Integration med Fortnox

Med Cliento och Fortnox slipper du manuell överföring av bokföring och fakturering. Allt sköts automatiskt och du kan fokusera på det du är bäst på.

Automatisera din bokföring och fakturering

Bokföring kan vara både tidsödande och krångligt. Med Cliento och integration till Fortnox sparar du massor av tid genom att låta Cliento hålla koll på siffrorna åt dig. All försäljning bokförs automatiskt i Fortnox, oavsett om den sker online eller i kassaregistret.

Använder du Fortnox för fakturering? Inga problem, med Cliento kan du enkelt skapa fakturor i Fortnox med bara några knapptryck. Vi håller koll på status och visar dig när fakturan är betald. Använder du dessutom Fortnox Fakturaservice så kan Fortnox skicka påminnelser och inkassokrav åt dig.

Fortnox-integration

Fördelarna med Fortnox-integration

Med Fortnox integrerat i ditt kassaregister slipper du manuell redovisning och minskar risken för fel. Det är superenkelt att komma igång, allt du behöver är ett Fortnox-konto med integrationslicens.

  • Automatisk redovisning av försäljning i kassan eller online
  • Slipp skicka papper och kvitton till din redovisningsbyrå
  • Skapa fakturor med Fortnox fakturering direkt från kassan
  • Skicka påminnelser och inkassokrav med Fortnox fakturaservice

Fortnox är en företagsplattform med produkter inom bland annat redovisning, fakturering, finansiering och medarbetare. Kunderna får också tillgång till andra företagstjänster och till hundratals externa system genom partnersamarbeten. Fortnox grundades 2001 med huvudkontor i Växjö. Aktien är noterad på Nasdaq Stockholms huvudlista. För ytterligare information se www.fortnox.se.