätor, du väljer själv. Fläthår ingår i behandlingen. Meddela din frisör om du vill ha en särskild färg på ditt fläthår. Vill du tvätta håret i samband med denna behandling så behöver du meddela det så lägger vi till tiden för det. Att fläta håret är ett skonsamt sätt att variera din frisyr.


Cornrows 6-8 st

I denna behandling så ingår att göra 6.8 st cornrows. Cornrows är flätor som antingen kan göras inbakade eller utbakade, du väljer själv vilken variant du vill göra. Fläthår ingår i behandlingen. Om du vill ha en särskild färg på ditt fläthår så meddela oss i god tid innan ditt besök för att säkerställa att vi har just den färgen inne. Vill du tvätta håret innan så bokar du behandlingen där tvätt ingår. Att fläta håret är ett skonsamt sätt att variera din frisyr.


Cornrows 6-8st + Tvätt

I denna behandling så ingår att göra 6-8 st cornrows samt tvätt och fön. Vi börjar med att tvätta ditt hår för att sedan föna det torrt och till sist fläta cornrows. Cornrows är flätor som antingen kan göras inbakade eller utbakade, du väljer själv vilken du vill göra. Fläthår ingår i behandlingen. Om du vill ha en särskild färg på ditt fläthår så meddela oss i god tid innan ditt besök för att säkerställa att vi har just den färgen inne. Att fläta håret är ett skonsamt sätt att variera din frisyr.


Cornrows 12-14 st

I denna behandling ingår att göra 12-14 st cornrows. Cornrows är flätor som antingen kan göras inbakade eller utbakade, du väljer själv vilken du vill göra. Fläthår ingår i behandlingen. Om du vill ha en särskild färg på ditt fläthår så meddela oss i god tid innan ditt besök för att säkerställa att vi har just den färgen inne. Vill du tvätta håret innan så bokar du behandlingen där tvätt ingår. Att fläta håret är ett skonsamt sätt att variera din frisyr.


Cornrows 12-14st + Tvätt

I denna behandling så ingår att göra 12-14 st cornrows samt tvätt och fön. Vi börjar med att tvätta ditt hår för att sedan föna det torrt och till sist fläta cornrows. Cornrows är flätor som antingen kan göras inbakade eller utbakade, du väljer själv vilken du vill göra. Fläthår ingår i behandlingen. Om du vill ha en särskild färg på ditt fläthår så meddela oss i god tid innan ditt besök för att säkerställa att vi har just den färgen inne. Att fläta håret är ett skonsamt sätt att variera din frisyr.


Cornrows Design

I denna behandling så ingår att göra Cornrows med en särskild design eller ett mönster. Cornrows är flätor som antingen kan göras inbakade eller utbakade. Hör av dig i god tid innan din bokade behandling för att visa vad du har tänkt för design och meddela om du vill ha en särskild färg på fläthåret. Fläthår ingår i behandlingen. Att fläta håret är ett skonsamt sätt att variera din frisyr.


Boxbraids barn

Boxbraids barn - här kan ni välja mellan att göra boxbraids eller inbakade flätor med lösa flätor. Perfekt skyddande styling särskilt inför sommaren med sol och bad. Löshår ingår i denna behandling. Tvätt ingår inte i denna behandling, vill man lägga till tvätt så tillkommer en kostnad om 500 kr. Meddela din frisör om ni vill lägga till tvätt samt om ni vill ha en särskild färg på fläthåret.

HÅRSTYLING
Tvätt och Style

I denna behandling så ingår tvätt, fön och styling av ditt hår. Du väljer själv hur du vill styla ditt hår. Om du har löshår i satt så behöver du boka behandlingen som heter "Tvätt och Style med hårförlängning".


Junior styling

Tvätt och style hos en junior stylist.

Öppettider

 • Måndag:09:30 - 18:00
 • Tisdag:09:30 - 18:00
 • Onsdag:09:30 - 18:00
 • Torsdag:09:30 - 18:00
 • Fredag:09:30 - 18:00
 • Lördag:10:30 - 15:00
 • Söndag:Stängt