Varför ska jag välja ett bokningssystem från Cliento?

Cliento är ett av marknadens modernaste och mest lättanvända bokningssystem. Vi gör det enkelt att hantera bokningar och betalningar online och på plats i salong eller butik. Både för dig och för dina kunder.

Det är dina kunder

Det är dina kunder

Vi tar inte ut några avgifter för nya kunder via webben, din kund är din kund oavsett var dom kommer ifrån.

Det är du som äger kundrelationen och är personuppgiftsansvarig enligt GDPR. Du sätter regler för hur länge kunduppgifter sparas och hur kunduppgifterna används. Vi marknadsför oss aldrig mot dina kunder.

Dina kunder behöver inte skapa ett konto hos oss för att boka hos dig, det räcker att uppge namn och nummer vid bokning.

Få fler kunder - genom att synas på Google

Fler personer söker efter företag online än någon annanstans, vilket gör det extremt viktigt att se till att ditt företag syns på Google och Google Maps. Med en Google företagsprofil får du en utmärkt exponering på Google och det är enkelt att skapa en profil genom Cliento utan att det kostar dig någonting.

Få fler kunder - genom att synas på Google

Genom att använda Google Företagsprofil får du en fördelaktig placering i Googles sökmotor. Googles främsta prioritet är att erbjuda användarna de bästa och mest relevanta sökresultaten. De fokuserar på att visa länkar av hög kvalitet som är relevanta för användarna. Det innebär att företag med många positiva omdömen rankas högre.

Om du vill synas ännu bättre på Google behöver du fler positiva omdömen, och det enda sättet att få dem är genom att få fler omdömen från dina kunder. Med hjälp av Cliento och Google Företagsprofil kan vi skicka ut ett e-postmeddelande till dina kunder med en länk där de kan lämna ett omdöme om ditt företag på din Google företagsprofil.

Majoriteten av personerna som letar efter något online använder Google, även när de söker efter skönhetstjänster som behandlingar, nagelvård och hårbehandlingar. Att ha positiva recensioner hjälper därför till att skapa förtroende hos dina kunder redan från de första intrycket. Genom att synas bättre på Google och ranka högre i sökresultaten når du fler potentiella kunder online.

Om du redan har bra omdömen från tidigare system kan vi importera dem och visa dem på din bokningssida hos Cliento för att ytterligare förstärka din företagsprofil.

Fem anledningar att synas på Google

  • Fler söker företag online, så se till att ditt företag syns på Google och Google Maps. Med en Google företagsprofil får du en bra synlighet på Google, enkel att sätta upp i Cliento och kostar ingenting.
  • Google Företagsprofil ger dig högre rankning på Google. Google prioriterar relevanta och högkvalitativa länkar till användarna. Företag med positiva omdömen rankar högre.
  • För att synas bättre på Google behöver du fler positiva omdömen från kunder. Med Cliento och Google Företagsprofil kan vi skicka en länk till kunderna där de kan lämna omdömen.
  • De flesta använder Google för att söka efter skönhetstjänster som behandlingar, naglar och hår. Positiva recensioner skapar förtroende hos kunderna.
  • Genom att synas och ranka högre på Google når du fler kunder online. Om du redan har bra omdömen från tidigare system kan vi importera dem och visa dem på din bokningssida hos Cliento.